Kvalita dětského oblečení Reserved. Máte zkušenost?

martiniquest
5. led 2022

Zeny, po otresne zkusenosti s oblecenim Sinsay (velikosti o cislo mensi, v susicce se jeste o cislo srazi) pred dalsi objednavkou radeji sonduji - jak je na tom detske obleceni Reserved? Vydrzi pekne po prani? Vydrzi susicku, nesrazi se? Odpovidaji velikosti (velikosti 116-128 cca)? Doted mam nejradeji HM, ktere zvlada susicku a velikostne odpovida, ale rada bych zkusila i jine. Dekuji za postrehy.

lv
5. led 2022

Reserved je lepší, takovy standart jako H&M třeba. Sinsai, Housebrand, Cropp jsou stejneho vlastnika jako Reserved, ale šunty. Mohito je taky ta skupina.

martiniquest
autor
5. led 2022

@lv diky! HM standard mi vyhovuje a hledam

podestatka
5. led 2022

Já synovi v Reservedu objednávám často,hlavně po vánocích...To jsou slevy pěkné,ale letos třeba začaly už 23.12. Hodně džíny,trička a mikiny

mamikry
5. led 2022

@martiniquest Z Reserved jsem mela pujcene obleceni. Bylo po jednom mimcu + to nase. Kamaradka susi v susicce, ja taky, velikost i kvalita i presto odpovidala. Jeste urcite nejake dalsi mimco unosi. Taky bych rekla, ze srovnatelne s HM. 🙂 Za me teda, jestli hledas i jine znacky, nejlepsi obleceni pomer cena/vykon ma Next. Sem tam neco na vetsi deti hodi zmolek, ale vetsina veci vydrzi pekna, na male miminko byly veci vzdycky jako nove, jeste jsem prodala dal. Tricka ma treba prima i Lindex, ale tam uz se vyplati pockat na slevy.

martiniquest
autor
5. led 2022

Zeny, dekuji 🙏🏻

aselluska
5. led 2022

@martiniquest u nás teda žádná otřesná zkušenost ze Sinsay nenastala. Kamarádka poradila vzít o číslo větší, žádný problém.

martiniquest
autor
5. led 2022

@aselluska Neni to predmetem diskuze, ale ja uz tam nakupovat nebudu. Teplaky velikosti 122 odpovidaly 116 a po prani a suseni 110. Tim s timto obchodem koncim. Sve penize za sunty utracet nebudu.

aselluska
5. led 2022

@martiniquest já ti jen píšu, že to není tak strašný, když víš dopředu, jak na tom je kvalita. Je jedno kdo co si za kolik kupuje. Já ti přece neříkám, aby jsi utrácela za šunty dál. Každému vyhovuje něco jiného.