icon

Berou si vaše děti mobil na tábor?

20. črc 2026

Berou si vaše děti mobil na tábor?
Syn jede poprvé na týdenní tábor a řeším, jestli mu dát s sebou mobil. Na jednu stranu bych byla klidnější, kdyby se mohl ozvat. Na druhou stranu se bojím, že ho ztratí, rozbije, nebo bude pořád jen koukat do telefonu.
Tábor mobil úplně nezakazuje, ale doporučují ho spíš nechat doma.

kakba
20. črc 2026

Moje deti nevozi nic. Kdyby se neco delo, tak volaji vedouci. Nevidim duvod, aby ho tam decka mely. Ale ja nejsem citlivka. Pri odjezdu dam pusu, zamavam a mam klidecek😄

malazena
20. črc 2026

Nedávám. V pokynech bylo, že to nedoporučují a já to respektuju. Kdyby se dělo něco důležitého, vedoucí se ozvou.

pavluska82
20. črc 2026

Předpokládám, že na táboře úplně přístup k elektrické zásuvce nebude, takže ho nenabije. Signál někde v lese nebo na louce taky nebude nejspíš ideální. A poslední věc, telefonáty domů mu vůbec psychicky nepomůžou, spíše naopak. Takže za mě nedávat. Na co?

1pomnenka
20. črc 2026

Ne, není ho kde dobít. Myslím, že to 14 dní bez mobilu přežijí.

tereza0111
20. črc 2026

Dcera si mobil bere, kdyby bylo neco spatne at muze volat. ALE vim s naprostou jistotou, ze ho nevynda, pokud nebude potreba. Zustane v kufru v rezimu letadlo a kdyz bude potrebovat, tak zavola. Neni na to, abysme si volali jak dojeli nebo kazdy den, nebude do nej cucet misto povidani s ostatnimi detmi. Kdybych mela podezreni, ze to tak bude, mobil s sebou nedala

jannym
20. črc 2026

Jak na ktery, kdyz jezdila se zuskou, tak ne - je to proti pravidlum souboru a daneho tabora, kdyz jela letos na kreativni tabor tak ano, obcas mi napsala

zuzkasim
20. črc 2026

Ne, na louce si ho nedobije, signál taky nic moc. Mobily si na soláru dobíjí vedoucí, kteří je potřebují k organizaci a dávají vědět rodičům, pokud se něco děje. Můj starší už dělá vedoucího, volal mi akorát, když zrovna dceru vezl do nemocnice... Jinak si děti užívají 3 týdnů bez rodičů a těší se na dopisy.

drep
20. črc 2026

Půjdu proti proudu, ale já bych po zkušenosti v rodině dala. Pro bráchu si naši jeli v půlce týdne, když volal z půjčeného mobilu od kamaráda někde ze sprchy, že je jejich vedoucí šikanuje, nemají moc co jíst a je jim zima. Vedoucí to rodičům z celkem pochopitelných důvodů nevolal…

palacinka555
20. črc 2026

Ano, na kazdy tabor, na kazdou SVP. Vim, ze do nej civet nebudou a to ze je vsechno ok chci vedet primo od deti. Jen jednou jsem nedala, protoze byl striktni zakaz a kdyz pak deti vypravely, jak mely nulovy program a vetsinu dne zevlovali na pokojich, tak jsem pochopila proc. A od te doby tohle prani nebo pokyn neakceptuji, nebudi to ve mne pocit duvery, spis mi to prijde jako obava organizatoru, aby si deti nestezovaly.

korin
20. črc 2026

Děti jezdí s oddílem už pár let, mám v orgy naprostou důvěru a mobil zůstává doma.

jancaand
Včera v 07:10

Na tábor i soustředění měl syn povolený mobil, ale nedala jsem mu ho. Jede si tam užívat program, zábavu, nové kamarády. Do mobilu může koukat doma. Vedoucí dávali průběžně info na FB a fotky, co se děje na táboře a zda dorazili v pořádku, takže žádné obavy. Mě rodiče vypustili na 14 dní na tábor a jediná komunikace byly pohledy a taky jsem to přežila.

dashyyy
Včera v 10:16

ano dala jsem, mají polední klid a telefon mají cca na hodinku denně.. nevoláme, jen si píšeme, dopisy a balíčky proběhly též, to se nevylučuje.. jsem si jistá, že kdyby nemohla napsat, jela po třech dnech domů, takhle si každý den ozve a cítí se líp - první tábor, hned na 14dnů, nabíjí telefon u oddílového vedoucího, ale bylo potřeba snad jen jednou