Zkušenosti s WC sedátkem Tega baby pro děti?
Nemáte někdo doma tohle sedátko? (Dělá se v mnoha barevných provedeních.) Malá teď chce chodit na záchod, ale koupili jsme hrozně blbé sedátko. Jezdí to po prkýnku a já jen čekám, kdy zahučí i se sedátkem pod záchod. Zajímá mě, jestli tohle sedátko se taky čistě pokládá na prkýnko nebo jestli to zapadne do prostřed záchodu a drží to tam. Díky 🙂

Dá se koupit i přímo záchodové prkýnko s integrovaným dětským. My mámet tohle https://www.zbozi.cz/vyrobek/alca-plast-a606/
Mame to Tega baby a uplne presne nam nezapadne, ale nejak vyrazne neklouze. Bude zalezet na typu prkynka spis.
My máme taky to, co @misamisenka a jsme spokojení. Nikde nezavazí, nemusím řešit, kam ho opřu či zavěsím, když jdu na wc já.
@misamisenka prosimtě a pro jak staré je to děti?
@jako_mala_holka u nas ho pouziva sestileta od te doby, co presla z nocniku na zachod, takze tak od ctyr let. Ale myslim, ze v klidu muzou i mladsi.
@misamisenka no já právě zvažuju, že bych malou místo na nočník učila rovnou na záchod, samozřejmě nevím, jak to bude probíhat, nočník zatím ignoruje 😀 ráda bych začala po tom 2.roce , někdy v létě
@jako_mala_holka hele to uz pujde na tohle. Je fakt, ze si tam obcas sedne Majda
@jako_mala_holka moje teďka měla 2,5 a přišla s tím sama, že chce chodit na záchod 🙂 to, že nechce plínky taky rozhodla sama někdy ve 21 měsících. Jenže to prkýnko s ní vážně dost jezdí, tak hledám nějaké jiné, ať to teda podpoříme to chození na záchod. U toho nočníku je fajn, že si na něho může kdykoli vběhnout sama a hlavně ho měla na očích, tak jí to připomínalo, že by mohla čůrat.

@cherie24 máme klasiku a nemůžu si stěžovat, drží