icon

Jak řešit zvláštní chování kolegy na pracovišti?

9. črc 2026

Ahoj všem, mám v práci kolegu ,který se chová přinejmenším zvláštně. V mé přítomnosti se chová jinak pokud jsou s námi ostatní kolegové a kolegyně, dobírá si mě, rýpe , ale s takovou drzosti nebo jak to nazvat nevím přesně, a pokud jsme v místnosti jen sami dva tak mlčí většinou . O normálních věcech jsem se s ním bavila jen párkrát, byla jsem ráda že konečně už jsme spolu zadobře, svěřil se mi i o svych pocitech , které má v různých situacích , ale pak přišli další dny a jeho chování vrátilo do starych kolejí. Jsem v práci už přes rok a s každým jsem zadobře, jen s ním je to takové všelijaké. Jednu dobu jsem si myslela že jde možná i o projev jeho zájmu ke mě, ale je zadaný a já také.

anonym_055508
•
9. črc 2026

Rýpe a když si to necháš líbit, tak pokračuje. Nemusíš být se všemi zadobře. On si to ani nezaslouží, ne?

lv
•
9. črc 2026

Ohraď se, přede všemi, až zase bude rýt.

autor
•
9. črc 2026
@lv

@lv jenže já mu to vracím právě . Možná že to chce takhle, nevyznám se v něm. Vždycky se totiž pak směje jakože to je hrozná sranda 🙂

autor
•
9. črc 2026
@lv

@lv jak říkám vracím mu to. Ale taky záleží jaká je tam sestava ostatních lidí. Před některýma se chová úplně jinak, a ještě jinak. Nevím jak to říct. Myslím že i jeho sebevědomí není takové jak se možná zdá. On je vysoký pohledný mladý, já jsem starší než on.
@lv

lv
•
9. črc 2026

Nevracela bych rýpání, řekla bych přede všemi, že je ti to nepříjemné, zvlášť když se bez “houfu” chová jinak, že na to nejsi zvědavá a chceš řešit pracovní věci.

autor
•
9. črc 2026
@lv

Nevracela bych rýpání, řekla bych přede všemi, že je ti to nepříjemné, zvlášť když se bez “houfu” chová jinak, že na to nejsi zvědavá a chceš řešit pracovní věci.

@lv mockrát jsem si říkala že si ho vezmu stranou a zeptám se ho v soukromí co to má znamenat všechno, ale zatím jsem to neudělala. Je kolem nás pořád spousta lidí. Nedávno mi řekl ve srandě a mezi 4 očima , že to co by on chtěl tak to já stejně nevím a zasmál se tomu křečovitě. Fakt se v něm nevyznám.

lv
•
9. črc 2026
@anonym_autor

@lv mockrát jsem si říkala že si ho vezmu stranou a zeptám se ho v soukromí co to má znamenat všechno, ale zatím jsem to neudělala. Je kolem nás pořád spousta lidí. Nedávno mi řekl ve srandě a mezi 4 očima , že to co by on chtěl tak to já stejně nevím a zasmál se tomu křečovitě. Fakt se v něm nevyznám.

@anonym_autor kdepak stranou, pokud si čechrá peří (ego, sebevědomí atp.) tak před všemi

autor
•
9. črc 2026
@lv

@anonym_autor kdepak stranou, pokud si čechrá peří (ego, sebevědomí atp.) tak před všemi

@lv jo to je sice hezký, ale já chci upřímnost a té bych se před všema nedočkala si myslím

autor
•
9. črc 2026
@anonym_autor

@lv jo to je sice hezký, ale já chci upřímnost a té bych se před všema nedočkala si myslím

@anonym_autor zároveň ale vím že určitým způsobem mu asi lhostejná nebudu, teď jak je teplejší počasí tak jsem náš stejnokroj pracovní trochu odlehčila a vím že z toho byl docela zaskočený.Jeden den mi řekl otráveně jestli si nechci dát ještě kratší tričko, přitom to byla normal délka, žadny crop a vyhýbal se absolutně kontaktu s mojí osobou abych ho snad nedráždila nebo co. Půl dne na mě vůbec nemluvil a jen hleděl skrz , najednou ani vtípky nebyli.

lv
•
9. črc 2026
@anonym_autor

@anonym_autor aha, já myslela, že chceš aby do tebe neryl, nechoval se tak k tobě

autor
•
9. črc 2026
@lv

@anonym_autor aha, já myslela, že chceš aby do tebe neryl, nechoval se tak k tobě

@lv samozřejmě že nechci. Ale tím že nebude moct uhnout v soukromí když to bude, tak si myslím že řekne aspoň tu pravdu. Před obecenstvem by zas zavalil neco jinýho úplně.

monnicula
•
10. črc 2026

Taky bych to asi řešila ve chvíli, kdy tam budou i ostatní. Nenech si to.

daduma
•
10. črc 2026

Normálně mu před všemi řekni, že je ti to nepříjemné. A pokud to nepochopí, začni se chovat stejně k němu, nastav mu zrcadlo.

flyhigh
•
10. črc 2026

@anonym_autor líbíš se mu,ale neumí to dát najevo ,, normálně,, 🙂.

autor
•
11. črc 2026
@flyhigh

@anonym_autor líbíš se mu,ale neumí to dát najevo ,, normálně,, 🙂.

@flyhigh myslíš ? a proto se jednou chová hezky a podruhé naopak? On se nevyjádří , za prvé je ženatý a za druhé a to je možná podstatnejsi důvod , tak je to že můj přítel pracuje na tom stejným pracovišti, i když pokaždé je tam jindy než já. ale ví to o nás všichni samozřejmě.