icon

Rozhodnutí o dítěti nechává partner na mně. Co dělat?

elizhabeth
Dnes v 15:18

Zdravim všechny,
Mam dotaz jsem ve veku kdy bych chtela potomka, mam tedy jeste telisko takze ted se rozhodujeme s partnerem zda ho vytahnout ci ne. Bohuzel partner je tezky flegmatik a rekl me ze je to na me ale ja jsem takova ze takové rozhodnutí maji ucinit oba. A jsem takova spatna z toho protoze mam pocit ze nedospel. A nevim co mam delat

anonym_dd128f
Dnes v 15:36

No a ten dotaz zní jak?

veronicka89
Dnes v 15:36

Ve veku kdy bych chtela potomka pro me neexistuje… ani cas na druheho potomka podle veku predchozich deti pro me neexistuje …

Bud chci dite ( prvni, druhe , treti ) nebo ne

Pro me je dite velký závazek, velka zkouska vztahu, nervu , nevyspani , kooperace obou rodicu , podpory se navzajem ze proste to musi oba citit .

To co ti rekl chlap mi zas tak spatne neprijde pokud si dite preje , vis ze se o vas dokaze postarat a ze je pro tebe oporou , ze umi udelat jidlo uklidit byt a vymenit posranou plinu …

Ono zas mi prijde ze jsou zenske co nekdy moc vsechno hroti a je fajn ze k sobe maji pohodare co se ze vseho nehrouti ale zaroven stoji pevnyma nohama na zemi v zivote .

Myslim si ze chlapi pred 40 nejsou vylozene nazhaveni mit dite , nebo jakoze by to az tak hodne citily jako zenske …

Ale podle me uz i u pujcenych deti , nebo deti od rodiny ci pratel zenska pozna jaky vztah ten chlap k detem a extra miminum ma …

veronicka89
Dnes v 15:37
@anonym_dd128f

No a ten dotaz zní jak?

@anonym_dd128f mam mit z flekmatickym partnerem co nevyslovil jasne prani mit dite , dite 🤷🏼‍♀️

klokanka31
Dnes v 15:44

@elizhabeth Můj je to samý, když jsme přemýšleli o druhém, protože dcera chtěla sourozence, tak řekl že to nechá na mně. Že on je pro, ale kdybych nechtěla tak taky nemá problém. Už jsem si zvykla že u všeho mám hlavní slovo já 🙈

anonym_dd128f
Dnes v 15:53
@veronicka89

@anonym_dd128f mam mit z flekmatickym partnerem co nevyslovil jasne prani mit dite , dite 🤷🏼‍♀️

@veronicka89 mě těch dotazů k tomu napadá hned několik, proto se ptám autorky, co konkrétně za dotaz má.

elizhabeth
autor
Dnes v 15:59
@anonym_dd128f

@veronicka89 mě těch dotazů k tomu napadá hned několik, proto se ptám autorky, co konkrétně za dotaz má.

@anonym_dd128f co by jste delala v mě pripade

anonym_dd128f
Dnes v 16:15
@elizhabeth

@anonym_dd128f co by jste delala v mě pripade

@elizhabeth byla jsem v trochu jiné situaci, ale dokud se manžel výslovně nerozhodl, HA jsem nevysadila.

elizhabeth
autor
Dnes v 16:27
@klokanka31

@elizhabeth Můj je to samý, když jsme přemýšleli o druhém, protože dcera chtěla sourozence, tak řekl že to nechá na mně. Že on je pro, ale kdybych nechtěla tak taky nemá problém. Už jsem si zvykla že u všeho mám hlavní slovo já 🙈

@klokanka31 jo jenze to ja tokovy ze by to meli rozhodnout oba a ne jeden… pak se to posere a byla bych samoživitelka

elizhabeth
autor
Dnes v 16:28
@anonym_dd128f

@elizhabeth byla jsem v trochu jiné situaci, ale dokud se manžel výslovně nerozhodl, HA jsem nevysadila.

@anonym_dd128f to chapu ale to jsou takovy ty stavy ze vidim miminko a rozbrecim se a jine

j.a.n.i
Dnes v 16:30
@elizhabeth

@klokanka31 jo jenze to ja tokovy ze by to meli rozhodnout oba a ne jeden… pak se to posere a byla bych samoživitelka

@elizhabeth No, to muzes byt i když se rozhodnete oba.

klokanka31
Dnes v 16:46
@elizhabeth

@elizhabeth Hele posrat se to může i když tě chlap bude do dítěte tlačit...A pokud proti dítěti není tak to znamená že pro dítě je...

lis6
Dnes v 18:02
@veronicka89

Ve veku kdy bych chtela potomka pro me neexistuje… ani cas na druheho potomka podle veku predchozich deti pro me neexistuje …

Bud chci dite ( prvni, druhe , treti ) nebo ne

Pro me je dite velký závazek, velka zkouska vztahu, nervu , nevyspani , kooperace obou rodicu , podpory se navzajem ze proste to musi oba citit .

To co ti rekl chlap mi zas tak spatne neprijde pokud si dite preje , vis ze se o vas dokaze postarat a ze je pro tebe oporou , ze umi udelat jidlo uklidit byt a vymenit posranou plinu …

Ono zas mi prijde ze jsou zenske co nekdy moc vsechno hroti a je fajn ze k sobe maji pohodare co se ze vseho nehrouti ale zaroven stoji pevnyma nohama na zemi v zivote .

Myslim si ze chlapi pred 40 nejsou vylozene nazhaveni mit dite , nebo jakoze by to az tak hodne citily jako zenske …

Ale podle me uz i u pujcenych deti , nebo deti od rodiny ci pratel zenska pozna jaky vztah ten chlap k detem a extra miminum ma …

@veronicka89 tak tedy to si úplně nemyslim, že podle cizích dětí něco poznáš, můj muž před cizími dětmi skoro utíkal a své zvládá skvělé, ani já dřív k cizím dětem nijak netíhla

anonym_0c015b
Dnes v 18:44

Lepší flegmouš než ten, co musí být po jeho, takovýho mám doma já. Říkám: bude ovulace a on.. tos měla říct dřív, už něco mám apod.