Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.
Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.
Polsko, Česká republika a Slovinsko společně připravily seznam deseti kroků, jež podle nich musí učinit Evropská unie, pokud chce skutečně ukončit válku na Ukrajině. Ve sloupku na serveru Politico to oznámil polský premiér Mateusz Morawiecki.
https://www.politico.eu/article/poland-10-point...
@pratensis Naprosty souhlas.
@sudylichozrout tu jednodušší cestu hledáte vy, ne já; já hledám pravdu...no pokud souhlasíte s tím desaterem, tak já budu připravena na důsledky, jen většina "vlaječkářů" ne a bude se divit.
Tak já zase mizím.
@asongforfay máš pravdu, radši zmiz a srovnej si to v hlavě. I lidé, kteří mají Rusko v oblibě vidí, že Putin je magor a to, co dělá, je válečný zlocin...
@asongforfay Pokud hledáš pravdu, nehledej ji v Rusku. To je myslím základní poučka současnosti. Zdrastvuj!
@asongforfay hele, nám nemusíš "otevírat oči"
Můžeš si založit diskusi, kde si s budete s některými uzivatelkami otvírat oči navzájem, a sdílet rychle, než vam to smažou. Na koníku je jich dost 😉
@asongforfay idi na chuj!
@asongforfay ty jsi vážně cvok 🤷
@asongforfay jsi ve spatne skupine, tady nikoho nezajimaji tvoje nazory a dezinformace. Zaloz si treba skupinu Pratele Vladimira Putina a rozebirejte si to tam.
@asongforfay porad jsi mi nenapsala, jak vas plati. Fakt mne to zajima. Jestli od prispevku nebo pausalem... A vyplata je v rublech? To aby sis na ne za chvili brala sitovku, co? 🤔
@asongforfay Fakt se na to vyser a běž se věnovat třeba leštění skla na Putinově obrazu, určitě ti naň chodí srát mouchy.
@bigbig Presne, tahle ma jen IQ houpaciho kone a nechala si nabulikovat nesmysly. Netreba ji platit. Coz je fakt jeste vtipnejsi. Ztrapnuje se zcela zdarma ve svem volnem case.
@asongforfay nechápu proč sem úbec lezeš
@asongforfay A o co ti jde? Ze sem prijdes a vsechny nas zachranis a zavedes na spravnou cestu? 😆😆😆
@jasekd tady https://www.modrykonik.cz/forum/volne-diskuze/proc-se-diskuze-casto-odklaneji-od-tematu/#post-80969187
Možná by bylo dobrý dát ho do popisu, ale autorka @elencze se už dlouho neukazala 😥
@asongforfay pokud je ukrajinský prezident dle tebe fašista,tak mi řekni,co je potom ten ruský skřet??? 🤔🤦♀️
Na @asongforfay bude nejlepsi vubec nereagovat. Ignorovat. Tezko rict, jestli tomu, co pise, veri, nebo jen prudi. "Sošla s uma" nebo je to jen "šutka takaja?" Azbukou psat umim, ale neumim si ji v kompu nastavit...
Vzpomenu si pri takovych prilezitostech na Ludana z Mostu: "Tohle je moje byvala zena Ilona. Obcas me sem chodi srat...."
@odula dekuji za odkaz, klikla jsem si na upozorneni.
@asongforfay to je jak z nějaké Puti-sekty🙊🤦♀️
Daniel Stach
-Vy víte, že za tahle slova vám teď hrozí 15 let vězení.
- I kdybych měl přijít o život, já už jsem starý člověk. Musíte se být někdy připraven se rozloučit se životem, ale nechcete se rozloučit se svým svědomím.
Andrej Zubov z Moskvy dnes v #udalostikomentare na
@ct24zive
.
Podle tureckého prezidenta Erdogana našli ukrajinští a ruští vyjednavači konsensus ve čtyřech z šesti bodů, o kterých jednají. To následně popřel ukrajinský ministr zahraničí.
@jasekd jenže voni všechny diskusni témata se vycerpaj tady. Jak některým , zvlášť těm... jako @asongforfay řekneš pojď do diskusni skupiny, probereme to tam, ať si ujasnime stanoviska - většinou zmizí. A přitom je to škoda. Opravdu si nemyslím, že je lidi potřeba napadat pro odlišný názory. Pokud budeme jenom zesmesnovat proputinvskou propagandu a trestat třeba i odnětím svobody nějaký ne proukrajinsky nazory, jenom těm lidem dáme za pravdu a udělám z nich v jejich očích mučedníky. Škoda no. Já si furt myslím že klíč je v diskusi. Ne v represi nebo zesmesnovani. Ale asi jsem naivní.
Podle Forbes (odkazuje na otevřené zdroje), má Ukrajina nyní více tanků než kolik jich měla na začátku války.
Údajně jich ukořistili už víc než 100.
https://mobile.twitter.com/andrewofpolesia/stat...

@16032022nl Mno jo, tak na to jsem opravdu zvědavá. 😀