Divní vnitřní pocit. Měl by partner zůstat doma?
Ahoj holky , včera jsme v rámci bytovky grilovali se sousedy , rodinou . Vedle jsou už pak rodinné domky . Partner byl na zahrádce kde ještě kopal mini řádky brambor . Uviděl souseda z jednoho rodinného domu a bavili se . Vůbec ho neznáme . Seděli jsme na lavičkách a soused se objevil jestli si nemůžu přisednout pokecat . Takze ok , celou dobu se k mému partnerovi nějak moc měl . Jako chápu měli něco popito . Posezení se chýlilo ke konci neboť už k večeru začla být zima . Poklizela jsem nádobí domů a soused že jestli si nepůjde podívat k němu že má šipky atd že zahrají . Já se ani dvakrát otočila s nádobím chleba atd a soused na mě úplně jako kam jdeš pí... , tak jsem se ani neohlížela a šla . Partnera jsem zaslechla jak mu říkal že toto si ke mě dovolovat nebude . Pak mi partner donesl ještě skleničky atd domů. Partnerovi jsem řekla že ať tam nechodí , že mám z chlapa blby pocit a ať se mnou zůstane doma . Řekla jsem mu to dvakrát a vážně naléhavě ale stejně šel . Měla jsem hodně blby vnitřní pocit že se něco stane . No přišel asi za 3 hodinky domů a úplně v klidu a s úsměvem opity že mu ukazoval ložnici a tam se ponem začal sápat ,pak v klidu dodal že není opichany . Holky já čumela jak blba . Ale co mě nejvíc mrzí že můj partner nebral vážně že mám blby pocit a ať nikam nechodí. Já mu nezakazují aby někam chodil ale mě šíleně nad tou situaci blikaly výstražné vykřičníky. Co kdyby ho ten chlap zabil nebo něco . Nakonec jsme se dneska pohádali , protože mu prý nevěřím že nic nebylo .Sakra mě na té situaci nejvíc vadí že prostě neřekl ok pro tvůj klid zůstanu doma . Zůstali by vaší partneři doma nebo by to taky nebrali vážně ? Jako přehnala jsem to nebo ne ? Budeme spolu 9 let tak snad mě zná , navíc to bylo poprvé kdy jsem cítila takový vnitřní blby pocit že se něco stane . Nakonec jsem z toho já ta nejhorší 😔 . Musela jsem se vypsat , zní to jak telenovela ale bohužel tím procházím od večera a je mi zle .
Takových blbých pocitů ještě v životě zažiješ. Děláš z toho zbytečné drama, nevím, z čeho je ti zle. Vždyť jsi věděla, kam jde. Nic se nestalo, tak proč to pitváš. Ano, ten můj by k sousedovi také zašel. Alespoň víš, co je soused zač a budeš od něj držet děti dál.
@anonym_f78e19 asi ano , ale čekala jsem pochopení od partnera a ne že to všechno vždycky skončí tak že já jsem ta nejhorší a za vše můžu já ...
Pokud to takto skončí vžydky, není asi překvapení, že i tentokrát. Jinak rozpití chlapy (vlastně i ženský), když se jim ještě nechce končit, pravděpodobněji půjdou, než nepůjdou. Aspoň víte, že nejky z vás asi nebudou, když po něm vyjel
Pokud to takto skončí vžydky, není asi překvapení, že i tentokrát. Jinak rozpití chlapy (vlastně i ženský), když se jim ještě nechce končit, pravděpodobněji půjdou, než nepůjdou. Aspoň víte, že nejky z vás asi nebudou, když po něm vyjel
@anonym_4bf2bd reagovala jsem asi víc než jsem měla uznávám , to že ví že jsme spolu a pak se ho snaží ojet je pro mě jako člověka co nepije nepochopitelné . Mě nevadí že třeba pokračuje s kamarády a já jdu třeba sama domů dřív , to tak máme normálně . Já posedim , pokecám a partner třeba zůstává a pak dojde . Před chvílí se omluvil že po mě řval ale stejně nechápe ten podstatný důvod co mi vadí .
Tak ja chci verit, ze muj manzel by se s clovekem, kterej by me oslovoval Kam jdes Pi*o, kamaradit nechtel. Co s takovym hovadem. Chapu i tvuj blbej pocit, taky to obcas mivam. Ale chlapi tuhle zenskou intuici neberou. Takze kdyby se soused choval slusne, tak si myslim, ze by tam muj taky sel.
Udelala jsi zasadni chybu. Pokud by mi nejakej cizej chlap v mem baraku rekl pi.. jako prvni bych ho vyhodila z baraku a poslala ho do pr... Chlast, nechlast.
