icon

Zhubnout 40 kg (z morbidní obezity), kdo se přidá? 🙂

vikky999
25. led 2016

Ahoj holky, tak jsem po milionté řekla dost a po milionté se rozhodla zhubnout. Za chvíli je mi 30 a jsem morbidně obézní až hnus ... vím co na mě platí, mám teorii zmáklou několik let, ale nikdy to nevydržím .. už jsem dvakrát zhubla 20 kg, ale vždy po několika letech to zase vyjedla. Prostě ráda jím a uspokojí mě jíst jen hodně. Budu držet zdravou stravu, počítat KJ a pokusím se přidat pohyb - jak mi to moje roční cácorka dovolí 🙂 je tady někdy taky takhle hooodně tlustej jako já? 105 kg/158 cm???

Strana
z7
lucysek
12. únor 2016

můžu taky poprosit o přidání,potřebuji nakopnout ☹

jasminecek
12. únor 2016

@cattus Promiň, ale nepíšeš pravdu. Ovoce k snídani je naopak velmi vhodné, nevím, kde jsi přišla na kyseliny v žaludku, ovoce je naopak velmi zásadotvorné, kyseliny v žaludku způsobují tebou zmíněné jogurty, sušenky atd. To není zdravý jídelníček.
Opravdu nerozumím někomu, kdo radí vyřadit ovoce a zařadit sušenky a další blbiny.

kalerina
12. únor 2016

@jennifer díky za radu. Jsi dobrá . Já jsem asi na tom podobně že se neodlepím od země. 😀

jennifer
12. únor 2016

@kalerina moc dekuju.taky jsem se nemohla odlepit od země. Fakt vorvaň

jennifer
12. únor 2016

Holky mám ted knížku od boba harpera a tam je jedno jablko denně povinnost.ovoce taky a i zelenina. 30-50g vlákniny denně

Jinak ať už jsem měla knížku od Havlíčka nebo krabickovou dietu myslím knížku tak ovoce tam bylo taky je snídaní.
Byli třeba ke svačině i celozrnné sušenky.

rosalline
12. únor 2016

@cattus tobě taky velká gratulace...ze 120 na 55? ..víc jak 50% své váhy..to je obrovský úspěch.....a zeptám se i tebe...co ta kůže? zatáhla se ?

rosalline
12. únor 2016

@lucysek...obrovskýýý koooooop.....:o)....čím začneš? svěř se strýci artuši, bude ti lehko na duši..:o)

rosalline
12. únor 2016

já byla kdysi na odtučňovacím programu na Svaté Kateřině u Počátek.....tam bylo taky rádců a dietologů....a každé ráno...povinně...ještě před snídaní a rozcvičkou...ovoce...

rosalline
12. únor 2016

@jennifer...to je přesné.....kliky jsou zoufalství...udělám dva a padám na čuňu....ty dámské kliky...ty už mi jdou v pohodě....ty už dělám rychle takových 10 za sebou..:o)

holkahnedooka
12. únor 2016

@vikky999 Můžu také poporosit o přidání do skupinky, děkuji 🙂

jennifer
12. únor 2016

@rosalline moc gratuluju k takovymu výsledků
Super prace

jennifer
12. únor 2016

@rosalline super. Jsi sikulka

rosalline
12. únor 2016

@jennifer a ty? kolik už zvládneš třeba kliků?

hest
12. únor 2016

@rosalline začala jsem ve středu-) musí bojovat s unavou a chutěmi na sladké, ale šla jsem tento týden ve středu do fitka a dneska a včera do bazénu v práci, bylo výjimečně volno. Takže moje motivace je 3x týdně začít se hýbat, a ve všední dny nejíst sladkosti a brambůrky:.-) tohle bude krok č. 1 na první měsíc-) plán mám, jen ta únava..ke potřeba nějak zmáknout, věřím že to souvisí i s tou nadváhou no..

rosalline
12. únor 2016

@hest brambůrky byly i moje slabost...přítel je přede mnou schovával. Já si nemohla pomoci....jela jsem kolem benzinky a zastavila se a koupila si dva pytlíky...a jedla je potají.....kdykoli jsem je uviděla musela je sníst....ne trochu..ale celý pytlík.....to nikdy dřív nebývalo...do toho se mi přidalo svědění celého těla v noci...a syndrom neklidných nohou....na noc jsem si namazala nohy chladivou mastí..a rychle se snažila usnout....běhala na záchod několikrát za noc...už jsem neusnula..až k ránu...pak hrozná únava...a neodolatelná chuť na brambůrky....už se to nedalo vydržet...jedla jsem prášky na spaní, abych se alespoň několikrát v týdnu vyspala....pak jsem šla ke své obvoďačce...ta to nepodcenila a udělala mi spoustu testů...zjistila nízký hemoglobin, nízké železo a mykoplazmózu...nasadila železo a ATB na tři týdny a do třech dnů všechny neduhy odezněly i posedlost brambůrkami...ale úplně!..:o)....proto věřím, když je někdo posedlý brambůrkami signalizuje to nějaký jiný problém.....

