Jak daleko byste nechaly zajít chování manžela?
Jak moc daleko byste nechali zajít chování manžela?
Chování, urážky, ponižování. Když je v tom dítě
Rozumím tomu, že každý má jiné možnosti (i ty finanční). Ale já nikam, ty hranice máme každý jinde, chápu. Já tak, že jak rychle by on začal, tak rychle bych to já skončila. Od urážek a křiku je, podle mě, blízko i k fyzickému násilí. O psychickém nemluvě 🤷🏼♀️
@jana5382 po vlastní zkušenosti rozhodně už ne dál! Evidentně nepíšeš po prvním takovém zážitku. Ty to možná "vydržíš", i když není proč. Ale pro děti je všechno vzor. Buď si bude myslet s s časem se utvrzovat, že je to normální, chvat se k partnerovi jako hulvát bez respektu nebo bude trpět. Život máš jen jeden, nikdo nám další pokus nedá! Tohle si uvědom a myslím, že budeš mít jasno hned.
Od takového člověka, který ani pro ránu nešel daleko, jsem odcházela s dvouletou dcerou s příjmem z mateřské.
Ať si takoví lidé žijí jak chtějí, ale ať nelikviduji život ostatním!
Držím palce, ať začnete s malou/malým žít co nejdřív. Neváhej! Jinej nebude!!! Možná bude slibovat na kolenou, ale nenech se přesvědčit! Můj ex to dělají, jsme od sebe 10 let a to samé dělá ostatním ženám, které mu prochází životem
Nikam - nenechala bych se od manžela ponižovat a urážet. Pokud už je pozdě na to ho stopnout, začala bych se připravovat na rozvod (a to i tak, že bych si tohle chování nahrávala)
@suzanna123 ...ano, nahrávání je super point! Toho mýho i vykázala policie. Jako zní to možná dobře, ale v podstatě blbost, no se celou dobu člověk klepe, co bude, až se vrátí. Prostě utíkej!
Neexistuje. Jen by to vyzkoušel a byl by konec.
Ukkadej si penize na stranu + delej si plan na odchod , chces takhle zit? Chces aby tohle videly deti ? Tohle se nezlepsi !
Pocitej, ze jakmile reknes, ze je konec, vyhruzky a manipulace se zacnou zhorsovat. Bude ti rikat, ze ti dite vezme atd., atd., jen aby si musela zustat a jelo by se dal. Fakt se sbalte a odejdite.
Nikam, nevím, z jakého důvodu bych si měla nechat líbit urážky nebo ponižování. Stejně jako bych si to nenechala líbit od kolegů nebo šéfa v práci nebo od řidiče autobusu, tak bych si to nenechala líbit od rodinného příslušníka.
No, ja mám za to, že se ma odejít, a ne říkat dopředu, protože to může vyústit k fyzickému násilí pak. Nemám vlastní zkušenosti, ale 2 kamarádky u níž to tak bylo.
Takže moje rada pokud máš kde a finanční prostředky, odejít okamžitě, pokud nemáš tak hlavně nic neříkej dopředu a odkladej si peníze a hledej kde bys mohla s dítětem být.
@jana5382 Děláš si srandu? Nikam! Nebyla bych s ním ani den. Ani před dítětem ani po něm. Odejdi od něj nebo ho vyhoď z bytu, pokud je tvůj. Případně ho nech vykázat Policií ČR. Chceš dopadnout jako Moniová? Už to sakra ženy pochopte, že chlap NEMÁ žádné PRÁVO vás fyzicky, ale ani psychicky TÝRAT. Ani jednou, ani když se omlouvá, ani když slibuje, že to bylo naposled. NIKDY!! ZBAVTE SE HO.
No, ja mám za to, že se ma odejít, a ne říkat dopředu, protože to může vyústit k fyzickému násilí pak. Nemám vlastní zkušenosti, ale 2 kamarádky u níž to tak bylo.
Takže moje rada pokud máš kde a finanční prostředky, odejít okamžitě, pokud nemáš tak hlavně nic neříkej dopředu a odkladej si peníze a hledej kde bys mohla s dítětem být.
@anonym_d5ade8 Pokud to neumí sama hned vyřešit, tak MUSÍ HNED požádat o pomoc (Policie, OSPOD a jiné k tomu určené organizace i nestátní). Použít zdarma právníka (Městský úřad, Církevní diecéze, odbory v práci - mají takové právníky, kteží poskytnou radu zdarma).

Nikam - nenechala bych se od manžela ponižovat a urážet. Pokud už je pozdě na to ho stopnout, začala bych se připravovat na rozvod (a to i tak, že bych si tohle chování nahrávala)