Manželovi se líbím tlustá
Ahoj, za poslední dva roky jsem vlivem svého životního stylu a svojí lásky k jídlu podstatně přibrala. Nic co by mě omezovalo, nikdy jsem nebyla velká sportovkyně. Nicméně je to fakt vidět a poznámky od rodiny někdy nejsou přijemné. Už byly i dotazy jestli nejsem těhotná. Každopádně manžela s každým kilem víc a víc přitahuju, nebavili jsme se o tom ale je to zjevné. Když jsem bývala hubená tak bylo sexu o dost méně než teď. Teď je úplně hotový. Kvůli tomu jsem to vlastně nechala zajít až sem. Podvědomě prostě jím víc a kdykoliv zrovna chci. Včera jsem se poprvé za dlouhou dobu zvážila a byla jsem šokovaná. 94 kilo 😨. Je mi už 30 a přibrat je už pro mě strašně jednoduché. Myslím si že už to začíná být dost a být ještě těžší by mohlo do budoucna představovat zdravotní problémy. Na druhou stranu jsem ale strašně ráda že se mu líbím. Je to tedy pro mě dilema. Máte to někdo podobně? Taky se vašemu muži líbíte tlusté? Jak to řešíte?
První fotka je focená před cca 2 roky a to už jsem měla tak 5 kilo nahoře. Další dvě jsou aktuální.
Budeš se mu líbit i v 50, až budeš nemocná? Těžko, najde si mladší. Právě ten tuk v oblasti břicha je nebezpečný. Není to jako mít silná stehna nebo zadek. Sundej 10kg a budete spokojeni oba.
a sama sobě se taky líbíte? Je vám teprve 30, jste mladá holka. Dejte dolů 10 - 15 kilo a bude to fajn pro oba.
a sama sobě se taky líbíte? Je vám teprve 30, jste mladá holka. Dejte dolů 10 - 15 kilo a bude to fajn pro oba.
@martina8084 esteticky se sama sobě popravdě líbím, nevadí mi kila navíc. Ale trochu mě znepokojují zdravotní rizika pokud přiberu více.
Můj manžel to má podobne. Vím to od začátku vztahu. Takže na jednu stranu fajn. Já jsem v té fázi, že se nelíbim sama sobě a něco dolů dostat chci. Takže za mě pokud ti to vyhovuje a zdravotní problémy nemáš, tak proč ne. Mám kamarádku co má třeba opačný problém, hubne i když nechce. Oba extrémy nejsou nic moc...
Zhubnout a místo tuku nabrat svaly. Pořád budeš "silná" ,ale zdravě,takže se budeš manželovi líbit pořád ❤️
Držím palce ,ať se daří 😇
Jsou muži, kterým se libí, když je ženu za co chytit.
Můj partner nepreferuje tlusté ženy. Já jsem začala letos cvičit pravidelněji po pár letech, když jsem necvičila a jde vidět, že se mi trochu zpevnila postava. Partner mi častěji říká, že mám hezký zadek. Za mě byl zadek i předtím pěkný, ale teď je pevnější. Nikdy jsem neměla BMI v pásmu nadváhy.
Budu upřímná.
Máš větší prsa, což je plus, ale je to vykoupeno tukem jinde a mně by se na mně hodně nelíbilo to množství tuku v oblasti břicha, a to neřeším zdravotní problémy.
Ve 30 to fakt není šílená hrůza s metabolismem, abys to brala jako omluvu proto mít přes 90 kg. Trochu ti klesne objem svalové hmoty, když nic neděláš ve srovnání s dobou, kdy ti bylo 20, tedy metabolismus je trochu pomalejší, ale ne tak, aby ses dostala během dvou let ze své váhy přes 90 kg s normálním jídlem. U tebe je problém, že se přejídáš.
Jestli nezměníš životní styl, dej vědět, až budeš mít přes 100 kg.
Tipuji, že u tebe bude začarovaný kruh s nízkým sebevědomím, který řešíš jídlem. Jídlo je slast, odměna. Jak jsi spokojená, když jíš, tak partnera přitahuje ta spokojená partnerka, co si užívá jídla a života. (Nepopírám, že se mu libí i tvoje prsa, zadek...) On tě oceňuje, přitahuješ ho a ty se mu chceš zavděčit ještě více, protože jsi vnitřně pořád nejistá, tak jíš a jíš stále více.
Z mého pohledu to má někde svoji hranici, kdy se to jednou zlomí a nebude to pro něj přitažlivé.
Zavést změnu u tebe nebude lehké, protože píšeš, že nejsi na sport. Každé zavádění změny je obtížné, protože zvyk je železná košile a tohle přísloví nevniklo pro nic za nic. Úplně z tebe necítím, že bys chtěla změnu, spíš jsi si přišla pro potvrzení, že je tvá váha v pořádku...(ale můžu se mýlit.) Moc se ti do změny životního stylu nechce, jen tě trochu vyděsila ta váha a štvou tě otázky příbuzných - konfrontace s realitou není příjemná. Zároveň píšeš, že tou postavou se chceš zavděčit partnerovi, takže ty budeš potřebovat i psychologickou pomoc, aby sis nízké sebevědomí přestala kompenzovat jídlem.
S tímhle tempem za pár let skončíš s léky na vysoký cholesterol, cukr, tlak a možná i něco dalšího.
Rodina se tě ptá, jestli nejsi těhotná. Z toho soudím, že nemáš děti. Jestli děti chceš tak, bys měla vědět, že obezita je jednou z příčin neplodnosti. Proč? To si vygoogli.
@anonym_autor Joooo mojemu by se taky libilo, kdybych mela stehna a prdel 😀 Ale na prvnim miste, a pak dlouho dlouho nic, je jen a pouze to, jak se libis ty sama sobe a jak je ti to telo pohodlny. Takze i ten muj i ten tvuj nam muzou vlezt na zada. Hlavni je ovsem byt fit, dokavad dobehnes autobus a vyslapes par kopcu/pater bez unavy, tak pokud ti ta postava vyhovuje, tak to resit nemusis. Pokud uz je znat problem s kondici, tak zacni hubnout.

Ty zdravotní problémy to nese už teď, pro srdce, cévy, a spoustu dalších, zvlášť ten tuk v oblasti břicha. Co silové cvičení, zkusit přeměnit tuk na svaly (šla bych cestou trenéra a je to na dlouho, ale správná cesta), abys nebyla tintítko, ale kus ženské, s křivkami, ale se svaly.