icon

Koš na pleny Lidl. Zkušenosti?

elissa48
23. led 2021

Dobrý den,
nemáte někdo kos na pleny z Lidlu ? Líbí se mi, ze je na obyčejné sáčky. Chtěla bych vědět jestli doopravdy funguje a nesmrdí. Nikde jsem recenze nenašla .
Děkuju

zelenaesmolda
23. led 2021

@elissa48 staci plenky pravidelne vynaset a neni treba extra kos na plenky

fouskovi
23. led 2021

Přesně je to zbytečné

martiniquest
23. led 2021

Vy jste damy zase chytre jak radia. Pani se pta na zkusenost s konkretnim vyrobkem a ne na vas nazor, zda to je ci neni zbytecne 🙈😆

elencze
23. led 2021

mám jinou značku ale na stejném principu jako ten z lidlu, a běžně nic cítit není, ale taky tam nemůžeš mít ty pleny moc dlouho, 2-3 dny jsou maximum.

elissa48
autor
23. led 2021

@elencze moc děkuju

martiniquest
23. led 2021

@elencze Tak to je jako u kose z Ikey, ktery zadnou protismradivost nedeklaruje. Vynasim obden. Pokadene okamzite.

elencze
23. led 2021

@martiniquest no já ho mám jen proto, že ho někdo přinesl do bazaru, kde pracovala mamka, a protože byl stejný v porodnici, tak jsem z toho byla taková rozněžnělá, nový bych ho asi taky nekupovala. Jinak pokaděné tam házím taky, takže ty 2-3 dny i s nimi.

kafr
23. led 2021

Promiň za nevyžádanou radu, ale taky jsem spešl koš neměla, ale našla jsem dobrý tip: malý koš, denně vynášet a na vnitřní stranu koše nalepit intimku a na tu stříknout parfém, vonný olej... 😉

zoyee
23. led 2021

Taky nevyžádaná rada, ale nám se moc osvedcili sáčky přímo na plenky z DM Babylove. V balení je jich 100, cenu už nevím, ale ne moc. A nesmrdelo to, dávali jsme normálně do koše.

zelenaesmolda
23. led 2021

@zoyee
Ano,jsou fajn,ja je znam z UK,tam jsou v kazdem supermarketu.Ty DM stoji tusim kolem 50kc

alilali
23. led 2021

Nevím, nemám zkusenost, ale kupovala jsem od Ondalek.cz koš na pleny, klasický také na sáčky a úplně v pohodě, nic nesmrdí. Je tam taková silná guma ta vše nechá v koši. 😀

lolak
27. led 2021

Právě jsem zakoupila a zkouším na Romaduru:())...

potaplice
27. led 2021

S tomto výrobkem zkušenost nemám. Já mám kýbl na látkové pleny a vůbec to nesmrdí. Nevidím důvod proč by se nedal používat na jednorázové plenky. A nejsou potřeba žádné sáčky.

marti89
27. led 2021

U prvního syna jsem měla plastový koš, i přes voňavé sáčky byl cítit. U druhého jsem koupila nerezový koš s automatickým otvíráním a jsem naprosto spokojená , cítit není vůbec nic. Výhodou je, že když do koše háže něco syn, celý ho neohrabe.

elissa48
autor
27. led 2021

@lolak a výsledek ? 😀😀

lolak
28. led 2021

@elissa48 No nepotesim.. jako syrecek je sila takze to byl kruty test ale citit to bylo.. no uprimne ten kos nema zadne tesneni je to jen plast na plast a za ty prachy??!!.. poˇepila jsem si to tesnenim do dveri a uz to docela daval:()..No vidim to na plenu v sacku do kose pro jistoru a kos jako spise esteticky doplnek:(hezkej je no.

alcar
28. led 2021

Ja mela takovy ten kos, co se ten sacek uvitr s plenkou zakrouti. Vubec nic nesmrdelo. Vynasela jsem cca 1x za 2-3 dny. Mela jsem ho v patre, abych treba v noci nemusela litat s kazdou plenou dolu.

potaplice
28. led 2021

@lolak Mám tento kyblík už pět letTaky nemá žádné těsnění a můžu říct, že nikdy ani fest pokakané plínky cítit nebyly.
https://www.heureka.cz/exit/bambilon-cz/3981066...