icon

Zprávy o bojích v Charkově. Aktuálně a přehledně.

elencze
27. únor 2022

Pro obsáhlost komentářů a špatné načítání a zpětné dohledávání informací zakládám tuto diskuzi. Nově si budeme zprávy psát sem. Dle nových zpráv jsou Rusové v Charkově, kde probíhají boje v ulicích.

Strana
z355
kackacka37
20. únor 2023

@betysch no já bych vůbec nespoléhala na to, že když vypadne Putin z okna, že nastoupí někdo rozumnější. Maj tam magorů dost. Aby naopak nepřišel ještě někdo horší.

betysch
20. únor 2023

@kackacka37 píšu že musíme doufat.Situace je zlá.

jasekd
20. únor 2023

@levandule_k
Kopie casti clanku (vcetne te hrubky na to...), ktera prave mozna na Ukrajince a min. Kulebu pusobila tak, ze k ustupkum budou tlaceni.... I mne to tak prislo. Jen na zaklade toho clanku, nic jineho jsem k tomu necetla ani neposlouchala.
Vyjadreni na FB uz vyzniva jinak.

„Musíme být obezřetní ohledně podpory Ukrajiny v dosažení určitých výsledků. Ukrajina v určitém bodě může změnit své vlastní představy,“ dodal.

Podrážděný Kuleba v reakci na to vyzval evropské politiky včetně Pavla, aby „věřili Ukrajině“ a nenutili Kyjev k ústupkům.

levandule_k
20. únor 2023

@jasekd Věřit politici Ukrajině musí, ale zároveň ta jejich víra musí být podpořena dodávkami vojenského materiálu.

Měla jsem trochu jiný pocit z článku než ty, myslím, že je to v pořádku. Klidně můžu něco podcenit.

Strana
z355