icon

Jsem hysterka?

23. srp 2026

Stavíme dům a momentálně už jsme v poměrně zásadním bodě, který přijdou zítra dělníci dodělat.
Částečně stavíme sami.
Bohužel nás doma s dětmi infikoval nějakej střevní moribundus a já nejsem schopná se o ně postarat. Asi je to hodně nakažlivé.
Poprosila jsem ho, jestli by to nemoho zařídit nějak jinak, aby šel na stavbu někdo jiný, nebo tak a on mi řekl, že to rozhodně odkládat nebude.
A já si tu řikám, doháje priority?
Nechci k nám brát babičky na hlídání, aby to zbytečně nechytily taky.
Jaká by byla vaše reakce? To, že jsem nevděčná hysterka slyším pořád i z jeho rodiny.

moudivlacek
23. srp 2026

Pokud jde o váš dům, tak kdo jinej by tam měl jít? Máte někoho takového, aby dohlédl? Asi bych to jednou nějak zvládla (jde o jeden den, ne týden), pokud by se něco přesunovalo, nemuseli byste mít postaveno nikdy, pořád s dětma něco je. Ty střevní záležitosti jsou většinou den, dva. Věřím, že zítra bude líp ;)

autor
23. srp 2026
@moudivlacek

Pokud jde o váš dům, tak kdo jinej by tam měl jít? Máte někoho takového, aby dohlédl? Asi bych to jednou nějak zvládla (jde o jeden den, ne týden), pokud by se něco přesunovalo, nemuseli byste mít postaveno nikdy, pořád s dětma něco je. Ty střevní záležitosti jsou většinou den, dva. Věřím, že zítra bude líp ;)

@moudivlacek
Ja si to porad v hlave rikam, ze je to nas dum, ale nejde o jednorazovou zalezitost.
Fakt chodi domu v 10, coz chapu, nijak si na to nestezuju, ale tohle me teda vykolejilo.
Jakoze doma vsichni zvracime, jsme jako zombici a on mi rekne, ze to proste neodlozi.
Jakoze ani snaha se nekoho zeptat.
Ale treba bude zitra fakt lip.

evaviki
23. srp 2026

jak jsou velke deti?

sigyn
23. srp 2026

Jelikož vím jak složité je někam dokopak dělníky a že náhradní termín se pak může i o několik měsíců posunout, tak to celkem chápu. Ono takhle, kdyby třeba manžel byl na služební cestě, taky byste to museli zvládnout bez něj. Taky se mi stalo, že jsem měla teploty, malé děti (1r,3r) teploty. Já se sotva plazila, ale manžel musel do práce, protože zrovna přijeli investoři. Takže zvládnout to jde, ale snadné to holt nebude, no.

zmrzlinka
23. srp 2026

Úplně Tě chápu.U nás to byla zase práce.Nejdrive měli horečky děti a pak já.Lezla po 4 .Myslela jsem umřu a prostě do té práce musel.Tchyne mi po přítely poslala vývar a palačinky pro děti a vzkaz,že to mám prý z toho,že pořád sedím s dětma doma 🤣🤣🤣
Hele to dáš.My ženský musíme zvládnout všechno.Drzim palce 💜

martinka_33
23. srp 2026

By mě zajímalo jestli on by tam šel kdyby mu bylo zle (známe chlapy a rýmičku).
Já tyhle virózy nesu hůř než horečku (na tu vezmu Ibalgin a žiju), ale 🤮 a 💩 mě obvyklé na den nebo dva úplně vyřadí z provozu ...
Nemáš ty někoho koho tam pošleš, třeba tu babičku, podle mě lepší než aby hlídala vnoučata q pak blila taky.

anonym_5b5f05
24. srp 2026

Na stavbu pošli babičku, dědečka, sourozence nebo kamarádku. Termín bych nerušila.

fifani
24. srp 2026

Tak to ať se jeho rodina nad sebou zamyslí. Zavolej k dětem jeho rodinu, ať se pěkně nakazí.

anonym_53131a
24. srp 2026

Sehnat dnes řemeslníky není žádná sranda, takže chápu, že s termínem nechce hýbat. A hádám, že to bude ten typ člověka, co nad vším chce mít kontrolu a tudíž tu přítomnost na stavbě není schopen a ochoten delegovat na jiné. Ale to je vlastnost, která se objeví z čista jasna...
Viróz, kdy jsem odpadla i já, jsme měli nespočet a většinou jsem se musela postarat i tak. Za sebe doporučuji nastěhovat děti k sobě do postele, zajistit hydrataci, léky na střevní obtíže a pytel rohlíků, pustit pohádky a prostě ty nejhorší dny takto přežít. S každým dnem to bude lepší.

autor
24. srp 2026
@evaviki

jak jsou velke deti?

@evaviki 2 roky a 2 mesice. Dvoumesicni teda zatim vypada v pohode.
Ale nastesti uz se to tak nejak vyresilo.
Jen me proste na*ral. 😃

evaviki
24. srp 2026

Ja to holky pochopila tak,ze na stavbu jde manžel, ne zakladatelka s dětmi. A že chtěla, aby byl doma,ptz jim je všem blbě. Což bych teda chápala,kdyby šlo třeba o dvě miminka, že to je opruz se postarat, když zvrací všichni.
Pokud nejde o extrémní případ, tak bych setkání na stavbě neodkladala.

evaviki
24. srp 2026
@anonym_autor

Jen me proste na*ral. 😃

@anonym_autor 2 lete posad k pohadkam, sedni si k nemu. Pokud je mimino ok,tak to určitě zvládneš, fakt neni důvod, aby manžel zůstal doma.

malytlustyhroch
24. srp 2026
@evaviki

@anonym_autor 2 lete posad k pohadkam, sedni si k nemu. Pokud je mimino ok,tak to určitě zvládneš, fakt neni důvod, aby manžel zůstal doma.

@evaviki autorka pise, ze uz se to vyresilo, tak je to asi jedno. Ale zrovna kombinace 2 lete batole (ne vsechny miluji videa) a uplne miminko, bez opravdoveho dozoru je vrazedna. A se strevni virozou clovek muze byt ve stavu, kdy ma problem opustit zachod, nebo pripravit diteti napoj/nakojit ho, aniz by mu nazvracel na hlavu. A ne vsechny hnusne strevni vyrozy jsou na den. Jupijej, kdo jste si uz zazil rotaviry? Dehydratovany klepajici se dospely, pripadne s horeckou a neschopnosti udrzet stolici, neni bezpecny dozor pro dve male deti. Takze bych s usudkem "neni duvod, aby manzel zustal doma" byla opatrna.

izz76
Včera v 09:48
@anonym_autor

Jen me proste na*ral. 😃

@anonym_autor Nechapu,ty máš dvouměsíční miminko, k tomu dvouleté a někdo očekává,že se budeš starat o dělníky na stavbě?

autor
Včera v 11:24
@izz76

@anonym_autor Nechapu,ty máš dvouměsíční miminko, k tomu dvouleté a někdo očekává,že se budeš starat o dělníky na stavbě?

@izz76 Ne, bylo to mysleno tak, ze jsem nebyla schopna se postarat sama o deti, protoze mi bylo spatne a muz jel na stavbu.
Spatne jsem to asi napsala.