Příkrmy. Čekaly jste na svolení pediatra?
Čekali jste na svolení pediatra ,že můžete začít ?
Malá nás hltala očima, když jsme jedli, už předtím, nez ji byly 4 mesice... Je od narození na UM, tak jsem si říkala, že někdy mezi 4 a 5 měsícem začneme, mezitím jsme byli na kontrole ve 4m, kde doktorka říkala, ze už můžeme začít se zeleninou na oběd a kasemi na noc, což jsem ji řekla, že kaše dávat zatím nechceme, ale tu zeleninu jsme asi za týden začali, což bylo cca ve 4,5m.. Takhle bych to udělala i bez "svolení" doktorky, stejně jako jsme pak mezi kontrolami ve 4m a v 6m začali s masem, žloutkem a po ukončení 6m s lepkem...
Kójeny, začli jsem někdy v 5.5m, i když doktorka tvrdila, že se dá od 4m.
Dávali jsme občas něco, že zacatku třeba kousek,dva dny neměl nic,pak zase,co mohl i do ruky, mixováne nechtěl vůbec. Lepek měl cca v 7m kuskusem zavedený, maso asi taky nějak tak(kousek).
Kaše na noc nemá do teď(12m) akorát ho po tom bolelo bříško, raději ráno. A mléčné má zavedené chvíli jogurty, tvaroh.
@raffal12 Já když chtěla začít s příkrmy, tak jsme zrovna byli na preventivce, tak jsem se s doktorem poradila co a jak.
Ano radila jsemse s dr a začala jsem před 6. Měsícem
Děkuji moc za odpovědi 😊 mám první miminko tak v tom občas tápu 😊
Já jako prvorodička co nic nevěděla čekala 😂 ptala jsem se ve 4m a říkala, že když je kojená a prospívá počkala by aspoň do 5m ☺️ A tak jsme pak začali už sami.

Ne, proč?