Zhubnout 40 kg (z morbidní obezity), kdo se přidá? 🙂
Ahoj holky, tak jsem po milionté řekla dost a po milionté se rozhodla zhubnout. Za chvíli je mi 30 a jsem morbidně obézní až hnus ... vím co na mě platí, mám teorii zmáklou několik let, ale nikdy to nevydržím .. už jsem dvakrát zhubla 20 kg, ale vždy po několika letech to zase vyjedla. Prostě ráda jím a uspokojí mě jíst jen hodně. Budu držet zdravou stravu, počítat KJ a pokusím se přidat pohyb - jak mi to moje roční cácorka dovolí 🙂 je tady někdy taky takhle hooodně tlustej jako já? 105 kg/158 cm???
@rosalline jilian je normálně na youtube 🙂
rosalline @galbukam Jillan Michaels 30day shred nebo opravdu snadné bylo www.vyzva21dni.cz . TAm je ale jenom týden zadarmo....pak pokračování na 21 dní stojí 749...a kdybys chtěla 21+63 dní...tak nějak 1249...a dozvíš se spoustu věcí....
Tak to je pěkně drahé. Radši si něco stáhnu. Jsem zvědavá jestli něco zhubnu. Držím všem palce. 🙂
@kalerina.....takže za týden s Jillan tyto změny, ale podotýkám, že minulý měsíc jsem shodila už 5 kg...takže to jde pomaleji.
Váha: -0,9 kg, prsa -3cm, pas -3cm, boky -2cm, paže -1cm, stehno +1cm 😖 . Takže má startovní váha na tento týden je 82,9 kg/162 cm
kalerino...budu moc ráda, když se budeme povzbuzovat!!..moc potřebuji spolusoukmenovce..:o)...ty budeš měřit kdy?
Ahoj,
můžu se zeptat na tu Jill? Není to moc velký nápor na kolena? Bojím se se jí začít cvičit, protože mám váhu fakt vysokou, a už tak kolena občas bolí. Ale je lákavý slyšet ty výsledky 🙂
@jarniboure musíš cvičit v dobrých botách a nedávej si ze začátku činky....cvič s ní bez činek, pomaleji a lehčí cviky.....u toho 30 day shred jsou s Jill dvě holky...jedna cvičí lehčí provedení cviků, ta blondýna..... 1.level je vcelku jednoduchý....v druhém levelu už je nápor na kolena větší...... takže prvního levelu se vůbec neboj......těch dvacet minut uteče jako voda....... přidej se k nám do party....bude fajn sledovat výsledky více lidí.....
@jarniboure mimochodem i já se potýkala před hubnutím s bolestí v levém koleně....za prvního levelu mě kolena nebolela vůbec....až teď u toho druhého ze začátku...jenom malouuuunko nad kolenama...ted cvičím druhý level 7. den...a je to úplně v pořádku
@rosalline Jsi dobrá a to že už cvičíš měsíc taky. Já jsem teprve začala a měřit se budu v sobotu. takže taky dám vědět jak to jde a budem se podporovat. Včera jsem byla u bráchy a jak jsem mu dala za úkol at mi stáhne toho Saun T - tak jsem ho nabudila a začal ho cvičit a včera chtěl ať to cvičím s ním. takže jsem to zkoušela a dobrý.
funguje tu ta skupinka? Mohla bych se přidat?
Ráda poradím ohledně hubnutí. Zhubla jsem z vel.XL na XS. Více do IP.
kristyn.g ráda bych, abychom ji rozpumpovaly...tu skupinku...takže určitě se přidej. A když bychom sem chodily pravidelně....mohly bychom si udělat i nějakou porovnávací tabulku, kterou bychom si tu vždy jednou za týden zveřejňovaly....co ty na to? Mohlo by nás to tlačit dál....
@kalerina @jennifer tak jsem si to stáhla. Podívala se na dvě videa části Alpha.....a bude to doooost drsný.....bezesporu náročnější než Jillian.......ale zkusím se do toho, až absolvuji 30day shred, pustit.......našla jsem i porovnání před a po..... neuvěřitelné. Ty už jsi to absolvovala celé,Jenni? Jestli ano, mělo to opravdu takový efekt na břicho?

@challidona...obrovská gratulace....já mám zatím dole 6kg