Libí se mi můj lékař. Je hloupé napsat mu na Messenger?
Ahoj holky, prosím pomoc
Mam problém, strašně se mi libi muj doktor… mela sem ted nějaké problémy, takze sem u nej byla velmi často. Myslíte, ze je hodne hloupe mu napsat na messenger?
Taky se mi to kdysi stalo- u gynekologa! 🙂)) ale pak jsme se nastesti prestehovali a ja uz ho nevidela. Zmen lekare.
No sem z toho úplně magor a nemůžu si pomoct… ženatý neni, ale zda má přítelkyni to nevím..
Jj, je to hloupé. Ale v klidu - píšou nám pacienti často. 😅
@pipi_puncocha vy jste lékařka?😄
Občas mě někdo z mých pacientů osloví a považuju to za absolutní úlet a je mi to extrémně nepříjemné.
@elisk1234 ano, já i můj manžel. Dostáváme oba.
@pipi_puncocha takže na ty zprávy vůbec nereagujete?
Kamaradka rikala, ze tolik nabidek v zivote nedostala, jako kdyz zacla pracovat. Zadnou neakceptovala. Manzela ma odjinud, mam pocit, ze pres seznamku. Mne poslal, resp. osobne predal dopis pan, co je stejne stary jako muj otec. Pekne slizkej dopis. Az se mi udelalo fyzicky spatne a dost dlouho jsem se z toho otrepavala. Pak prisel s dalsim a to jsem rvala, ze mu nestacily dvere.
I doktori jsou lidi a jsou mezi nimi atraktivni lide. Naprosto chapu, ze se ti treba jako chlap libi. Ale v tomhle vztahu je to asi opravdu nevhodne. Musela bys ho oslovit nekde jinde, na nejake akci, pres spolecny zajem, pratele. VYbalit na nej neco v ordinaci je blbe. Navic doktoru je nedostatek. Mohla bys o nej prijit nebo to hodne narusi duveru lekar pacient. Ja chlapa nevykopla (jak bych to zduvodnila) a on sam tolik soudnosti, aby vysmahl, nema. Kor kdyz nikde neberou😝 Jsem k nemu slusna, ale velice odmerena a ve finale to je neprijemny hlavne pro nej.
Nech si svoje fantazie, ty jsou taky fajn. Pokud si nemuzes pomoct, jdi jinam a az pak event. ho oslov. I doktori se nekde seznamuji a ne vsichni maji zdravotni sestry😅
Ano, je to naprosto nevhodné. Kdybys o tom chvíli popřemýšlela, jistě bys na to přišla sama.
Asi jsem divna ale nevidim rozdil mezi nekym u koho si kupuju rohliky , ukladam finance nebo chodim na kontroly … proste je to sluzba , vztah …
A kdyz bych vedela ze nikoho nema a roskla byvh ze by to nevyslo a bylo by to trapne a ja bych riskovala jiného lekare normalne bych zkusila flirt a uvidela bychb … kdyz by se nechytil okamzite bych to stopka …
Já bych to zkusila, za zeptání nic nedáš. Třeba nikoho nemá, v nejhorším tě odmítne a najdeš si jiného doktora, kdyby ti bylo trapně. Vzpomínám si, že tady na Koníkovi byl nějaký románek pacientky a doktora. Vypadlo to tehdy nadějně, ale už bohužel nevím, jak to dopadlo.
Taky mi to nepripada nijak extremne nevhodne, ale urcite ne pres sms. Ja bych zkusila zaflirtovat naprimo, jestli by tam byl naznak sympatie z jeho strany, ale jen tak naprazdno vystrelit to blbe je a hodne.
Děkuji holky, samozřejmě nechci zkoušet něco úchylného nebo tak. Taky si říkám, že asi nic horšího nez to ze me pošle do …. se stát nemůže 😅
Já bych to zkusila, za zeptání nic nedáš. Třeba nikoho nemá, v nejhorším tě odmítne a najdeš si jiného doktora, kdyby ti bylo trapně. Vzpomínám si, že tady na Koníkovi byl nějaký románek pacientky a doktora. Vypadlo to tehdy nadějně, ale už bohužel nevím, jak to dopadlo.
@petaov jo to jsem byla já s tím kardiologem 🤣 po 2 letech jsem odešla, doktora a sportovce už nikdy, sama sestřička nebo fanynka 😁
@petaov jo to jsem byla já s tím kardiologem 🤣 po 2 letech jsem odešla, doktora a sportovce už nikdy, sama sestřička nebo fanynka 😁
@vladenkamaminka A proč bys už nikdy nechtěla sportovce? To mě zajímá. 😂😂
@vladenkamaminka jé, to je fajn, že ses ozvala 🙂
Kdysi jsme měli obvodní lékařku fakt mladou kočku 😎 a manžel resil v tu dobu různé zdravotní obtíže,tak tam často a rád chodil 😀.
Když bylo už vše v pořádku a přišla poslední kontrola…manzel se ptá:”Kdy můžu zase přijít?”
Doktorka:”Až vám zas něco bude”😏
😅

Ty víš, že je svobodný či bez partnerky? Pokud je zadaný, tak je to hodně hloupé.