icon

Podzimní/jarní fusak. Jakou značku doporučíte?

misapet
Dnes v 09:55

Ahoj všem,
čekám zářijového chlapečka a chtěla bych pořídit přechodový fusak na podzim a poté na jaro.
Chtěla bych se zeptat, zda jste přechodový fusak využili a zda by jste mi doporučili značku?
Děkuji všem 😀

klokanka31
Dnes v 10:01

@misapet Já čekám listopadové, koupila jsem tenhle
https://www.nejbaby.cz/p/fusak-soft-new-born-es...

lis6
Dnes v 10:51

Nevyužila, ale mám tedy zimní děti, na jaře beztak bývá zima nebo vedro. V zimním fusaku se vozila ještě moje mamka, je ovčí vlna, takže izoluje,ale je prodyšný. Od jara do podzimu jsem vrstvila deky, případně peřinky

zvalentova
Dnes ve 12:42

mám jarní děti a měla jsem jarní/podzimní z Outlast materiálu. Když byla mega zima, přidala jsem jen deku.

anonym_84c346
Dnes v 17:15

Syn je v září a přechodový fusak jsem neměla. Na jaro jsem pak měla nepadací zateplenou deku, kterou jsem využívala dlouho

misapet
autor
Dnes v 18:01
@anonym_84c346

Syn je v září a přechodový fusak jsem neměla. Na jaro jsem pak měla nepadací zateplenou deku, kterou jsem využívala dlouho

@anonym_84c346 Děkuji 😀 A mohu se zeptat, co jste používala na přikrytí na podzim po narození syna? Nějakou deku?

anonym_84c346
Dnes v 19:30
@misapet

@anonym_84c346 Děkuji 😀 A mohu se zeptat, co jste používala na přikrytí na podzim po narození syna? Nějakou deku?

@misapet první podzim jezil v zabalovače, k tomu případně deka a hluboký kočárek má kryt (nebo jak se to jmenuje 😄). Pak jsem přešla na zimní termoregulační fusak a na jaře už nepadací deka...

ivakalinova
Dnes v 19:51

Pro obě děti jsem měla fusak přechodový a zimní. Přechodový Pinkie a zimní Linda Cube.
Neumím si představit je nemít. Ale já fakt jezdila minimálně 2x denně za každého počasí. I po letech byly fusaky jak nové.