icon

Má smysl koupit podzimní fusak pro novorozeně?

14. říj 2023

Zdravím ženy, jdu si pro radu. 2.11. se nám má narodit mimčo a já váham zda pořídit podzimní fusak do kočárku?! Mám zimní s vlnou, krásně hřejivý ale říkám si zda to není ještě moc. Jestli nekoupíte ještě něco slabšího ale otázka je, jak dlouho takovéto počasí ješte bude😶😶. Koupily by jste ho.nebo ne?? Čekám první dítko tak nemám moc zkušenosti s tím co se bude případně hodit... Výbavu vám ale tohle je spíš už jen takový dodatek... Děkuji za názory

vladienka
•
14. říj 2023

Ja by som kludne kupila, pretoze ho vyuzijete aj na jar a dalsi podzim

cilkat
•
14. říj 2023

já mívala vkládací tašku a pak už samozřejme bez fusaku. Ale já měla kočár za dveřma a dvě patra nahoru s dítětem v ruce.

shirilka
•
14. říj 2023

Kupovala jsem přechodový a využila i v létě na ranní uspávání (vstávali jsme sakra brzo a v 7 už chodil spát, venku bývalo okolo 10st). Záleží kde bydlíte, jestli ve městě nebo v horách, kde je chladněji celoročně.

petramana
•
14. říj 2023

nekupovala bych, zbytecne... uz bude stejne chladno

aktakd
•
14. říj 2023

Ja si myslím, že ho spíš nevyužijete, ale využijete na jaře. Tak pro klid duše bych ho klidně pořídila.

veunka17
•
14. říj 2023

Klidně bych koupila, jak píšou holky, využije se na jaře 😊

ajja87
•
14. říj 2023

Mam narozené dítě přesně jak vy na začátku listopadu a teď na začátek čekám další a nekupovala jsem a ani bych nevyuzila
mela jsem normálně zimní, přece jen to male miminko nemá ještě zadnou termoregulaci, takže pokud by opravdu bylo teplotak bych mon oblikla a jotovo

landylu
•
14. říj 2023

zbytečné, mimi oblečeš méně a dáš do zimního fusaku 🙂

journals
•
14. říj 2023

Letos už spíš nevyužiješ, ale na jaře jo

lenerka1
•
14. říj 2023

Mám 3 děti a žádný jarní/podzimní fusak jsem na žádné nikdy nepoužívala. Zimního máme berana, prostě jsem méně oblékla, což člověk u novorozence ocení, nebo bez fusaku použila péřovou peřinkou nebo hrubší deku. Dokoupit se dá vždycky.

mia_von_prag
•
14. říj 2023

Měla jsem jen jeden zimní fusak a stačilo. Tento rok bude už spíš zima

budouci_maminka
•
15. říj 2023

Ja bych poridila, myslim, ze letosni zima bude mirna, takze vyuzijes spis, nez fusak zimni.. (taky teda zalezi kde bydlite 😀

sinicka
•
15. říj 2023

Přechodový fusak u tak malého mimča nevyužiješ. Já jsem využila pouze zimní, teplé fusaky. Takto malé miminko se stejně dostane ven pořádně až v prosinci a velmi špatně udržuje svoji teplotu. Možná tě překvapí, jak moc budeš oblíkat miminko i doma. V zimním fusaku jen v bodýčku a ponožkách jsem vozila klidně i v létě po ránu a doma pak jen rozepla a překryla dečkou.

lvl16
•
15. říj 2023

První syn je 1.11. a zimní fusak jsme vůbec neměli. Vyprdla bych se na to 🙂.

1pomnenka
•
15. říj 2023

Rovnou do zimního, mimina nemají termoregulaci.

eviicka
•
15. říj 2023

Dvě děti a měla jsem vždy jen zimní, podzimní byl pro mne zbytečný. Buď jsem pak méně oblékla do zimního nebo dala jen deku.

dyechampion
•
29. říj 2023

Presne jak tu zazniva, poridis si to tak jako tak na jaro 🙂 a bude to slouzit 2 roky. My meli 2, podzimni a zimni a naplno vyuzivane 🙂

fifinka2020
•
29. říj 2023

Já jen dodám, že jsem třeba radši mimco dala do kombinézy a lehčího fusaku než méně oblečené do teplého... vyhovovalo mi to víc, že když byla potřeba ho z jakéhokoli důvodu vyndat, nebála jsem se, že nastydne