icon

Který kolotoč nad postýlku doporučujete a proč?

optimistic
29. srp 2022

Jaký doporučíte a proč?

vikysek0987
29. srp 2022

@optimistic Za mě žádný-nám byl úplně k ničemu-malou vůbec nezajímal....

bannannas
29. srp 2022

@optimistic My jsme kolotoč nad postýlku dostali. Je hezký, ale když měla malá pár týdnů, rozebrala jsem ho a upravila tak, aby se točil bez zvuku, byl hrozně hlasitý. Teď už ho používám i se zvukem, ale zase ne tak často. Doporučuji, pokud bude možnost, zkusit zvuk a jestli jde případně normálně vypnout.

kafr
29. srp 2022

Já nedoporučím, měli jsme FP takové medvídky s křídlama, mělo to být 3v1 (kolotoč nad postýlku, projektor hvězdiček a závěsná hračka třeba do kočárku)
- kolotoč celkově - měj blbý mechanismus uchycení na postýlku, blbě se to utahovalo, vlastní vahou se nakláněl nad postýlku, dceři se jednou povedlo medvídka chytit a celý kolotoč na sebe strhnout. Kolotoč je moc velký a překáží při ukládání a zvedání miminka.
- projektor hvězdiček - dá se sundat z ramene a dá se z něj sundat samotný kolotoč. Můžete ho tedy položit kamkoli nebo nechat na ramenu a pouštět hvězdičky prakticky kdekoli. Jenže! Jakmile zapnete hvězdičky, zapnete i kolotoč a ten se točí a vrčí!
- závěsná hračka - vznikne odháknutím samotného kolotoče z hlavní části (projektoru). Nepoužívali jsme, hraček jsme dostali dost a toto všude překáželo.
- a ještě to hraje melodie nebo šum.

U nás propadák, nainstalované jen chvíli. Dceru to rušilo - stále zkoumala, co to je, co dělá zvuky, pak se rozčilovala, že se k tomu nemůže dostat...

elesse
29. srp 2022

Mame tento https://www.sapito.cz/cernobile-hracky/hudebni-... a byl moc fajn. Hraje prijemne, syn se o hracky zajimal. Zvuk jde vypnout, i tak se ale netoci potichu. To mi nevadilo, synovi taky ne, monotonni toceni ho uspavalo. Jen je potreba pocitat s tim, ze vydrzi cca do pul roku, pak ho chytaji a sundaji. Libilo se mi i to, ze pri pohledu zespod je hracky videt, ne jako u nekterych, kde misto zviratka koukas na zadek

krisstina93
29. srp 2022

Ani jedno dítě nezajímal, syna začal zajímat až ve chvíli, kdy si uměl v postýlce stoupnout a urval ho, to byla jediná akce, kdy o kolotoč projevil zájem :D

palja
29. srp 2022

@optimistic já doporučuju. Obě dcery byly naučené nakojit, dát do postýlky, zapnout kolotoč bez světla a usinaly sami v postýlce. Obě to měly rády.
Ale rozhodně nedoporučuji kolotoč FP medvídci jak je výše uvedeno. Už melodie mi nepřišly nic moc, instalace na postýlku příšerná, ale hlavní problém byl, že se kolotoč po 4 měsících používání pokazil. Takže dcera na to byla naučená a najednou nešel. Sice jsem ho poslala k reklamaci a peníze vrátili, ale byla jsem z toho strašně zklamán.
První dcera měla obyčejný kolotoč od Vietnamců a ten nám hraje ještě teď, hraje snad každý den, a to už ho máme 5 let.
Takže za mne myslím že je kolotoč dobrá hračka, hlavně k uklidnění malých miminek, ale pečlivě vybírat než nějaký koupíte.

jaja01k
29. srp 2022

@kafr Měli jsme stejný a u nás fungoval dobře, pokaždé mě spolehlivě uspal 😂

kafr
29. srp 2022

@jaja01k alespoň někoho 🤣

petulles
29. srp 2022

Za mě je top od tiny love, slouží nám už u druhé dcerky a paráda, x písniček, regulace hlasitosti, zajímavé hračky a i teď v 8m pořád máme, malá je zvyklá usínat při něm 🙂 A když si hraje v postýlce, mohu nechat jenom tu hudební krabičku a kolotoč odepnout.

jjasmina
29. srp 2022

Uspavalo to jen mě, efekt na malou nula, ta chtěla stejně jen kojit 🤣

martiniquest
29. srp 2022

Meli jsme FP rainforest a bavil obe deti. Mela jsem diky tomu cas zajit v klidu na wc. Zabavu na hodiny necekej. Kazdopadne doporucuju koupit bazarovy. Das za to zlomek ceny a sluzbu udela uplne stejnou. Mimina to bavi par mesicu (ty nase cca 4 mesice a to rozhodne ne denne).

terkezz
29. srp 2022

@optimistic My máme od Fisher Price ten s medvídky.
Je tam ten projektor s hvězdičky, za mě teda k ničemu, možná pro starší dítě😃 ale má tři druhy melodií. Bílý šum, nějakou přírodu a melodie ( ty jsou jak na pohřeb)
Máme ho čistě na šum.

verunnaj
30. srp 2022

Hlavně dávej bacha na zvířátka ať z toho to dítě nevidí jen zadky :D

dvacka20
30. srp 2022

@verunnaj jj😂

veru181
11. zář 2022

@optimistic Nám se osvědčila místo kolotoče tahle hrazdička https://www.lugaostrava.cz/Hrazdicka-na-kocarek... Je hezky barevná a zvířátka jsou z postýlky hezky vidět.