Zhubnout 40 kg (z morbidní obezity), kdo se přidá? 🙂
Ahoj holky, tak jsem po milionté řekla dost a po milionté se rozhodla zhubnout. Za chvíli je mi 30 a jsem morbidně obézní až hnus ... vím co na mě platí, mám teorii zmáklou několik let, ale nikdy to nevydržím .. už jsem dvakrát zhubla 20 kg, ale vždy po několika letech to zase vyjedla. Prostě ráda jím a uspokojí mě jíst jen hodně. Budu držet zdravou stravu, počítat KJ a pokusím se přidat pohyb - jak mi to moje roční cácorka dovolí 🙂 je tady někdy taky takhle hooodně tlustej jako já? 105 kg/158 cm???
@maanule no a je to jasné.. přesně tohle jsem si prožila také. takže první co je, vyprdni se na krabičky, sice mají krásně spočítané kalorie, ale nikdy nebudou přesně to, co vlastně potřebuješ.
Zaměř se na to, abys jedla často a málo. Snídáš? jestli ne, začni - ale NE ovoce.. jen zvyšuje kyseliny v žaludku a zhoršuje následně trávení. Stačí krajíček chleba s čímkoliv. Sváča - ideálně 2-3 hodiny po snídani - cokoliv - sušenka, ovoce, zelenina, jogurt. Oběd - normální až spíše menší porce jídla, podle toho jestli v práci máš pohyb nebo ne - já dělala v kuchyni a o pohyb tam fakt nebyla nouze, ale předtím jsem dřepěla v kanceláři a tam ta kila letěla nahoru jak ďas. Sváča č. 2 - opět něco malého, ale klidně to může být i menší večeře. Večeře - pokud jsi měla teplý oběd, může být večeře klidně studená, ale zase - vzít v potaz, abys nejedla těsně před spaním, ale zase ti nesmí kručet v žaludku.
Jde to pomalu, ale takhle se tělo naučí hospodařit s příjmem potravy v pravidelných dávkách a nebude mít potřebu ukládat tuky na pozdější dobu, kdy mu nedáš jídlo vůbec.
A k tomu přidat pohyb. Stačí úplně jednoduchý pohyb - máte výtah a bydlíš ve třetím patře? Jdi po schodech - pokud teda netáhneš 4 tašky nákupu. Máš obchod hned vedle domu, ale o 500m dál je obchod také? Zkus občas zajít do toho vzdálenějšího. Zvykla sis všude jezdit autem? Zkus ho odbourat, aspoň na část dne. Např. parkovat cestou do práce o parkoviště dál a ne přímo u práce, pokud je to možné. Jsou to drobnosti, ale umí zázraky. Opravdu. Sama jsem tímhle způsobem zhubla ze 120kg na 55kg a pak se vrátila na ideálnějších 65kg.
Držím palce, aby to šlo. A pokud tě neomezuje nějaký zdravotní problém, co se pohybu týká, tak klidně přidej časem běhání, plavání, chození na procházky a i třeba tu posilovnu.
prosím o přidání do skupinky, děkuji
@vikky999 ahoj, rada bych se taky pridala. Je mi 34let, mam 17m holcicku. Vlastne cely zivot drzim diety a hladovky... A pak zase zeru... Merim 173cm a vazim 110kg. Moje maximum bylo 116kg. Od 4.1. jsem se pustila do jidelnicku 5x denne, 2l vody nebo vody s citronem a bez sladkosti. Kazdy den ujedu na Orbitreku 8-9 km a 1x tydne dojizdim na power plate. A vysledek? Dole 0.5 kg... Myslela jsem, ze me skrabne, kdyz jsem se prevazila. Nutne potrebuju motivaci a oporu 🙂 . Vyhecnem se navzajem!
Ahoj holky, jak si to tady čtu, ráda bych se mezi Vás přidala... pojďme se hecnout spolu!
Já jsem rok po porodu. Mám 164 cm a Před porodem 85kg, po porodu 90kg, a díky kojení teď "nádherných" 95.. ☹
Stydím se za sebe...a je mi z toho hrozně...
Přidáte mne do skupiny?
