icon

Divní vnitřní pocit. Měl by partner zůstat doma?

27. zář 2026

Ahoj holky , včera jsme v rámci bytovky grilovali se sousedy , rodinou . Vedle jsou už pak rodinné domky . Partner byl na zahrádce kde ještě kopal mini řádky brambor . Uviděl souseda z jednoho rodinného domu a bavili se . Vůbec ho neznáme . Seděli jsme na lavičkách a soused se objevil jestli si nemůžu přisednout pokecat . Takze ok , celou dobu se k mému partnerovi nějak moc měl . Jako chápu měli něco popito . Posezení se chýlilo ke konci neboť už k večeru začla být zima . Poklizela jsem nádobí domů a soused že jestli si nepůjde podívat k němu že má šipky atd že zahrají . Já se ani dvakrát otočila s nádobím chleba atd a soused na mě úplně jako kam jdeš pí... , tak jsem se ani neohlížela a šla . Partnera jsem zaslechla jak mu říkal že toto si ke mě dovolovat nebude . Pak mi partner donesl ještě skleničky atd domů. Partnerovi jsem řekla že ať tam nechodí , že mám z chlapa blby pocit a ať se mnou zůstane doma . Řekla jsem mu to dvakrát a vážně naléhavě ale stejně šel . Měla jsem hodně blby vnitřní pocit že se něco stane . No přišel asi za 3 hodinky domů a úplně v klidu a s úsměvem opity že mu ukazoval ložnici a tam se ponem začal sápat ,pak v klidu dodal že není opichany . Holky já čumela jak blba . Ale co mě nejvíc mrzí že můj partner nebral vážně že mám blby pocit a ať nikam nechodí. Já mu nezakazují aby někam chodil ale mě šíleně nad tou situaci blikaly výstražné vykřičníky. Co kdyby ho ten chlap zabil nebo něco . Nakonec jsme se dneska pohádali , protože mu prý nevěřím že nic nebylo .Sakra mě na té situaci nejvíc vadí že prostě neřekl ok pro tvůj klid zůstanu doma . Zůstali by vaší partneři doma nebo by to taky nebrali vážně ? Jako přehnala jsem to nebo ne ? Budeme spolu 9 let tak snad mě zná , navíc to bylo poprvé kdy jsem cítila takový vnitřní blby pocit že se něco stane . Nakonec jsem z toho já ta nejhorší 😔 . Musela jsem se vypsat , zní to jak telenovela ale bohužel tím procházím od večera a je mi zle .

anonym_f78e19
•
27. zář 2026

Takových blbých pocitů ještě v životě zažiješ. Děláš z toho zbytečné drama, nevím, z čeho je ti zle. Vždyť jsi věděla, kam jde. Nic se nestalo, tak proč to pitváš. Ano, ten můj by k sousedovi také zašel. Alespoň víš, co je soused zač a budeš od něj držet děti dál.

autor
•
27. zář 2026
@anonym_f78e19

Takových blbých pocitů ještě v životě zažiješ. Děláš z toho zbytečné drama, nevím, z čeho je ti zle. Vždyť jsi věděla, kam jde. Nic se nestalo, tak proč to pitváš. Ano, ten můj by k sousedovi také zašel. Alespoň víš, co je soused zač a budeš od něj držet děti dál.

@anonym_f78e19 asi ano , ale čekala jsem pochopení od partnera a ne že to všechno vždycky skončí tak že já jsem ta nejhorší a za vše můžu já ...

anonym_4bf2bd
•
27. zář 2026

Pokud to takto skončí vžydky, není asi překvapení, že i tentokrát. Jinak rozpití chlapy (vlastně i ženský), když se jim ještě nechce končit, pravděpodobněji půjdou, než nepůjdou. Aspoň víte, že nejky z vás asi nebudou, když po něm vyjel

autor
•
27. zář 2026
@anonym_4bf2bd

Pokud to takto skončí vžydky, není asi překvapení, že i tentokrát. Jinak rozpití chlapy (vlastně i ženský), když se jim ještě nechce končit, pravděpodobněji půjdou, než nepůjdou. Aspoň víte, že nejky z vás asi nebudou, když po něm vyjel

@anonym_4bf2bd reagovala jsem asi víc než jsem měla uznávám , to že ví že jsme spolu a pak se ho snaží ojet je pro mě jako člověka co nepije nepochopitelné . Mě nevadí že třeba pokračuje s kamarády a já jdu třeba sama domů dřív , to tak máme normálně . Já posedim , pokecám a partner třeba zůstává a pak dojde . Před chvílí se omluvil že po mě řval ale stejně nechápe ten podstatný důvod co mi vadí .

jasekd
•
27. zář 2026

Tak ja chci verit, ze muj manzel by se s clovekem, kterej by me oslovoval Kam jdes Pi*o, kamaradit nechtel. Co s takovym hovadem. Chapu i tvuj blbej pocit, taky to obcas mivam. Ale chlapi tuhle zenskou intuici neberou. Takze kdyby se soused choval slusne, tak si myslim, ze by tam muj taky sel.

