icon

Dárek pro 12letou dívku v Sephoře. Máte tip?

lenkaluk
10. pro 2025

Dobrý večer všem, mám otázku pro maminky, tetičky, babičky apod. 11-13 letých dívek.Co si děvčata přeji pod stromeček? Naše dcerka si přeje peníze, které chce utratit v Sephoře. Nemám nic proti tomu, aby se seznamovala s malováním, parfémy atd., ale radši bych ji i třeba tam něco koupila než ji dávala peníze. Můžu to vyřešit poukázkou, ale stejně bych radši něco konkrétního. Dostane samozřejmě i jiné věci a věřím, že ji udělají radost, ale s tou Sephorou mi nasadila brouka do hlavy. Děkuji za tipy na dárky a pokud víte o něčem šikovnem pro 12letou v Sephoře, budu ráda🙂

nanyh
•
11. pro 2025

@lenkaluk Tak co jí tam vzít a ať si sama vybere? Splníš jí co chce a zároveň to bude mít fyzicky pod stromečkem.

lenkaluk
autor
•
11. pro 2025
@nanyh

@lenkaluk Tak co jí tam vzít a ať si sama vybere? Splníš jí co chce a zároveň to bude mít fyzicky pod stromečkem.

@nanyh ano, to bych ráda. Ale i kvůli mladší dceři hrajeme Ježíška, celá rodina píšeme dopisy s tipy na dárky. A trochu si i myslím, že přesně zatím neví, co by odtud chtěla.

izz76
•
11. pro 2025

Dcera si chce zřejmě užít vybírání a nakupování, nechce najít pod stromkem konkrétní věc. Dala bych ji podle jejího praní peníze, nebo poukaz do Sephory.

miryp
•
11. pro 2025

Když jí něco koupíš sama, nebude to pro ni stejné, jako když si sama prošmejdí Sephoru a něco si sama vybere. Napadají mě dva možné způsoby, jak to vyřešit:
1. dáš mladší tatínkovi/babičce, se starší si uděláš odpoledne jen pro vás dvě a při té příležitosti si v Sephoře vybere, co chce pod stromeček.
2. dáš jí poukázku, můžeš to spojit s poukázkou do kina a do restaurace a po Vánocích si uděláte den jen pro sebe a ona si pak v Sephoře sama vybere, co se jí líbí.
Dcera čerpání poukázek miluje, šmejdění v obchodech ji baví. Vždy jí to spojím s návštěvou kina a obědem a jsem tam jen pro ni.
Jinak dcera si přála mikinu, lesk na rty a několik knih. K tomu dostane náplně do 3D pera, antistresovou hračku, termotiskárnu, termosku na pití, bundu, poukázku na nákup oblečení (myšleno i od příbuzných).

reeeza
•
11. pro 2025

Já bych jí v tomto věku už ukázala, že jí důvěřuju a ten poukaz bych jí dala. S tím, že tam můžete jít spolu ( ale moc jí do toho prostě nekecej), a nebo ať si tam zajde sama/ s kamarádkou.

Přece jen vybrat si šperk či parfém je hodně osobní. Co se líbí/ voní tobě se nemusí zamlouvat dceři 🙂

biciklissie
•
12. pro 2025

Mě se líbí ten nápad se společně stráveným časem, pokud bude dcera chtít. Takže bych jí buď dala přímo poukázku do Sephory nebo poukázku na společný čas spojený s nákupem v Sephoře, jídlem a tak.

tereza0111
•
12. pro 2025

priklanim se k nazorum vyse. To neni az tak o tom produktu, ale o tom si to prolezt, prohlednout vsechny stiny, stetce, blbinky, ocuchat parfemy.... Byla bych pro poukazku
(ted uz bych tam ani shanet nesla, pred vanoci byla docela vybrana 🙂 )

zlataberta
•
13. pro 2025

Přikláním se k poukázce😉

lenkaluk
autor
•
13. pro 2025
@zlataberta

Přikláním se k poukázce😉

@zlataberta Moc děkuji za všechny komentáře. Dame poukázku.