icon

Dárek pro patnáctiletou dceru. Máte tip?

2veverka
Včera v 21:05

Holky, potřebuji doladit dárek pro patnáctiletou dceru. Dostane poukaz na ryze praktickou věc po dohodě. Napadá vás v tomto věku ještě nějaká roztomilá maličkost? Mám pocit, že za ty roky jsem se v nápadech poněkud vystřílela...

cuma
Dnes ve 02:44

U nás chtels píchnout druhou náušnici....

anonym_8e0166
Dnes ve 03:00

@2veverka holka chtěla změnu v barve vlasů ,pak různé věci na obličej ,a poukázku na nechty

barulina
Dnes v 06:15

@2veverka kadeřník, pandora, parfémy, poukazy na všechny možné záležitosti. Moje dcera l 14 dostala iPhone, ale dostala ho s předstihem. Tak tedmpristi mesicnjeste dostane korálek na pandoru, kterou miluje.

kayty
Dnes v 06:23

Dcera si nechala píchnout druhou dírku. K tomu dostala mnou vyrobenou poukázku na peníze, za které si pak může kdekoli cokoli koupit a já / táta to v té částce zaplatíme. A dárkový koš s věcmi, co má ráda.

2veverka
autor
Dnes v 07:30
@kayty

Dcera si nechala píchnout druhou dírku. K tomu dostala mnou vyrobenou poukázku na peníze, za které si pak může kdekoli cokoli koupit a já / táta to v té částce zaplatíme. A dárkový koš s věcmi, co má ráda.

@kayty A ten dárkový koš, co v něm bylo, jestli se můžu zeptat?

2veverka
autor
Dnes v 07:31
@barulina

@2veverka kadeřník, pandora, parfémy, poukazy na všechny možné záležitosti. Moje dcera l 14 dostala iPhone, ale dostala ho s předstihem. Tak tedmpristi mesicnjeste dostane korálek na pandoru, kterou miluje.

@barulina Díky, můžu se zeptat na ty všechny možné záležitosti?

2veverka
autor
Dnes v 07:32

Holky, ono se to nezdá, ale jak se to s dětma točí, člověk se po těch letech nějak vyčerpá. Dcera vždycky dostane i knížku, poukázku do dm má od bráchy, věci do pokojíčku jsme řešily nedávno... snažím se vždycky o nějaký kreativní kousek, ale teď mám poněkud temno v hlavě...

barulina
Dnes v 07:33
@2veverka

@barulina Díky, můžu se zeptat na ty všechny možné záležitosti?

@2veverka asi jsem to blbě napsala, jeste jsem nemela kafe. Myslela jsem tim, ze na všechny služby kde dnes koupit poukaz, voucher. Moje dcera se rada parádi, tak ji treba kupuji kosmetické ošetření, haed spa, poukaz do obchodu s oblečením, do Sephory a podobně

izz76
Dnes v 08:11

@2veverka Vždyť pro holky je to jednoduchý, vždycky se hodí kosmetika, parfém, kabelka, oblečení, případně náramek, náušnice atd. Nebo poukaz ke kadeřnici, na nehty.. Knížky jestli rada čte.

2veverka
autor
Autor odpověď smazal
2veverka
autor
Dnes v 09:41
@izz76

@2veverka Vždyť pro holky je to jednoduchý, vždycky se hodí kosmetika, parfém, kabelka, oblečení, případně náramek, náušnice atd. Nebo poukaz ke kadeřnici, na nehty.. Knížky jestli rada čte.

@izz76 Neznáš mou dceru, která přece nebude zatěžovat planetu neeticky vyráběnýma hadrama.. Náramků má x, přívěsků taky dost, náušnice jsme chtěly řešit až na podzim. Ke kadeřnici nechodí atd. Takže to asi jako obvykle jistí kniha a pak ten praktický dárek....

izz76
Dnes v 09:53
@2veverka

@izz76 Neznáš mou dceru, která přece nebude zatěžovat planetu neeticky vyráběnýma hadrama.. Náramků má x, přívěsků taky dost, náušnice jsme chtěly řešit až na podzim. Ke kadeřnici nechodí atd. Takže to asi jako obvykle jistí kniha a pak ten praktický dárek....

