Kde teď najít slevy na barefoot a kompromisní tenisky?
Ahoj, dotaz je jasný... 😊 Googlila jsem, ale nic moc nenašla. Přitom ještě před pár dny na mě pořád skákaly reklamy.
Kde teď seženu dětem, ale velkým, s nohama 38 a 36/38 (orientačně, samozřejmě přeměřím) bf nebo kompromisní tenisky, které mě nezruinují?
A dále - vel. cca 26, holka - která značka bf nebo kompromis na fakt širokou nohu s vysokým nártem?
@marimanta 38 už je dospelacka velikost, cenově fajn jsou Anatomic.
Slevy jsou teď na pohodlné botky . cz zasílají i zasilkovnou a mají prodejnu v Ústí nad Labem. Teď jsem kupovala 34 protetika zlevněné z 900 na 600 🙂
Široká noha a vysoký nárt - protetika, beda, pegres, jonap
A ještě dd step
Já jsem teď ulovila na zalando lounge Froddo Barefoot cca o 500 levněji než na nejlevnějším eshopu na googlu. Teď tam mají tuším ve slevě i značku Camper nicméně nemají tam jen jejich Barefoot řadu tak je potřeba to projet a vybrat
Na sirokou nohu a vysoky nart kupuju Beda Barefoot 👍 pro obe deti a nejmladsi vypada ze na tom bude podobne. S tvarem boty jsem moc spokojena, kvalita dobra, deti boticky dedi po sobe.
Super, díky všem. Něco jsem ulovila na bazarech, ale mám moc dětí a moc požadavků a ne vše tam seženu. Už mě to vybírání zmáhá 😅
A prosím o konzultaci, jsem fakt už vygumovaná. Máte zkušenosti s botami Anatomic? Líbí se mi...
A teď se zeptam jak blb, přijdou vám tyhle jako bezpodmínečně dámské? Mně se líbí i pro kluka (11 let, jemu je to fuk...). Nebudou divné? Už jsem viděla tolik bot, že nevim...
@marimanta jsou v pohode i pro kluka ;) Ja je mam, jsou v pohode za ty penize.
@slavkaperla no právě, ta cena pro našeho drbana je luxusní. Kdybych věděla, že je podědí i mladší dva... Nebo aspoň jeden, koupím i dražší. Takhle ne 😆
Už jsou objednaný, díky ☀ Po dnešku mám 4x bačkory, 1x baleriny, 3x celoroční nebo tenisky a u 1 čekám na odpověď. Uff 😅
@marimanta Dobra prace 😉 Me uz z toho vybirani taky jde hlava kolem a nez se rozhodnu,tak mi vyprodaj velikost 🤷♀️ Preju hodne sil do zacatku roku 💐

@marimanta na fakt širokou s vysokým nártem sedí 3F. Na širokou (hlavně v oblasti prstů) synovi sedí Fare Bare, jen některé modely teda. Pásky nemá dotažené, aby lícovaly, ale to mi nevadí.