icon

Kde koupit nejlevněji celou výbavičku z druhé ruky?

13. črc 2023

Holky ráda bych si koupila celou výbavičku z druhé ruky. Jsem potřetí těhotná, s odstupem 10-ti let, všeho jsem se zbavila a teď se mi nechce už do těchto věcí příliš investovat a ani nemám moc času projíždět všechny možné portály. Na kterém bazaru najdu nejvíc věcí po kupě? Který je nejspolehlivější? Kde Vy nejčastěji inzerujete?

Děkuji

katherine177
•
Odpověď byla odstraněná
•
hojda
•
13. črc 2023

doporučuji si dát poptávku do nějaké místní bazarové/swapovací skupiny na fcb a vyřešit to lokálně. Jinak inzeruji tady, na vinted mě nebaví ty houfy podvodníků.

eressiel1020
•
13. črc 2023

Já budu prodávat nějaké věci po dceři kočárek, hrazdičku

kubesovaadelka
•
Odpověď byla odstraněná
•
prejeta_zaba
•
Odpověď byla odstraněná
•
gdpr
•
Odpověď byla odstraněná
•
swan42
•
13. črc 2023

Reklama na jiny bazary je tu zakazana (viz smazany komentarr) a bazar tady na koniku uz je par let totalne mrtvej

barchen
•
13. črc 2023

Pokud neopevujes lokalni bazar, budes nekompromisne smazana 😉. Bazar kone zaspal dobu, vic nez polovina uzivatelu neaktivni, fotografie zbozi jako z minuleho stoleti a ani podvodnici sem radeji nechodi 😁. Lokalni FB skupiny vaseho mesta nebo okresu a zadej poptavku, co presne hledas a pak vybirej. Nenech se natlacit do nejakych mega baliku ze vysoke ceny, casto jsou tam zbytecnosti.

veronikav31
•
Odpověď byla odstraněná
•
veronikav31
•
Odpověď byla odstraněná
•
nataliere15
•
14. črc 2023

Ahoj, prodávám nějaké oblečení po dvou synech, deky, postýlku, mantinely do postýlky a monitor dechu. Na cenách se rada domluvim.

krisstina93
•
Odpověď byla odstraněná
•
martikbertik
•
Odpověď byla odstraněná
•
veronikav31
•
14. črc 2023

@hojda mě se ještě nestalo,že bych tam narazila na podvodníky,ba naopak jsem narazila na podvodníky hlavně na Facebooku

hojda
•
14. črc 2023

@veronikav31 kupuješ nebo prodáváš?

eviicka
•
14. črc 2023

Já využívám příležitostně bazar tady, pak ten jehož jméno nesmím napsat a FB. Nakupuju i prodávám. Každý má svá pozitiva i negativa. Podvodníci zatím jen na FB. Na tom nejmenovaném mi vadí, že je komplikovaný nákup od místních.

Když jsem chtěla výbavičku pro miminko, tak jsem zmapovaja svoje okolí a oslovila kamarádky-maminky a věcí jsem měla více než dost - za prodejné/lepší kousky jsem jim normálně zaplatila a k tomu dostala kupu dalšího. Spokojené jsme byly všechny a já věděla od koho ty věci jsou.

veronikav31
•
14. črc 2023

@hojda oboje, již jsem přišla o dost peněz dokonce i na dobírku zaslané věci.

andreacantu
•
24. črc 2023

Holcicka mi vyrusta z kocarku autosedacky vanicky a vseho dalsiho a vse budu prodavat a k tomu neco rozdavat. Klidne napis zpravu. Poslu fotky.