icon

Kde koupit hezké barevné oblečení od velikosti 140 pro děti?

janall30
25. led 2025

Dobrý večer,chci se zeptat kde nakoupit hezké oblečení od velikosti 140. Dcera má 7,5 roků a je v první třídě, má mírnou nadváhu, váží 30kg. Doteď jsem nakupovala v pohodě, ale nějak ji vše (134/140) začíná být krátké,lezou záda nebo vylézá zadek, když si sedne. Prohledala jsem hm, gate,mango, zara, zalando, next, CaA, sinsay...už nevím kam se podívat. Od vel. 146 to začíná být takové nijaké, černá bílá a žádné barvy, obrázky. Jsem z té nabídky úplně zoufalá.

1pomnenka
25. led 2025

Třeba tady, ale ber minimálně o číslo větší:
https://www.bymini.cz/divci-obleceni-moderni-ob...

martinka_33
25. led 2025

Kamarádka má dceru, která v 11ti letech měří 170cm. Řešila totéž a moc nevyřešila, proste kupovala tl vetsi s tim ze uz to nemelo jednorozce a tlapkobiu patrolu 😅 V tom maji vysoke deti nevyhodu ze ty detske motivy musi brzy opustit.

lencaa11
25. led 2025

@janall30 třeba zrovna Sinsay má super věci holka má teda 14 let pomalu a velikost 154/164 a na vánoce jsem tam nakupila věci

jirovapa
25. led 2025

@janall30 naše holky rády nosí značku Mayoral a nebo Kings, ale nevím jestli to bude Váš styl 🙂

felis
25. led 2025

Pepco ma taky větší a ty dívčí až do velikosti 164. Koupila jsem si tam za Covidu, kdyz se mohlo prodávat jen dětský, svetr a nosim ho do teď (a to mam o 14kg vic a vel. M/L)

ajja87
25. led 2025

Zde se připíchnu,s dovolením ,dcera je teda o rok starší,ale tohlu váhu měla taky v těchto letech a je celkem vysoka, takže teď už jedeme ve 146 a i 152,ale právě mě štve, že koupit něco kromě crop topu je snad nadlidský výkon v této velikosti🤦

jittuli
26. led 2025

Dcera (8let, vel 146) má ráda Takko. Ona je teda spíš na tu černou a bílou, ale posledně si tam vybrala dvě mikiny se Stitchem.

dashyyy
27. led 2025

Já mám doma 9 let, nosí 158 a občas vybere v HM ještě něco s obrázkem, jinak už teda hodně sportovní oblečení, hodně nakupuju ve sportisimu, about you apod. pokud by chtěla jo něco s nějakým ,,dětským" motivem, nechala bych jí to ušít

alubif
27. led 2025

Koupit obyčejný tričko s dlouhým rukávem v těchto velikostech, ale aby to nebyl croptop(😤) je taky nadlidský úkol. To nemají ani v Sinsay, ani v Pepcu, předloni měli ještě loni v Kiku, ale loni mi prodavačky říkaly, že vůbec nebyly.... Koupila jsem dvě v HM, ale u u ostatních vzoru samozřejmě ty větší velikosti už byly vyprodané. A odmítám dát za tričko na tábor víc jak stovku.

ajja87
27. led 2025

Jo holky ještě jsem si vzpomněla,dcera když dostane oblečení od babičky,tak ta má ráda znacku Wolf, je to takovy cenovy střed bych řeklava není špatné,ja ale vzdycky když chci něco koupit,tak na to zapomenu a nikdy se na to nepodivam.a právě mají i ty větší velikosti