icon

Jak manželé vnímají invaliditu u partnerky?

17. črc 2026

Ahoj holky dostala jsem invaliditu 1 stupně skrz moji vyvojovou vadu noha moc nefunguje prostě jsem ráda že dojdu alespoň do obchodu no a chtěla bych se zeptat jak to vnímal váš muz když budete invalidní důchodce? Prostě mě zajímá opustil vás muz ci našel si úlety?docela se bojím že bych ho ztratila jsem docela mladá a máme dítě.Jak je to u vás

lv
17. črc 2026

Vůbec, copak jsi ho ztratila tou vadou nohy? Našel si tě, ne kvůli špičkovému zdraví, ne?

anonym_158292
17. črc 2026

@anonym_autor Záleží jakého máte chlapa. Mě se tohle naštěstí netýká, ale soused po úrazu zůstal na vozíčku, ochrnutý na půl těla. Manželka s ním zůstala. Ale pak jedna přišla po porodu o nohu kvůli rakovině, a chlap jí hned zdrhnul.

anonym_ddb026
17. črc 2026

Vůbec nad tím nepřemýšlej, když chce chlap opustit rodinu, tak ji opustí. Chlapi opouští i modelky. Žij úplně normálně jako před přiznáním ID.

anonym_e81ea5
17. črc 2026

Tak předpokládám, že když jde o vývojovou vadu, pak tě s ní již poznal a vybral si tě i přes tuto vadu jako životní partnerku. Proč máš pocit, že když ti teď potvrdili první stupeň invalidity, tak ho to rozruší a uteče? Nejde spíš o to, že je to téma pro tebe, které si máš zpracovat?

petuik
17. črc 2026

Jsme spolu 20 let a myslím si, že nás to spojilo ještě víc.😁

kakba
17. črc 2026

Kdyz porodis a po letech zjistis, ze ma tve dite nejakou vadu, tak ho odlozis?
Mam nemocne ruce, manzel mi pomaha jak to jen jde. Proste me ma rad i s nemoci co mam. K tomu mam nemocne jeste usi, tak se naucil mluvit nahlas.😄

autor
18. črc 2026
@anonym_158292

@anonym_autor Záleží jakého máte chlapa. Mě se tohle naštěstí netýká, ale soused po úrazu zůstal na vozíčku, ochrnutý na půl těla. Manželka s ním zůstala. Ale pak jedna přišla po porodu o nohu kvůli rakovině, a chlap jí hned zdrhnul.

@anonym_158292 no právě asi mého chlapa úplně neznám a to jsme spolu 13 let jeden úlet byl takže říká se když jednou udělá něco znova právě nevím jestli s tou dotyčnou spal říkal že ne ale trvalo to 4 měsíce než byl úplně klid

anonym_77707b
23. črc 2026
@anonym_autor

@anonym_158292 no právě asi mého chlapa úplně neznám a to jsme spolu 13 let jeden úlet byl takže říká se když jednou udělá něco znova právě nevím jestli s tou dotyčnou spal říkal že ne ale trvalo to 4 měsíce než byl úplně klid

@anonym_autor ja mam DMO +xy dalších věcí, manžel si me vybral, tedy věděl do čeho jde. Nemusela jsem se vdávat. A jsme spolu dost dlouho - 14 let