icon

Kožený batoh do práce i na výlety. Máte tip?

zuzaaaaa
26. črc 2026

Ahojky, scháním kozeny vetsi batoh, ktery vyuziju jak na vylety, tak do prace. Nemate tip kde koupit? Fler? Diky

anonym_d4fcd3
Včera ve 04:18

Tip na batoh nemám, ale nasdílím zkušenost manžela, který šel do koženého batohu se stejným úmyslem. Ze svého koženého batohu byl nadšený do doby, než zjistil, že ho v teplých měsících smí nosit jen s tmavým oblečením, pokud nechce mít světlé zničené. Kombinace barvené kůže a potu nešla dohromady, zničilo mu to všechno světlé oblečení.

zuzkasim
Včera v 05:08
@anonym_d4fcd3

Tip na batoh nemám, ale nasdílím zkušenost manžela, který šel do koženého batohu se stejným úmyslem. Ze svého koženého batohu byl nadšený do doby, než zjistil, že ho v teplých měsících smí nosit jen s tmavým oblečením, pokud nechce mít světlé zničené. Kombinace barvené kůže a potu nešla dohromady, zničilo mu to všechno světlé oblečení.

@anonym_d4fcd3 Mám stejnou zkušenost, před mnoha lety jsem si z Itálie přivezla kožený batoh, tehdy jakože do školy. Nejdřív jsem mívala na zádech na oblečení nějaké hnědé fleky, netušila že čeho. Pak po jednou po dešti, kdy mi totálně zničil nějaké světlé tričko, bylo jasné, z čeho to bylo. Pouštěl barvu hrozně. Mysleli jsme tehdy, že to byla jen nekvalitní práce, ale pokud nejsem s tou zkušeností sama... ☹️

zuzaaaaa
autor
Včera v 08:26

Aha, tak nic, dekuju, budu koukat po obyc latkovem, aspon ušetřímn🤣

1pomnenka
Včera v 08:46

Skvělý je nebarvený přírodní BagInd, bohužel už se nevyrábí.

petulkadodo
Včera v 19:44

@zuzaaaaa Já mám batoh Zwei z umělé kůže a je skvělý. Vypadá jako kožený, ale nebarví (mám hnědý) a vydrží. Mám ho 5 let a po každodenním nošení se teď začínají v té umělé kůži na namáhaných místech dělat drobné trhliny, jinak vypadá pořád jako nový.

candat
Dnes ve 03:56

Já si kožený batoh koupila u Univaro bags, nebarvený. Ale počítej s tím, že kožený batoh má celkem váhu a na výlety se mi moc ideální, kvůli tomu, nezdá.

dostalka72
Dnes v 06:37

Já bych raději pořídila hezkou koženou kabelku do práce a pořádný batoh na výlety 🙂