@2veverka To mas pravdu nejsem jasnovidec a tvou dceru neznám. Píšu nápady které by potěšily mou dceru.

jasekd
Dnes v 10:34
@2veverka

@2veverka ja myslim, ze takovou holku potesi zase ta kniha. A ze vubec nevadi, ze je dostava porad. Neco jako nas syn, zadna komerce, znacky a veci bezne mezi pubertaky ho nezajimaji, tak proste dostava knihy. A k tomu nejakou mikinu, triko apod., kde nejvetsim bonusem je pro nej to, ze to obleceni nekdo vybral a on tam nemusel chodit, zkouset si to a resit to. S vyberem mi pomaha dcera, zkousime to na sobe a pridavame centimetry, o kolik je syn vyssi. A ubirame kila, o kolik jsem ja tezsi😝 Zatim nam to takhle funguje.

2veverka
autor
Dnes ve 12:11
@jasekd

@2veverka ja myslim, ze takovou holku potesi zase ta kniha. A ze vubec nevadi, ze je dostava porad. Neco jako nas syn, zadna komerce, znacky a veci bezne mezi pubertaky ho nezajimaji, tak proste dostava knihy. A k tomu nejakou mikinu, triko apod., kde nejvetsim bonusem je pro nej to, ze to obleceni nekdo vybral a on tam nemusel chodit, zkouset si to a resit to. S vyberem mi pomaha dcera, zkousime to na sobe a pridavame centimetry, o kolik je syn vyssi. A ubirame kila, o kolik jsem ja tezsi😝 Zatim nam to takhle funguje.

@jasekd Souhlasím, že bez knížky to nejde. Jen jsem myslela, že k tomu přidám ještě něco s nápadem... Oblečení chce ze sekáče, šaty nové ani za nic, byť občas by se hodily, všechno má. Šťastná to dívka, když se to tak vezme.

jasekd
Dnes ve 13:27
@2veverka

@jasekd Souhlasím, že bez knížky to nejde. Jen jsem myslela, že k tomu přidám ještě něco s nápadem... Oblečení chce ze sekáče, šaty nové ani za nic, byť občas by se hodily, všechno má. Šťastná to dívka, když se to tak vezme.

@2veverka nejakou kytku v kvetinaci? Moje dcera pestuje masozravky treba. Jinak je v zajmech trochu komercnejsi nez jeji bratr, takze novymi hadry, resp. poukazkou, nepohrdne. I kdyz taky to zacina smerovat spis na sekace nebo trvanlivejsi znacky. Taky rada pece, takze jakykoli kramy na peceni ji udelaji radost. Ale to uz je specificka zaliba, kterou kazda zena nema. Ja treba rozhodne ne😅 Taky rada tvori, maluje. A takovy Ohuhu fixy, nebo jak se jmenuji, jsou dost drahy. Takze ji taky potesi, sama si je nekoupi. Ruzne linery, barvy apod. Neco z Koh -i - Nooru treba. Ale neni to zadny wow prekvapeni, no...

janaaanna
Dnes v 19:51
@2veverka

@2veverka knizka se da obohatit o nejake darecky. Inspirovala jsem se zde a vybranou knizku doplnila o různá prekvapeni. Dcera byla nadsena, ze jsem si s tim dala tu praci, plus to může splnovat i tu eko notu (tu mame take)
https://www.jadbookclub.com/knizni-box-diamant-...

lis6
Dnes v 20:35

Co tedy nějakou bio kosmetiku? Nebo vonný olejíček. Bambucke maslo, jojobovy olej, růžová voda...