Nejlepší kalhoty do školky. Jaké?

2veverka
31. říj 2022

Holky, schválně, které kalhoty jsou podle vás nejlepší do školky na zahradu? Pokud je zima, oteplováky to jistí, za tepla zase tepláky/kraťasy. Ale pokud je tenhle čas/nečas nebo suchá zima, které typy termokalhot jsou podle Vás nejlepší?

jane46
31. říj 2022

Softshellove letni kalhoty pres leginy. V zime zateplene.

jana_zofie
31. říj 2022

@jane46 presne. Jednou zkusis a decko uz jinak neobliknes. 😆 Jinak ja pod ne strkam vetsinou funkcni leginy, konkretne outlast. Teda... Pokud ma nejake zrovna ciste, protoze bezne je na vsem polivka...

dard
31. říj 2022

Jednoznačně softshellky. Za mě lepší i než oteplováky, pokud není hodně pod nulou, nebo sníh. Pod ně podle počasí, tenké legíny, termolegíny. Dají se tak kombinovat letní i zimní softshellky. Lepší kalhoty pro děti podle mě fakt nejsou 😀

2veverka
autor
31. říj 2022

Holky, a která značka se Vám osvědčila? Já u sebe softshell nesnáším, vadí mi ta umělost, ale u dětí, pravda, je to jiné...

2veverka
autor
31. říj 2022

@jana_zofie
@dard
@jane46 A holky, stačí tedy letní softshellky, nemusí být zimní?

janulejean
31. říj 2022

Teď dávám letní softshellky, když je fakt škaredě a nebo bude suchá zima tak tu mám zimní softshellky. A na střídačku s oteplovákama mi už tchýně šije softshellky s beránkem na zimu 🙂.

2veverka
autor
31. říj 2022

@janulejean Děkuju! Ještě bych uvítala tip na značky s dobrým střihem...

prejeta_zaba
31. říj 2022

@2veverka spíš bych dala podzimní/zimní (existuje i nějaký fakt zimní s kožichem, ten ne 😆). Dítě se většinu dopoledne válí po pískovišti, sedá na průlezky, leze po zemi...to si bez teplých softshellek až ani nedokážu představit. Ten letní je sice příjemný (taky nesnáším umělinu), ale zahřeje tak květen-září. Teď už je chladno, nestojí to za zánět ledvin.

janulejean
31. říj 2022

@2veverka První jsme měli z šijemesrdcem. Ty nosí už dva roky a jsou supr, jen už krátké. Teď mi je už šije tchýně. Často jsou právě takový široký a dcera je žoužela, tak mi je tchýně šije užší. Vím že má střih z unuo a podle nich to bylo fakt jak pytel.

dard
31. říj 2022

Já třeba pod bundou musím mít dlouhý rukáv, jinak mi taky vadí. Děti jsou s ním v pohodě, nevadí jim ani na holé nohy.
Za mě nejlepší značka jsou Vaculi. Pravda, jsou trochu dražší, ale jsou šité v Čechách, skvělá domluva s majitelkou, pro nás perfektní střih (jsou hubeňouři) a vydrží několik dětí téměř jako nové.
Kamarádka ale kupuje Unuo a jsou spokojení.
Do školky děti myslím nosili hlavně ty zateplené (fleecem), letní (uvnitř bavlněný úplet) nosí víc až teď, jak jsou větší.

2veverka
autor
31. říj 2022

Děkuju moc, holky!

jana_zofie
31. říj 2022

@2veverka davam ted (sychravo, mlha, 11-13 st.) tenke leginy + podzimni (zimni, zalezi jak kdo tomu rika) softshell, nebo zateplene outlast leginy + letni softshell. Znacku moc neresim. Prvni jsem mela Unuo. Ted mi sije bud kamoska nebo pres FB jsem si nasla pani (L.E.A. siti pro male lasky). Jako jo, existuji i vymakane super prodysne a uzasne znacky, ale za tu cenu... dceri je jedno jestli sjede bahnity kopec po prdeli pres sutry v kalhotech za tri kila nebo litr 🙈

fifinka2020
31. říj 2022

@jana_zofie A můžu se zeptat (klidně i ostatnich), to je ve školce už v těch leginkach nebo si je obleka/svleka, když jdou ven? Syn právě má do třídy tepláky a na ven zatím stačí softshellky s fleecem, ale až to klesne pod 10 stupňů, chtělo by to něco pod a moc nevím, jak to řešit...