Tak ja chci verit, ze muj manzel by se s clovekem, kterej by me oslovoval Kam jdes Pi*o, kamaradit nechtel. Co s takovym hovadem. Chapu i tvuj blbej pocit, taky to obcas mivam. Ale chlapi tuhle zenskou intuici neberou. Takze kdyby se soused choval slusne, tak si myslim, ze by tam muj taky sel.
@jasekd no mě právě přišlo že je nějakej divnej chvíli se na mě smál a pak najednou kam jdeš p.. , partner to bere tak že mu řekl že takhle se s mojí bavit nebudeš a vyřešeno . Pak šli k němu a tam po něm vyjel ze je bi a jestli nechce sex a sápal se po něm . Partner mi říká vše hned , i když tohle jsem asi slyšet nechtěla . Nakonec že se sním nebude bavit , ale že je v pohodě a že jako za chvíli se nebude moct bavit s nikým 🤦
Udelala jsi zasadni chybu. Pokud by mi nejakej cizej chlap v mem baraku rekl pi.. jako prvni bych ho vyhodila z baraku a poslala ho do pr... Chlast, nechlast.
@kakba bylo to před bytovkou, máme pozemek s posezením a každý byt menší zahrádku . My už všichni odcházeli a partner sním šel k němu na šipky . Z bytu by šel asi raz,dva
Ty naděláš, tak ti po chlapovi vyjel jiný chlap. Je zbytečné z toho dělat kovbojku na sockách. Jasně ti řekl, že nic nebylo a pokud svou žárlivost neumíš udržet na uzdě, jsi na dobré cestě o partnera dříve či později přijít (asi se taková situace nestala poprvé, když měl potřebu ti říct, že se za chvíli nebude moct bavit s nikým). Chlapi nesnáší žárlivky, co se je snaží ovládat a já se jim vůbec nedivím, také bych takového partnera nesnesla.
Ty naděláš, tak ti po chlapovi vyjel jiný chlap. Je zbytečné z toho dělat kovbojku na sockách. Jasně ti řekl, že nic nebylo a pokud svou žárlivost neumíš udržet na uzdě, jsi na dobré cestě o partnera dříve či později přijít (asi se taková situace nestala poprvé, když měl potřebu ti říct, že se za chvíli nebude moct bavit s nikým). Chlapi nesnáší žárlivky, co se je snaží ovládat a já se jim vůbec nedivím, také bych takového partnera nesnesla.
@anonym_bc2b2b tohle je nejlepsi, tyhle agresivni anonymy... Myslim, ze pani opravdu nezarli na nejakeho gay nebo bi souseda. Spis mi prijde, ze se o partnera bala a taky ji, podle me opravnene, vadily ty nadavky. Mne by se taky nelibilo, ze mi nekdo nadava a muj partner se s nim napohodu dal ten vecer bavi. A to opravdu nejsem zarlivka, mesic po narozeni syna jel manzel s nasi partou na vodu a misto me jela jeho dobra kamaradka, na 3 dny, do jednoho stanu.
@anonym_bc2b2b chtěla jsem jen jiný pohled na věc , nic víc . Šlo mi spíš o ten divný pocit . Měla jsem strach o partnera . Člověk který se s vámi normálně baví a z ničeho nic vyskočí a kde jako jdeš p.. a agresivně . Ve mně nevzbudil žádný příjemný pocit . Člověka kterého neznáš a partner tam sním je sám . Nemusel se ho snažit jen ojet jak to bylo ,ale třeba při blbé narážce se sním pobít nebo zabít . Chápu asi přehnané ale není to nic co by se nemohlo stát . Znám případy kdy někomu při opilosti prdly nervy ...Ale děkuji za názor
@anonym_bc2b2b tohle je nejlepsi, tyhle agresivni anonymy... Myslim, ze pani opravdu nezarli na nejakeho gay nebo bi souseda. Spis mi prijde, ze se o partnera bala a taky ji, podle me opravnene, vadily ty nadavky. Mne by se taky nelibilo, ze mi nekdo nadava a muj partner se s nim napohodu dal ten vecer bavi. A to opravdu nejsem zarlivka, mesic po narozeni syna jel manzel s nasi partou na vodu a misto me jela jeho dobra kamaradka, na 3 dny, do jednoho stanu.
@jasekd děkuji za pochopení 🙂

Takových blbých pocitů ještě v životě zažiješ. Děláš z toho zbytečné drama, nevím, z čeho je ti zle. Vždyť jsi věděla, kam jde. Nic se nestalo, tak proč to pitváš. Ano, ten můj by k sousedovi také zašel. Alespoň víš, co je soused zač a budeš od něj držet děti dál.