icon

Zná váš muž vaši skutečnou váhu? Diskuze o postavě.

aneta3222
14. pro 2021

Tuhle diskuzi jsem tu ještě nezahledla a tak jsem se rozhodla ji založit. Ví váš muž kolik vážíte a naopak? A nebo vadí vašemu muži vaše postava a naopak ?

Strana
z2
95newmommy2020
14. pro 2021

Nevím. 😂 Asi neví přesně. Mě jen stačí, ze má něco přes 100 kg a nepripadam si vedle nej tučně. 😂

la_amanita
14. pro 2021

Ano, víme vzájemně své hmotnosti a vzájemně se nám naše postavy líbí, máme je úplně normálně štíhlé, i když muž je čahoun a já jsem spíš podsaditější.

pipi_puncocha
14. pro 2021

@escapelle mě se ptali na prvním screeningu na váhu a výšku, to byl manžel vedle mě. Ale já s tím problém nemám, před ním ne, jinak to na potkání nesděluju

escapelle
14. pro 2021

@pipi_puncocha já z toho mám úplně hrůzu už teď,že budu furt jen hlásit váhu která půjde nahoru 🙈😂
Ale já vím,že jsem prostě "nemocná" a nesu si to z dětství a mladi.kdy jsem nejdřív byla podvyzivena a jezdila na vykrmne pobyty a furt se musela vážit,hlásit váhu a přišel "trest".a pak jsem pro změnu byla obezni a to samé.potupne hlásit váhu a přišel posmech. S váhou nejsem kamarádka a k i kdy bych to chlapovi dobrovolně neřekla.a fakt cítím úzkost a tisen i když to mám říct lékaři. Nesnáším to. Cokoliv jiného,jakoukoliv diskrétní informaci na sebe řeknu,jen ne váhu 😂😂

bublisa
14. pro 2021

neví, proč by měl

areh
15. pro 2021

@jancazao od kolegy je to až divný. U manžela jsem zvyklá. On by chtěl zhubnout, ale zatím k tomu nemá vůli 🤷🏼‍♀️ tak to loví aspoň na váze a doufá, že ho to donutí...

lovemusicsun
15. pro 2021

Neví, mám to stejně jako @escapelle. A navíc nějak nechápu důvod proč by to měl vědět, pokud teda nejsou oba v páru třeba nadšenci do fitness, kteří to hodně řeší.

veruuu_kubesovic
15. pro 2021

Když štíhlá žena si našla a zamilovala do muže s nadváhou? u nás je to přesně naopak...
Moje váha je spoustu let stejná, nepřekročí 5. na začátku a muž váží dost, ale vím, že za to u něj spíš může jeho sedavé zaměstnání, nedostatek pohybu přes týden než strava...

zuzineckah
15. pro 2021

svou váhu neznám ani já, natož můj manžel😂 vůbec by mi nenapadlo tohle řešit, možná kdyby to bylo nutné ze zdravotních důvodů, jinak nevidím důvod 😀 Případné váhové výkyvy vidíme, ale dokud se cítíme dobře na váhu nelezeme🙂

krisstina93
15. pro 2021

Ví, i když se aktualne diví a nevěří :D já to taky vím, i když ne na kilo přesně, páč mu to lítá.

jane46
15. pro 2021

@escapelle Mame to stejne... Muj je gentleman a kdyz na to prijde rec tak hada o 20 kg min. A je mi fuk, zda to dela umyslne 😊
Ja jeho vahu +- vim, protoze mi to rika hned jak sleze z vahy 😆 (sportovec a jeho spalovani funguje tak, ze na Stedry den stoupne na vahu, pak sni tac cukrovi, chlebicky, sedm chodu k veceri atd. a druhy den rano zahlasi, ze ma min... A ja mu kopu v lese jamu 😆)

jane46
15. pro 2021

@escapelle A tenhle vtip je nas oblibeny...

johca
16. pro 2021

víme to navzájem přesně :D 🙂

nikjean
18. pro 2021

Nikdy mě váha mého muže nezajímala, je to pro mě absolutně nepodstatný údaj. Stejně tak moje váha, nikdy se mě na ni muž nezeptal, sama jsem ji vlastně ani nevěděla, protože váhu doma nemáme.

Strana
z2