Životní láska, opakuje se?

15. črc 2023

Diskuze na tohle téma tu sice už je, ale i tak mě zajímá, jestli jste některá prožila lásku, takovou tu silnou, opravdovou, kdy vám při každém doteku a pohledu vyskočí srdce ven. Zajímalo by mě, jestli se to někdy stalo ještě znovu, nebo se tohle stává opravdu jen jednou za život.

andelka
15. črc 2023

Tohle je definice životní lásky?
To těžko. Tohle se dá zažívat tak prvních pár měsíců. A se silnou, opravdovou láskou to moc společného nemá.

escapelle
16. črc 2023

Pro mě tohle definice životní lásky je. Se současným manželem sem od začátku zazivala něco,co nikdy předtím a věřím že už nikdy nezaziju. Netrvalo to pár měsíců,ale dva roky opravdu něco neskutečně silného,nenormalniho. Jsme spolu 6let,a pořád to tam je. Ale po těch 2letech teprve opadly růžové brýle a přišly první krize,problémy. A to jsme spolu začali žít po půl roce.
Stále je mezi nama osudová přitažlivost, důvěra,láska a to všechno,ale už je to normální vztah,kdy jsme rádi že si od sebe na pár hodin odpočineme 🤣a nepiseme /nevolame si 24hod denně když nejsme spolu,jako driv. To se nám oběma styskalo úplně hrozně.Ale pořád si píšeme často,když nejsme spolu 🙂
Až s ním jsem zjistila,že žádného předchozího partnera,ani bývalého manžela jsem opravdu nemilovala,i když jsem si to myslela.
To se vlastně ani nedá moc popsat 🙂

pilzzee
16. črc 2023

Nemyslim si, ze je tu takovy vekovy prumer, ktery by toto dokazal posoudit 😄 Kazda zblbnuta 16ka vam bude tvrdit, ze ma zivotni lasku 🤣

irmamala
16. črc 2023

Tohle neni definice zivotni lasky, ale zamilovanosti, kterou jsem zazila nescetnekrat. Dnes uz neverim, ze existuje “prava laska”, kdy ti dva jsou si souzeni. Spis se dva lide potkaji ve spravny cas. Vdavala jsem se mlada a strasne zamilovana. Naprosto jsme tomu verili. Ale nejak jsme v tom neumeli chodit a dopadlo to blbe. Se soucasnym partnerem mame oba za sebou nevydarene vztahy, davame si pozor na chyby, ktere jsme delali, oba mame deti, takze nas nerozhodi starosti vsedniho dne a tak nejak celkove o ten vztah pecujeme, nehadame se, nevytvarime dusno. Kdybychom se potkali jako svobodni, nevim, jestli bych mohla rict, ze je to ten pravy. Ale jak pisu, poznali jsme se ve chvili, kdy jsme od zivota chteli totez.

andelka
16. črc 2023

Já mám teda taky krásný vztah, tu opravdovou silnou lásku doma. Každý doufáme,že neumřeme první,protože si život bez druhého neumíme představit. Stále si chybime, stýská se nám, radši travime čas spolu než každý sám ( když už se čas najde), v noci nemůžeme bez druhého usnout, děláme si malé radosti a jsme si skutečně oporou. Na začátku tahle šílená zamilovanost byla. Ale časem se to prohloubilo k té opravdové životní lásce. Je nám 40, dohromady máme 4 děti. Známe se od 16, teď jsme spolu skoro 10 let. Chodili jsme spolu ale už dvakrát předtím. Takže my si asi souzeni byli,ale klaplo to až jsme oba byli připraveni a věděli co chceme.

gransgirl
16. črc 2023

Ja jsem si to zazila a exmanzelem i po 11letech tam ty motylky byli bohuzel on to tak uz davno nemel. Ale byla jsem mlada kdyz jsem se tenkrat takhle hrozne zamilovala ted uz si nemyslim ze bych po vsech tech zkusenostech dokazala takhle zblaznit. Muj nynejsi pritel je moje spriznena duse zboznuju ho ale rozhodne to neni takova blazniva a bezpodminecna laska jake jsem byla schopna jako mlada.

gdpr
16. črc 2023

Toto je skôr zamilovanosť a mala som to viackrát 😂

konidana
17. črc 2023

Zivotni laska, pro mne bylo jen , ze jsem nekde uvnitr v podvedomi tusila, ze tohle bude ten pravý. A ac od zacatku byly ruzne prekazky a vlastne furt neco, tak jsme stale spolu. Mnoho let. Proste se doplnujeme a patrime k sobe, i kdyz to je casto tezke to souziti. S predchozima klukama jsem nic podobneho nemela. S prvnim jsem chodila protoze on chtel a ja si rekla ze bych to sakra po dvacitce uz taky mohla zkusit, s nekym chodit, a druheho jsem pak po rozchodu uhnala ja, protoze se mi libil. Ale to bylo proste chozeni, nikoli vztahy pro zivot. I kdyz s tim prvnim jsem si spolecny zivot samozrejme malovala. S druhym mozna v urcitem obdobi taky, ale nejak jsem vedela v podvedomi ze to neni ono.

jaresska
17. črc 2023

Zažila, euforie cca 3 roky trvající, nyní jsme spolu 21 let a 15 od svatby. Byl to osud já z Prahy on že Strakonic a potkaly jsme se v Sušici, oba jsme byli zadaný, ale tohle byla taková síla, že tomu nešlo odolat.

konidana
18. črc 2023

životní láska se neopakuje nikdy, protože když to je fakt životní láska, tak vydrží nafurt

izz76
19. črc 2023

Pokud je to životní láska,tak by neměla opakovat,vydrží cely život,nebo ne? Opravdu zamilovaná jsem za svůj život byla 6krat,ty první dvě lásky byly v pubertě a to už zpětné nechapu proč jsem byla zamilovaná. Ty další lásky byly od 18 a výš a vsechny měly velkou sílu,poslední snad bude už na porad. Manzela miluju i po 14letech,ale ze bych měla motýly v břiše když ho vidím,to fakt ne😃