icon

Jak vybrat znovuplnitelnou kapsičku pro dítě?

strom14
18. dub 2025

Ahoj,

na ven pro dítě přemýšlím o takových těch znovuplnitelných kapsičkách. Máte někdo s nějakou značkou dobrou zkušenost? Jde to dobře vymývat?

hanka_12345
18. dub 2025

@strom14 ty kapsicky jsou zespodu na takovej ten zip co maji ty uzaviratelny pytliky takze jen otevres a proplachnes ale me se vic libi takova silikonova lahvicka,jde na to namotat lzicka s dirkou a muzes krmit tim anebo to ma jen naustek jakoby

hanka_12345
18. dub 2025
jaja01k
18. dub 2025

Měla jsem z dm, vymývat šly dobře.

alice180
18. dub 2025

Taky jsem měla ty dm vymývala jsem to tím kartáčem na láhve jak máš na konci houbičku

elesse
18. dub 2025

Ty silikonove lahvicky mi prisly hrozne neprakticke. Mela jsem u obou deti kapsicky z dm, umyvala jsem kartacem na lahve. Davala jsem je i do mrazaku. Nebyl jediny problem

hanka_12345
18. dub 2025

@elesse jakto? neprakticke

gbp
19. dub 2025

@strom14 mám je už 5 let a pořád jsou v pohodě 😊 nesmí se teda zapomenout v batohu s nedojedenym zbytkem 😅 ale taky myju kartáčem na lahve + mám štěteček na dratku na mytí brcek a tím to dělám v té špičce a víčko. takže já rozhodně doporucuju. jen nezapomeň poučit ostatní, že se to nevyhazuje, nám takhle babička jednu vyhodila 😅

veronicka89
19. dub 2025

Ja jsem to mela a stvalo ne to ..ja co se neumyje v mycce nechci 😅

linusha
19. dub 2025

My máme kapsačka a super.

elesse
22. dub 2025

@hanka_12345 je nasobne drazsi, lzicka ma malou dirku, takze kdyz neudelas hladoucke pyre, ucpe se. Navic je to dalsi dil k umyvani, z dirky kapsicky se kazde dite nauci pit hned. Neda se proplachnout skrz, plni se vrchem. Aspon ta co jsem videla. Nesmi do mrazaku.

hanka_12345
22. dub 2025

@elesse aha,nam vyhovuje teda 🙂

-drazsi nevim. Ted ji mají za 150 kč. Baleni tech kapsicek je za 175
-lzicku nemusis vubec pouzivat,je tam i sosacek s vetsi dirkou
-lze vyvarit (coz ty kapsicky nejdou si myslim-to je za me docela velkej benefit) ,vymyjes v pohode jak jakoukoliv jinou lahvicku napr jako lahev na caj-nahrnes do toho vodu, otvor je celkem velkej po odsroubovani toho naustku. Popř. das do mycky
-do mrazaku netusim ale pokud udelam pyre takk vetsinou to decko ji hned.

elesse
23. dub 2025
@hanka_12345

@elesse aha,nam vyhovuje teda 🙂

-drazsi nevim. Ted ji mají za 150 kč. Baleni tech kapsicek je za 175
-lzicku nemusis vubec pouzivat,je tam i sosacek s vetsi dirkou
-lze vyvarit (coz ty kapsicky nejdou si myslim-to je za me docela velkej benefit) ,vymyjes v pohode jak jakoukoliv jinou lahvicku napr jako lahev na caj-nahrnes do toho vodu, otvor je celkem velkej po odsroubovani toho naustku. Popř. das do mycky
-do mrazaku netusim ale pokud udelam pyre takk vetsinou to decko ji hned.

@hanka_12345 vsak jo, kdyz ti vyhovuje, proc ne. No cenove, za 175 jich mas 5, muzes je naplnit vsechny a podle potreby tahat z mrazaku/lednice. Se dvema detma super uspora casu.