icon

V kolik má mít poslední jídlo 11měsíční dítě ?

peginka1999
22. srp 2021

Zdravím chtěla bych se zeptat od jakého měsíce se dává poslední jídlo před spaním dítěti ? Já se pořád dohadují s manželem že je každé dítě jiné a hold nějakému stačí poslední jídlo před spaním a nějaké zas potřebuje jídlo i třeba o půlnoci aby vydrželo spát celou noc ... Jak jste to měli vy ? On chlap zas lezl na net a je zas chytrej jak rádio . 😂🤦

eviicka
22. srp 2021

@peginka1999 co je jídlo? Já kojím na usnutí a pak po celou noc 🙂, pokud jde o příkrm dávám kolem sedmé, spát chodí kolem deváté, pak už to má se samoobsluhou, jestli to tak je správně ale netuším.

lenerka1
22. srp 2021

Každé dítě je jiné. Kojený dvouleťák v období rychlejšího růstu se mi budil kolem 2 ráno hladem (i po vydatné večeři), mlíko nestačilo, když vycucnul ovocnou kapsičku, spal jak špalek do rána. Dceři ve stejném věku stačí v noci kojení.

jjasmina
22. srp 2021

@peginka1999 v 11 mes jsem prokojila celou noc ještě. Malé je 1,5 roku, už nekojim, poslední jídlo max v 7

netopejr
23. srp 2021

Koji se dle potreb, takze nekdy.je pricucly celou noc, nespi ani stejne, takže proste jak chtějí. V noci s miminama nediskutuju, spime, a oni se muzou kojit. Samoobsluha nejvitanejsi.

areh
23. srp 2021

Syn v 11 a půl m se byl schopný budit i 7x na kojení 😬 jestli to úplně potřebuje nebo se jen mazlí je otázka. 🤷🏼‍♀️
U prvního syna jsem kojení v noci zrušila v 16ti m.
Večeři máme v 18 h. Spát chodí po 19.

95newmommy2020
23. srp 2021

Podle potřeb řekla bych. Já někdy mám v noci taky hlad. 😄

jako_mala_holka
23. srp 2021

Jak je to správně nevím, ale naše malá to má cca od roku tak, že večeří kolem 17-17:30 a pak má kolem 19h před spaním ještě mléko... V noci má taky trochu mléka, pokud se vzbudí, což většinou jo

jana31990
24. srp 2021

@peginka1999 Já mám akorát taky 11m kluka. A večeři dostane mezi 19 - 19:30 kolem cca ještě 20h dostane Sunar a spí mi většinou až do rána že se vzbudí kolem 7 max 8 h. Ale taky samozřejmě jsou občas dny kdy se vzbudí třeba kolem 3 hodiny ráno a má hlad. Takže jak už tady bylo řečeno každé dítě je jiné některé jako třeba moje prospi klidně celou noc a jiné se třeba 2-3 za noc vzbudí

peginka1999
autor
2. zář 2021

Holky moc děkuji já mu to nechala přečíst a je klid 😂 přesně jak jsem říkala každé dítě je jiné a myslím si že na tom nejsme špatně poslední krmení o půlnoci ... On zas muž lezl na dětské příručky nebo co to zas našel a byl zas chytrý jak rádio 😂😂🍀 díky holky