Preferujete obřezaný nebo neobřezaný penis u muže?
Preferujete viac obrezaný alebo neobrezaný penis u muža?
Kapuce sou nechutný
Je mí to jedno. Nezáleží na tom, podstatné při výběru partnera jsou úplně jiná kritéria.
@anonym_ef2e57
@anonym_ef2e57 ano som chlap ale nie troll. Ak sa nemáš alebo nechceš alebo nevieš k téme vyjadriť tak radšej nepíš vôbec. Urobíš lepšie.
@marko1996 Omyl, můžu psát komentáře k čemu chci. Zrovna tak, jako ty sem můžeš dávat ubohé dotazy. Nikdo ti na takové nebude odpovídat, nic ti do našeho názoru není. Ptej se jinde a ne na maminkovském webu. Tady se tvoje nářadíčko ani problémy nevyřeší.
@marko1996 Omyl, můžu psát komentáře k čemu chci. Zrovna tak, jako ty sem můžeš dávat ubohé dotazy. Nikdo ti na takové nebude odpovídat, nic ti do našeho názoru není. Ptej se jinde a ne na maminkovském webu. Tady se tvoje nářadíčko ani problémy nevyřeší.
@anonym_ef2e57
@anonym_ef2e57 aj tvoja odpoveď je úbohá. K téme si sa vôbec nevyjadrila iba útočíš. Ja som sa len slušne opýtal na názor. Nechápem ľudí čo majú potrebu sa vždy vyjadrovať aj k témam ku ktorým nemajú čo povedať...
Kapuce sou nechutný
@anonym_cd4209 Ty jo a já neznám nikoho, kdo by byl obřezaný.
Kapuce sou nechutný
@anonym_cd4209 Hele, když ti to přijde nechutný, jak jsi to doposud řešila? Nedovedu si to představit. Ptáš se dopředu, zda je nebo není, nebo utečeš po tom, co se svlékne?
Tohle je blbý. Já třeba nesnáším vousy, jenže ty jsou jaksi vidět dřív, než to, co nesnášíš ty 😀

@marko1996 Cože? Ty si vybíráš partnera podle penisu?