Zkušenosti s ubytováním druhého dítěte v nadstandardním pokoji?
Dobrý den dámy,
mám takový dotaz k nadstandartním pokojům v nemocnici. Vy, které jste rodily už druhé dítě a byly na samostatném pokoji, kde může přespávat i doprovod, stalo se některé, že byste nechtěli druhé děťátko poslat na noc domů bez vás a ptaly se, jestli může s tatínkem na pokoji zůstat i vaše druhá ratolest ?
Předem díky za odpověď. 🙂
@mdch91 A to já zas moc nechápu jak někdo může chtít nebýt se svou rodinou...
@klokanka31 kazdej ma proste jiny potreby. Nekdo spi v objeti a nekdo v jiny loznici. Nekdo chce na seznameni s miminkem mit klid sam pro sebe...
@zabolee tahle diskuze se zvrhla v přehlídku dojmů a osobních pocitů, doporučuju si spíš vše zjistit v konkrétních porodnicích, někde je to problém a někde ne, časy se hodně mění, k lepšímu, naopak Covid to hodně omezil.
Já osobně jsem po svých starších dětech hodně tesknila a ve výsledku bylo úplně nejlepší, když na návštěvu nešly (nemocniční prostředí, já v té divné košili, s rozkousanou pusou a celá bledá, vše se točilo kolem kojení, děti se tam nudily...) a nejhorší byl právě ten moment loučení, to bylo do breku oběma stranám. Doma jim bylo fajn a domácí prostředí je vhodnější na seznamování, dáš miminko spát a jdeš si vedle hrát.
V porodnici je taky dost rušná noc a brzké vstávání, tak aby to staršímu dítěti sedlo.
No a taky můžeš mít vše krásně vymyšlené a něco ti do toho hodí vidle (císař, nemoc kohokoliv, přísnější opatření...) a vše je jinak, tak mít radši i plán B.
Držím palce, ať vše dopadne k vaší spokojenosti!

@lenulen vidis a neprislo by ti divny, kdyz jsi chtela byt s dcerou sama, kdyby ti nekdo vnucoval, ze mas byt i s tema dalsima detma? Protoze zakladatelka se starsim byt chce a asi je ji docela sumak, ze jine zeny ne. Prijde mi to dost podobny. Mne strasne vadilo, ze jsem kvuli antibiotikum nesla domu hned po porodu a nemohla byt i se starsimi, takze naprosto chapu, ze kazdej se odizolovat nechce (a taky, ze nekdo se odizolovat chce)