Jak vybrat znovuplnitelnou kapsičku pro dítě?
Ahoj,
na ven pro dítě přemýšlím o takových těch znovuplnitelných kapsičkách. Máte někdo s nějakou značkou dobrou zkušenost? Jde to dobře vymývat?
Měla jsem z dm, vymývat šly dobře.
Taky jsem měla ty dm vymývala jsem to tím kartáčem na láhve jak máš na konci houbičku
Ty silikonove lahvicky mi prisly hrozne neprakticke. Mela jsem u obou deti kapsicky z dm, umyvala jsem kartacem na lahve. Davala jsem je i do mrazaku. Nebyl jediny problem
@elesse jakto? neprakticke
@strom14 mám je už 5 let a pořád jsou v pohodě 😊 nesmí se teda zapomenout v batohu s nedojedenym zbytkem 😅 ale taky myju kartáčem na lahve + mám štěteček na dratku na mytí brcek a tím to dělám v té špičce a víčko. takže já rozhodně doporucuju. jen nezapomeň poučit ostatní, že se to nevyhazuje, nám takhle babička jednu vyhodila 😅
Ja jsem to mela a stvalo ne to ..ja co se neumyje v mycce nechci 😅
My máme kapsačka a super.
@hanka_12345 je nasobne drazsi, lzicka ma malou dirku, takze kdyz neudelas hladoucke pyre, ucpe se. Navic je to dalsi dil k umyvani, z dirky kapsicky se kazde dite nauci pit hned. Neda se proplachnout skrz, plni se vrchem. Aspon ta co jsem videla. Nesmi do mrazaku.
@elesse aha,nam vyhovuje teda 🙂
-drazsi nevim. Ted ji mají za 150 kč. Baleni tech kapsicek je za 175
-lzicku nemusis vubec pouzivat,je tam i sosacek s vetsi dirkou
-lze vyvarit (coz ty kapsicky nejdou si myslim-to je za me docela velkej benefit) ,vymyjes v pohode jak jakoukoliv jinou lahvicku napr jako lahev na caj-nahrnes do toho vodu, otvor je celkem velkej po odsroubovani toho naustku. Popř. das do mycky
-do mrazaku netusim ale pokud udelam pyre takk vetsinou to decko ji hned.
@elesse aha,nam vyhovuje teda 🙂
-drazsi nevim. Ted ji mají za 150 kč. Baleni tech kapsicek je za 175
-lzicku nemusis vubec pouzivat,je tam i sosacek s vetsi dirkou
-lze vyvarit (coz ty kapsicky nejdou si myslim-to je za me docela velkej benefit) ,vymyjes v pohode jak jakoukoliv jinou lahvicku napr jako lahev na caj-nahrnes do toho vodu, otvor je celkem velkej po odsroubovani toho naustku. Popř. das do mycky
-do mrazaku netusim ale pokud udelam pyre takk vetsinou to decko ji hned.
@hanka_12345 vsak jo, kdyz ti vyhovuje, proc ne. No cenove, za 175 jich mas 5, muzes je naplnit vsechny a podle potreby tahat z mrazaku/lednice. Se dvema detma super uspora casu.

@strom14 ty kapsicky jsou zespodu na takovej ten zip co maji ty uzaviratelny pytliky takze jen otevres a proplachnes ale me se vic libi takova silikonova lahvicka,jde na to namotat lzicka s dirkou a muzes krmit tim anebo to ma jen naustek jakoby