jennifer
12. únor 2016

@rosalline fakt nevím.jsem to nepočítala
Pustim cvičení a podle toho jedu

cattus
13. únor 2016

@rosalline kuze se stahla uplne bez problemu jen mi zustaly svetle strie a v podpazi jsem mela opravdu takobe ty siroke pruhy.. ale vzhledem k tomi ze nenosim tricka bez rukavu tak mi to ani nevadilo.. nemazala jsem nicim specialnim.. spis pozdeji obcas mlekem od nivea s q10.. ale protoze jsem na tohle lenoch tak to bylo tak 10xdo mesice...

lenkavas
13. únor 2016

Ahojky holky, psala jsem, že bych byla ráda přidána do skupinky, ale zatím bohužel nic ☹, od pondělí se snažím jíst lépe a začít i pomalu s cvičením, zatím jsem odolala lákadlům a sladkému 🙂. Prosím tedy o přidání do skupinky... děkuji @vikky999

brunetka11
13. únor 2016

@hest Souvisí 🙂)
Vezmi si do tašky "jen" 10 nebo 20 kg třeba knížek a nos je aspoň hodinu... A ty tohle taháš s sebou celé dny a noci.
Uvidíš, jak se ti s ustupujíci váhou uleví 🙂))

rosalline
13. únor 2016

@lenkavas jak přidat do skupiny? Něco mi uniká? Jsem tady na fóru a vkládám příspěvky, no ni? Každopádně , hoď sem míry, úspěchy, prohry a neduhy.... já tě zanalyzuji 😃

rosalline
13. únor 2016

@cattus tak už mi druhý člověk říká, že kůže se stáhla v pohodě....tak jsem ráda...a hubnu dál..:o))))))))))))) ..a budu doufat v zázraky, které se stanou s mým houbovitým břichem..:o))))

cattus
13. únor 2016

@rosalline vsechno je to o elasticite.. pokud mas "zbytecne" penize tak klidne zainvestuj do prepapatu s obsahem q10 apod.. podporuji zpevneni kuze..

cattus
13. únor 2016

@rosalline jj.. unika.. je tu jeste skupina kde se navzajem informujeme o vychozi vaze a zpusobu jak hubneme. Ja teda zatim nehubnu - mam doma 10denni miminko - takze naopak se cpu vsim cim jde v tech par hodinach mezi kojenim. Ale kdysi jsem se dostala ze 120 ... nemam tuseni kolik mam ted ale protoze kojim jsem hodne zavodnena a samo ze mi nejaky to kilo po porodu zustalo. Ale pritel tvrdi ze jsem k sezrani.. tak mu to budu verit a nebudu se trapit. Ted potrebujeme vykrmit to nase mimino aspon na 3,5kg a pak muzu zacit uvazovat nad nejakou vetsi pohybovou aktivitou a pripadnym hubnutim.

rosalline
13. únor 2016

@cattus přebytečné penízky sice nemám...ale asi do sebe investuji...a dnes vyrazím na nákupy..:o).... Gratuluji k mimískovi a přeji, ať pěkně přibírá...:o).... ty jo desetidenní....tak to je úplně malilinkaté....tak to máte doma radosti...o) .....kdybyste mě přidali do skupiny budu ráda..:o)

kalerina
14. únor 2016

Tak jsem se pustilado výzvy21 dní a včera první cvičení a dobrý. Dneska taky fajn. Sice mě trochu něco bolí ale dobrý.Stáhla jsem si i toho ShaunT a to zkusím pak. Jeto trošku těšší levl.

rosalline
14. únor 2016

@kalerina je takové jednoduché, že? že by člověk nařekl, že může fungovat....ale skvěle vysvětluje ty hubnoucí efekty a tak.....dozvěděla jsem se toho od něj hodně

kalerina
16. únor 2016

@rosalline A zhubla jsi podle toho něco?

gabulkam
16. únor 2016

@kalerina
@rosalline Holky co to cvičíte přesně?? Potřebuji na svůj rozjezd také něco jednoduššího, abych si neodrovnala se svojí váhou klouby ☹

challidona
16. únor 2016

mam za sebou 15 kg dolu a pomohlo mi chodit. s hulkama koupila jsem si hodinky na mereni tepu a udržovala jsem se v tepove spalovací frekvenci. a samozřejmost hlidat jídelníček. snidane hodinu do probuzení pak svaca a pak oběd, ovoce jenom dopoledne a odpoledne uz sem nejedla zadny sacharidy pouze bílkoviny a zeleninu.

rosalline
16. únor 2016

@galbukam Jillan Michaels 30day shred nebo opravdu snadné bylo www.vyzva21dni.cz . TAm je ale jenom týden zadarmo....pak pokračování na 21 dní stojí 749...a kdybys chtěla 21+63 dní...tak nějak 1249...a dozvíš se spoustu věcí....

Strana
z7