Holky taky bych chtěla přidat do skupinky. Dekuju
Devcice, tak jak vam jde snazeni? Ja se drzim, poctive cvicim a v jidle nelumpacim. Na prevazeni jsem si stanovila ctvrtek, tak jsem napnuta, jako struna 🙂
Můžu se holky taky prosím přidat do skupinky? Víc info o sobě napíšu až ve skupince, jestli to nevadí 🙂
Diky :-*
Ahojky holky. Mohla bych se k vám taky přidat? Chtěla bych zhubnout 30kg, měřím 172cm, važím 106 kg...hrůůůza ☹. Už jsem jednou hodně zhubla, ale po porodu a pak taky stresem (problémy s ex) jsem vše nabrala zpět + i něco navíc :(. Tak jestli můžu poprosit o přidání do skupinky.... @vikky999 děkuji
Ahoj holky, jsem moc ráda, že jsem vás tu objevila..... já pře měsíce a půl: 162/90...je mi 40 let.....začala jsem cvičit s Jillian Michaels...a dnes mám 83.....jsem dle BMI stále v obezitě I. stupně.... každopádně jsem vám chtěla říct...že cvičení s Jillian..je opravdu úžasné.....dnes jsem se prohlížela v zrcadle...a nemůžu uvěřit...že mi mizí celulitida...a zadek se mi pěkně zdvihá a kulatí..... rá
prosím také o přidání do skupinky, děkuji
@jennifer ..tobě klobouk dolů, jak jsi na sobě zapracovala......úžasný výsledek...jsi můj vzor..o)..... Já osobně mám pak obavy..z povislé kůže......rozumím tomu dobře, že ty jsi intenzivně cvičila po celou dobu? Jak zareagovala kůže....já už koneckonců nejsem nejmladší a nejelastičtější..:o)
@vikky999 Ahoj, mohu také poprosit o přidání, prosím? 🙂
@rosalline ahoj, noc dekuju. Že začátku jsem cvičila jill,pak shaun t, toho i hodku vkusu, pak 21fix day. Já jsem cvičila od začátku právě taky z důvodu obavy z kůže. Ale zatím dobrý. Jedine paže to tomu říkám křidélka. Ale říkám si že cinkama se to správi.
Teď jedu bob harper skin rules a i jídelníček od něho.
A ještě občas chodim běhat.
jdu do toho 🙂 170 cm 109 kg, za týden 32 let
@jennifer...hodně jsem sledovala také pořad Vítejte v novém těle...tam s tou kůží měl problém každý...tak bojím bojím.... mrknu se na shaunta a harpera....ty vůbec neznám....když je porovnáš....všechny tři....kdo je vítěz?..:o)...protože mně se Jill zdá úžasná...tak jestli je i něco úžasnějšího..:o)))
@hest....ale tohle tvé prohlášení je teď závazný příslib..:o).... Jak začneš?
@rosalline Chrise jsem milovala. Pro mne je něj shaun t.a jeho t 25.zkoušela jsem od něho víc cvičení. Pro mne byla jill dobrá tak 4 měsíce. Ale pak jsem objevila shaun t.mne se líbí že je rychlejší a super hudba.
Ale taky jsem pak jela i jill extreme shed&shred nebo body shred. Já to střídán protože mě stejný věci nebaví. Jídlo deka nejvíc ale cvico super tvaruje
@jennifer no jo no...ty už musíš fyzičku jak ďas....já jsem ráda, že se plácám u Jill....teď jsem ji zrovna docvičila...a leje ze mě jako z vola....ležím teď u počítače na zemi a nemůžu se hnout....jak se třesu..:o)...jenže já před tím ještě cvičila www.vyzva21dni.cz...od jehličky.... první pokusný týden zadarmo..:o)
Holky jaksetak koukám tak bych taky potřebovala k vám. Hodně mě láká ten shaun t. ale nevím kde to stáhnout?

@cattus zmen nastalo pozehnane...
Vstup do manzelstvi... Postupem casu nova prace, kde mam prostor jist 5x denne ( drive spatna prace - 2-3 denne max) od tohoto bych cekala zmenu ze to bude jeste lepsi jak drive.. Pri prvnich 15kg plus jsem zacala behat.. Dala jsem tomu 3 mesice driny... Zmena zadna jedine co se stalo bylo - prestala jsem pribirat... To me demotivovalo - pul roku jsem nesportovala jen hlidala jidlo a po sesti mesicich dalsich 15 kg plus... Od te doby krabickova strava sport a po dvou mesicich zadna zmena... Jen - opet nepribiram... Hruza... Jak mam ted byt jeste tehotna..?