Zhubnout 40 kg (z morbidní obezity), kdo se přidá? 🙂
Ahoj holky, tak jsem po milionté řekla dost a po milionté se rozhodla zhubnout. Za chvíli je mi 30 a jsem morbidně obézní až hnus ... vím co na mě platí, mám teorii zmáklou několik let, ale nikdy to nevydržím .. už jsem dvakrát zhubla 20 kg, ale vždy po několika letech to zase vyjedla. Prostě ráda jím a uspokojí mě jíst jen hodně. Budu držet zdravou stravu, počítat KJ a pokusím se přidat pohyb - jak mi to moje roční cácorka dovolí 🙂 je tady někdy taky takhle hooodně tlustej jako já? 105 kg/158 cm???
@rosalline ahoj já jsem to cvičila už před rokem a půl.jela jsem to denně ve dvou cvicach po sobě
Mně to pomohlo.je to i moje oblíbený cvico
Jedu většinou dohromady t25gamu,bodydhred a 21fix day na stridacku.hodila bych ti sem fotku ale včera.mi odešla nabijecka na notasu. Zkusim dneska sehnat a v mobilu foto.nemám.
Ale jestli chceš mám spíš pro sebe webovky kde mám i proměnu s haun tza 50 dni
Zadej v google prostezhubnu. A mělo by to.to.vyjet
Ahoj holky, taky se přidám. Právě jsem rozchodila po měsíci a půl váhu a trošku se děsím. A to ani nejsem těhotná a zase nějaký čas nebudu (další neúspěšné IVF ☹ ).
@rosalline taky kolikrát něco nemůžu najít
http://prostehubnu.webnode.cz/moje-promeny/
Tak ja jsem byla dneska po bi e jak osmi letech na zimaku si zabruslit;) tak mam ze sebe dobry pocit. To jidlo bylo tento vikend trochu blby..slavila jsem dodatecne narozeniny;) ale tak zitra se dam zase do late;)
Dneska jsem dostala tento odkaz. Je to o jednom klukovi od nás a je dost inspirativní tak koukněte
http://opavsky.denik.cz/zpravy_region/ondrej-se...
no ja som už staršia ako mladšia ale pridám sa!. Takže dnes je ručička váhy na 120 kg ( Uff strašné ☹ ) a o mesiac ( 30.3.2016 ) bude 115-116 kg ? Plán do konca roka ?
Vymeniť zakáľačkový list 😀 za nový rodný list s občiankou a stať sa znova docentkou ! 😅
Ktorá sa pridá ?
@ivcan124 tenhle příspěvek myslíte vážně???? 😲 to snad ne!
@ivcan124 Vidíš, já když si stěžovala doktorce, že je to šílené, jak jsem přibrala, tak se na mě podívala s výrokem: "Se jako divíte, při té hromadě estrogenů?" A ano, taky mám 120. O 15 víc než před rokem (kdy jsem poprvé řešila s doktorkou, že to je šílené, jak přibírám, ač na jaře většinou hubnu) - při IUI se teď už šíleně krotím a hlídám, takže tam už nepřibírám (ale nehubnu), ale při IVF mi to prostě nejde. Teď si asi dám pauzu (jsem nachlazená, zjistila jsem, že potřebuji dořešit ještě nějaké zdravotní věci, takže tento měsíc asi není otěhotnění vhodné), takže mám čas zase trošku sundat váhu dolů.
A podstatné není, kolik člověk má, ale zda s tím chce něco dělat. A taky zda může - znám plno obézních holek, co lítaly 5 let po doktorech s různými zdravotními problémy a nakonec jim zjistili nějaký problém, který automaticky provází problémy s váhou (zadržování vody v těle, štítná žláza taky umí divy a mnoho dalšího).
Jinak krom IVF jsem nejvíc přibrala po úraze, kdy jsem se pár měsíců minimálně hýbala (ač do té doby jsem sportovala několikrát týdně několik hodin). Nabírá se dobře, hubně už hůře.
@vikky999 prosím o přidání do skupiny, myslím, že je pro mne jak dělaná... moc děkuji
Ale pozor dámy ! Týmto ste sa zaviazali k :
1) dobrovoľnému týraniu vlastného JA ( diétou, cvičením, hladovaním...) 🙄
2) pravidelnému (mesačnému ) hláseniu Vašej skutočnej hmotnosti 😀
Jsem tento tyden na horach s celou rodinou..tak jsem se dneska hecla a pujcila si lyze..sice me nohy pekne boli ale za tech 14 let co jsem na tom nestala jsem to nezapomnela. Jen s 40 kg navrh to teda pekne svisti🙂

@kalerina a už cvičíš?