kakba
•
27. zář 2026

Udelala jsi zasadni chybu. Pokud by mi nejakej cizej chlap v mem baraku rekl pi.. jako prvni bych ho vyhodila z baraku a poslala ho do pr... Chlast, nechlast.

autor
•
27. zář 2026
@jasekd

Tak ja chci verit, ze muj manzel by se s clovekem, kterej by me oslovoval Kam jdes Pi*o, kamaradit nechtel. Co s takovym hovadem. Chapu i tvuj blbej pocit, taky to obcas mivam. Ale chlapi tuhle zenskou intuici neberou. Takze kdyby se soused choval slusne, tak si myslim, ze by tam muj taky sel.

@jasekd no mě právě přišlo že je nějakej divnej chvíli se na mě smál a pak najednou kam jdeš p.. , partner to bere tak že mu řekl že takhle se s mojí bavit nebudeš a vyřešeno . Pak šli k němu a tam po něm vyjel ze je bi a jestli nechce sex a sápal se po něm . Partner mi říká vše hned , i když tohle jsem asi slyšet nechtěla . Nakonec že se sním nebude bavit , ale že je v pohodě a že jako za chvíli se nebude moct bavit s nikým 🤦

autor
•
27. zář 2026
@kakba

Udelala jsi zasadni chybu. Pokud by mi nejakej cizej chlap v mem baraku rekl pi.. jako prvni bych ho vyhodila z baraku a poslala ho do pr... Chlast, nechlast.

@kakba bylo to před bytovkou, máme pozemek s posezením a každý byt menší zahrádku . My už všichni odcházeli a partner sním šel k němu na šipky . Z bytu by šel asi raz,dva

anonym_bc2b2b
•
Včera v 08:31

Ty naděláš, tak ti po chlapovi vyjel jiný chlap. Je zbytečné z toho dělat kovbojku na sockách. Jasně ti řekl, že nic nebylo a pokud svou žárlivost neumíš udržet na uzdě, jsi na dobré cestě o partnera dříve či později přijít (asi se taková situace nestala poprvé, když měl potřebu ti říct, že se za chvíli nebude moct bavit s nikým). Chlapi nesnáší žárlivky, co se je snaží ovládat a já se jim vůbec nedivím, také bych takového partnera nesnesla.

jasekd
•
Včera v 08:46
@anonym_bc2b2b

Ty naděláš, tak ti po chlapovi vyjel jiný chlap. Je zbytečné z toho dělat kovbojku na sockách. Jasně ti řekl, že nic nebylo a pokud svou žárlivost neumíš udržet na uzdě, jsi na dobré cestě o partnera dříve či později přijít (asi se taková situace nestala poprvé, když měl potřebu ti říct, že se za chvíli nebude moct bavit s nikým). Chlapi nesnáší žárlivky, co se je snaží ovládat a já se jim vůbec nedivím, také bych takového partnera nesnesla.

@anonym_bc2b2b tohle je nejlepsi, tyhle agresivni anonymy... Myslim, ze pani opravdu nezarli na nejakeho gay nebo bi souseda. Spis mi prijde, ze se o partnera bala a taky ji, podle me opravnene, vadily ty nadavky. Mne by se taky nelibilo, ze mi nekdo nadava a muj partner se s nim napohodu dal ten vecer bavi. A to opravdu nejsem zarlivka, mesic po narozeni syna jel manzel s nasi partou na vodu a misto me jela jeho dobra kamaradka, na 3 dny, do jednoho stanu.

autor
•
Včera v 18:07
@anonym_bc2b2b

@anonym_bc2b2b chtěla jsem jen jiný pohled na věc , nic víc . Šlo mi spíš o ten divný pocit . Měla jsem strach o partnera . Člověk který se s vámi normálně baví a z ničeho nic vyskočí a kde jako jdeš p.. a agresivně . Ve mně nevzbudil žádný příjemný pocit . Člověka kterého neznáš a partner tam sním je sám . Nemusel se ho snažit jen ojet jak to bylo ,ale třeba při blbé narážce se sním pobít nebo zabít . Chápu asi přehnané ale není to nic co by se nemohlo stát . Znám případy kdy někomu při opilosti prdly nervy ...Ale děkuji za názor

autor
•
Včera v 18:10
@jasekd

@anonym_bc2b2b tohle je nejlepsi, tyhle agresivni anonymy... Myslim, ze pani opravdu nezarli na nejakeho gay nebo bi souseda. Spis mi prijde, ze se o partnera bala a taky ji, podle me opravnene, vadily ty nadavky. Mne by se taky nelibilo, ze mi nekdo nadava a muj partner se s nim napohodu dal ten vecer bavi. A to opravdu nejsem zarlivka, mesic po narozeni syna jel manzel s nasi partou na vodu a misto me jela jeho dobra kamaradka, na 3 dny, do jednoho stanu.

@jasekd děkuji za pochopení 🙂