icon

Kupujete dětem podzimní boty nebo volíte jinou variantu?

cherie24
24. zář 2024

Nastává moje nejoblíbenější období, kdy prostě nikdy nevím, co mám dát dětem na sebe... 🙄 Zajímá mě, kupujete dětem podzimní boty? Protože u nás z nich děti do jara vyrostou, takže to jsou boty sotva na 2 měsíce. Za kožené podzimní boty se člověk na tisícovce nezastaví, krát 2 děti a v listopadu už se stejně kupují zimní, ještě mnohem dražší. Jakým způsobem to řešíte vy? Plácáte to nějak s holínkami, případně silnější ponožkou do tenisky nebo kupujete vždy přechodové nové?

Strana
z2
95newmommy2020
25. zář 2024

Teď je takové počasí, že nosí buď sandály keen, oni jsou dost zavřené. Loni chodil jeste v půlce října nejčastěji v sandalách od frodda, taky celkem uzavřená bota a plus ponožka a k tomu měl normální tenisky. A pak v p půlce prosince jsem koupila kožený zimní frodda a ty nosil asi do února. Pak už byl čas na jarní boty. To jsem koupila BF kožený a ty mu byly v květnu malý.
No vzhledem k tomu, že teď má část bot Bf a část neBF tak přemýšlím, že asi BF už kupovat nebudu. Bude na teniskách a pak zimní bota. V létě sandály.

petrasipkova1
25. zář 2024

@fifinka2020 přesně, celoročky mají vlastně děti celý rok, nosí je i v létě když je po dešti, když je zrovna chladno, na podzim jim ještě přikupuji vyšší celoročky, ty nosí do mrazu a potom mají zimní jedny do města a jedny na hory. Bot máme hodně, nosí barefoot, stojí to ranec, ale zase člověk má boty na nohou pořád, takže jsem velmi pečlivá v tom, aby boty dětem seděly a byli nošeny ve správnou dobu a na správná místa a bylo člověku fajn. Za mě je to důležitý aspekt a šetřit na tom se mi zdá podivné.

ladyhacek
25. zář 2024

Botasky, když je chladno mají teplé ponožky, pak dávám rovnou zimní a třeba slabé ponožky y když je pak zima tak teplé ponožky. Od země jde největší zima, tak raději nohy v teple

penny87
25. zář 2024

@nattt u nás nejvíc frčí celoroční DD step.
Také si to neumím bez celoroček představit, u nás asi nejvyužívanější obuv. Na podzim, když je teplá a suchá zima (bydlíme u Prahy), na jaře a v létě když je chladněji, takže skoro furt 😁 jinak má tenisky, na zimu zimní boty z Decathlonu a holínky Demar s vložkou.

dashyyy
25. zář 2024

Mám teda větší děti 9 a 11 a podzim a naprostou většinou zimy + časné jaro tráví v trekovkách, pokud není vyloženě sníh dostanou ovčí vložky, do sněhu pak sněhule.. za mě nejvíc značka co poměr/kvalita jsou Keen.. Decathlon jako levnější verze, ale Keeny líp sedí

veronicka89
25. zář 2024

Koupila jsem za 49 eur podzimní kotníkové ( barefoot) superfity s goretexem...koupila jsem s větším nadměrném ( chodí v nich super )

Vydrzi mu určitě do konce zimy.

Budeme je nosit střídavě až koupim uplbe zimní boty s kozichem ...

Takže tedka vlastní aktuálně plátěné tenisky z léta, tyhle kotníkové + do úplného deště gumaky...

Až bude - 1 i přes den koupim zimní boty

Strana
z2