Zrušme anonymní diskuze.
Zdravím vás všechny, poslední dobou se tu hodně množí trolové a podivné, nesmyslné anonymní diskuze. Požádala jsem adminku webu o radu, jak to řešit. Prý máme napsat zde: https://www.modrykonik.cz/help/form/?faq=messag...
a napsat jim co se nám nelíbí. Já jim tedy jdu hned napsat ale požádám i vás ostatní, pokud se vám nelíbí co se tu teď děje, prosím napište jim. Když napíše jeden, nic se nestane. Navrhovala bych, aby anonymní témata mohli využívat pouze registrovaní členi a ideálně ještě když jsou registrovaní aspoň pár měsíců.
Díky
@natysnovec
bouchej sampano,my dve se na necem shodneme? 😀
Nejlepší by bylo na ty anonymní příspěvky (ty očividně nesmyslné) přestat reagovat. Po čase to toho člověka přestane bavit. Ale řekněte to všem... stejně se najde někdo, kdo bude chtít reagovat.
@vitezove
to je prave to,ze v tam velke skupine uzivatelu tohle fungovat nebude
Podle mě není až takový problém sama možnost anonymní diskuze a věřím, že jsou situace, kdy to využijí i "normální" uživatelky... Spíš mám pocit, že tu nefunguje žádná moderace fóra, měly by fungovat (ať už placené či dobrovolné) moderátorky s možností zamknout tyhle jasně troll diskuze a témata typu "vidíte ducha" odkázat do společné již vytvořené diskuze na toto téma. Na jiných stránkách to takto funguje a celkem není problém.
@pipi_puncocha jj, asi není dost lidí. Ono by právě pomohlo, kdyby anonymní věci mohli dávat lidi co tu mají aspoň pár měsíců profil. Tím by se to trochu zredukovalo.
@vitezove to určitě jo, s podnětem jsem se k vám samozřejmě přidala, aspoň část by se tím vyřešila.
@pipi_puncocha
ja bych to treba delala rada i zadarmo,bavilo by me udrzovat forum bez spamu 🙂
@zelenaesmolda
me teda spis zarazilo,ze chteji basnicku pro 17 letou holku...
@zelenaesmolda Já jsem to právě na jiné stránce taky dělala zadarmo, byla to maličkost, když už tam trávíš čas... Existovaly tam šablony, které se po uzamčení diskuze automaticky uživatelce odeslaly a ukázaly se jako příspěvek ve fóru po jeho uzamčení. Tady k tomu nemám takový vztah, ale věřím, že by se dobrovolnice našly. (I když zrovna v tvém případě by to možná vyvolalo vlnu nevole, co tak mám pocit, tak jsi vnímána jako poměrně kontroverzní diskutující 😄 )
@pipi_puncocha
To mas pravdu,to jsem ale proc?Protoze me stvou ty opakujici se a vetsinou dost hloupe dotazy.Jinak jsem celkem normalni,moderatora uz jsem delala 🙂
@zelenaesmolda 🤣🤣🤣,možná se preklikla a chtěla napsat pro 7 letou. V 17 letech na mě někdo přijít s básničkou tak nevím , nevím...
@zelenaesmolda je bouchnute....uz dopijim posledni sklenku na tebe...
@vitezove Holky se tu snažily o něco i x-dní/týdnů a nic se nezměnilo, MK názor uživatelek z 99% nezajímá, tak budu držet palce, ať tvůj požadavek padne do toho 1%. Cílem je tu mít, co nejvíce lidí a k tomu ty diskuze od trollů pomáhají, protože na takovou blbost klidne skoro každý, protože nechce uvěřit, že se na něco takového někdo ptá....
Holky, já ani nevím, jak přidávat anonymně 😂😂😂😂
Zrovna minule jsem nad tím premyslela.😁
Kůň funguje taky na bázi návštěvnosti, klikání, shlédnutí reklam a bannerů. Čím kontroverznější téma, tím víc klikání, shlédnutí a tím víc financí. Nic převratného, takhle fungují všechny podobné weby, které jsou "zadarmo". Určitě je tady i spousta "pracovních" profilů když je potřeba zvednout návštěvnost a rozproudit diskuze. Na každé stránce blogů je vždy minimálně jedno testování a nebo ambasadorství. Nebyla jsem tady několik dnů a koukám, kolik anonymních diskuzí se náhle vyrojilo. Akorát ta možnost tu je již několik týdnů ale zřejmě si ji moc lidí nevšimlo. Klidně bych se vsadila, že tyto anonymní diskuze jsou založené z těch "pracovních" profilů aby se zjistilo, co a jak. Nevěřím tomu, že by se to tu nějako omezovalo pokud příspěvek splňuje pravidla, byť je jakkoliv nesmyslný a opakující se. Jediným řešením je nereagovat na anonyma. Ale to se nestane, protože pořád je tady spousta uživatelek, které se nudí, brouzdají tady denně, mají potřebu se vyjádřit ke všemu. Je to normální, není to nic neobvyklého ani v reálném životě ale ve virtuálním světe je to umocněné tou anonymitou uživatelů.
@natysnovec
ses nepodelila jo? :D
@barchen
to je dost pravdepodobne
@zelenaesmolda ne protoze netusim kam a zda by jsi chtela🤣🤣🤣
@natysnovec
zalezi jake mas,nemam rada suche,neco sladsiho.
vis co,dam ti sanci to napravit,posli cokoladu 😀
Taky jsem adminum napsala svuj nazor...
@martulka6188
co jsi im napsala?
@zelenaesmolda ze chapu moznost zalozeni anonymni diskuse pro registrovane uzivatelky, ktere resi nejaky intimni problem. Ale ze se mi nelibi, aby tady mohl zakladat diskuse a prispivat kdokoli a ze jsou anonymni diskuse z vetsi casti vyuzivane trolly, coz me obtezuje. A uz ted, po relativne kratke dobe, na sobe pozoruju, ze moje navstevnost MK klesa.
@zelenaesmolda sladsi..
😊😊
Nevim kam🤣🤣
Ja s anonymy a vlastne ani s trolly problem nemam....pokud na prvni dobrou vidim,ze je to nesmysl tak ho proste nectu a jdu dal...
@martulka6188
super
Hop ☝🏻

@chumlee71
muzes hodit link? 🙂