Kupujete dětem podzimní boty nebo volíte jinou variantu?
Nastává moje nejoblíbenější období, kdy prostě nikdy nevím, co mám dát dětem na sebe... 🙄 Zajímá mě, kupujete dětem podzimní boty? Protože u nás z nich děti do jara vyrostou, takže to jsou boty sotva na 2 měsíce. Za kožené podzimní boty se člověk na tisícovce nezastaví, krát 2 děti a v listopadu už se stejně kupují zimní, ještě mnohem dražší. Jakým způsobem to řešíte vy? Plácáte to nějak s holínkami, případně silnější ponožkou do tenisky nebo kupujete vždy přechodové nové?
@fifinka2020 přesně, celoročky mají vlastně děti celý rok, nosí je i v létě když je po dešti, když je zrovna chladno, na podzim jim ještě přikupuji vyšší celoročky, ty nosí do mrazu a potom mají zimní jedny do města a jedny na hory. Bot máme hodně, nosí barefoot, stojí to ranec, ale zase člověk má boty na nohou pořád, takže jsem velmi pečlivá v tom, aby boty dětem seděly a byli nošeny ve správnou dobu a na správná místa a bylo člověku fajn. Za mě je to důležitý aspekt a šetřit na tom se mi zdá podivné.
Botasky, když je chladno mají teplé ponožky, pak dávám rovnou zimní a třeba slabé ponožky y když je pak zima tak teplé ponožky. Od země jde největší zima, tak raději nohy v teple
@nattt u nás nejvíc frčí celoroční DD step.
Také si to neumím bez celoroček představit, u nás asi nejvyužívanější obuv. Na podzim, když je teplá a suchá zima (bydlíme u Prahy), na jaře a v létě když je chladněji, takže skoro furt 😁 jinak má tenisky, na zimu zimní boty z Decathlonu a holínky Demar s vložkou.
Mám teda větší děti 9 a 11 a podzim a naprostou většinou zimy + časné jaro tráví v trekovkách, pokud není vyloženě sníh dostanou ovčí vložky, do sněhu pak sněhule.. za mě nejvíc značka co poměr/kvalita jsou Keen.. Decathlon jako levnější verze, ale Keeny líp sedí
Koupila jsem za 49 eur podzimní kotníkové ( barefoot) superfity s goretexem...koupila jsem s větším nadměrném ( chodí v nich super )
Vydrzi mu určitě do konce zimy.
Budeme je nosit střídavě až koupim uplbe zimní boty s kozichem ...
Takže tedka vlastní aktuálně plátěné tenisky z léta, tyhle kotníkové + do úplného deště gumaky...
Až bude - 1 i přes den koupim zimní boty

Teď je takové počasí, že nosí buď sandály keen, oni jsou dost zavřené. Loni chodil jeste v půlce října nejčastěji v sandalách od frodda, taky celkem uzavřená bota a plus ponožka a k tomu měl normální tenisky. A pak v p půlce prosince jsem koupila kožený zimní frodda a ty nosil asi do února. Pak už byl čas na jarní boty. To jsem koupila BF kožený a ty mu byly v květnu malý.
No vzhledem k tomu, že teď má část bot Bf a část neBF tak přemýšlím, že asi BF už kupovat nebudu. Bude na teniskách a pak zimní bota. V létě sandály.