nazka
31. říj 2022

@fifinka2020 když je zima, tak naše dcera si nechává leginy/tepláky, co má ve školce a přesto bere zimní softshelky.

jana_zofie
31. říj 2022

@fifinka2020 jj. V satne sundame softshellky, nacpu do boxiku a uvnitr je v tech leginkach. Dokonce pod to umim nacpat i saticky (do kalhot nebo na ne, jak to vyjde) a to nosi puncochacky. A bundu ma taky softshellovou. Jednu z bazaru a jednu obyc z Lidlu.

ajja87
31. říj 2022

Ja hodně softky kupuju na renis nebo na rockino, jsou o trochu levnější nez z unuo a myslím, ze i celkem vydrží a na to válení ve školce to myslím, stačí. Jinak mi teda jedeme v podzimních /zomnich pořád, jarní /letní softsehl se u nás nejak nechytl, takže když je tepleji chodi jen v nich a když zima podvliknu leginami/ punčochy.

veroniquecz
31. říj 2022

@2veverka mě se ve školce osvědčil softshel overal. Bylo to i rychlé na oblékání 👍

jane46
31. říj 2022

@veroniquecz Jj, nase ho jeste loni nosily. Overal byl super.

jane46
31. říj 2022

@2veverka Ja kupuji tady https://www.elfino.cz/ Cena dobra a libi se mi, ze je vyber zakonceni nohavic.

jane46
31. říj 2022

@fifinka2020 Nas kluk nosi klucici leginy. Ty beru od jedne pani na Fleru. Je hubenour a vsechny bezne teplaky na nem vypadaji desne. I tyhle leginy ma volne.

kakba
31. říj 2022

@2veverka kupuju uz jen kugo. Jsou na hubeny deti a nevypada to jako pytel.

dixi86
31. říj 2022

Máme Unuo, předtím nějaké italské, ale nakonec jsou lepší ty širší, protože se dětem lépe navlíkají přes legíny/kamaše. Jinak Unuo paráda. Jen příště vezmu ne ty uzke.

dixi86
31. říj 2022

@jane46 Mohu od koho? shanim leginy pro syna, ale do školy a nevím stále jaké, ať to nevypadá blbě.

jipe
31. říj 2022

já beru softky na outdoorkids, kluk je hubeňour a tyto mu sedí, máme podšité bambusem a podšité fleesem, do školky pod to nosil termolegíny z tchiba nebo podvlíkačky z fleru

jane46
31. říj 2022

@dixi86 Tady https://www.fler.cz/shop/coner?ucat=534649 Nic s nimi nehne... ani susicka... Zadne zmolky ci tak. Ma 4 a toci je porad dokola. Nosi k nim jednobarevna tricka.

westie
31. říj 2022

@2veverka Mně se u obou dětí osvědčily v tomto počasí legíny z Lindexu (mají stahovací gumu v pase) a česanou úpravu a na to softshellky bez zateplení z Unuo, které mají široký pás, což děti to hřeje na zádech a dobře se jim to nandavá, a široké nohavice, takže to jednoduše natáhnou na ty legíny. Odpadá tak potřeba se převlékat, jen si to při odchodu ven navrství a už od tří let to zvládali oba sami.

westie
31. říj 2022

@dixi86 Taky jsem dlouho řešila legíny pro syna do školky a teď do školy a za mě jsou nejlepší z Lindexu - mají i klučičí barvy a hodně toho vydrží🙂

konidana
31. říj 2022

@2veverka ja davala klasicke teplaky a navrch tenké sustaky. Nepromokave bez podsivky z Decathlonu ( ale byvaji casto nedostupne🙁 )

muhehehe
31. říj 2022

@2veverka softshellky ze zimního softu (zespodu fleece). Na jaře a na podzim bez punčošek, v zimě s punčoškama. Bezkonkurenční. Oteplovačky jsme úplně zrušili.

petrasipkova1
31. říj 2022

klučičí leginy a na to softky. V leginkách je ve třídě.