V kolik má mít poslední jídlo 11měsíční dítě ?
Zdravím chtěla bych se zeptat od jakého měsíce se dává poslední jídlo před spaním dítěti ? Já se pořád dohadují s manželem že je každé dítě jiné a hold nějakému stačí poslední jídlo před spaním a nějaké zas potřebuje jídlo i třeba o půlnoci aby vydrželo spát celou noc ... Jak jste to měli vy ? On chlap zas lezl na net a je zas chytrej jak rádio . 😂🤦
Každé dítě je jiné. Kojený dvouleťák v období rychlejšího růstu se mi budil kolem 2 ráno hladem (i po vydatné večeři), mlíko nestačilo, když vycucnul ovocnou kapsičku, spal jak špalek do rána. Dceři ve stejném věku stačí v noci kojení.
@peginka1999 v 11 mes jsem prokojila celou noc ještě. Malé je 1,5 roku, už nekojim, poslední jídlo max v 7
Koji se dle potreb, takze nekdy.je pricucly celou noc, nespi ani stejne, takže proste jak chtějí. V noci s miminama nediskutuju, spime, a oni se muzou kojit. Samoobsluha nejvitanejsi.
Syn v 11 a půl m se byl schopný budit i 7x na kojení 😬 jestli to úplně potřebuje nebo se jen mazlí je otázka. 🤷🏼♀️
U prvního syna jsem kojení v noci zrušila v 16ti m.
Večeři máme v 18 h. Spát chodí po 19.
Podle potřeb řekla bych. Já někdy mám v noci taky hlad. 😄
Jak je to správně nevím, ale naše malá to má cca od roku tak, že večeří kolem 17-17:30 a pak má kolem 19h před spaním ještě mléko... V noci má taky trochu mléka, pokud se vzbudí, což většinou jo
@peginka1999 Já mám akorát taky 11m kluka. A večeři dostane mezi 19 - 19:30 kolem cca ještě 20h dostane Sunar a spí mi většinou až do rána že se vzbudí kolem 7 max 8 h. Ale taky samozřejmě jsou občas dny kdy se vzbudí třeba kolem 3 hodiny ráno a má hlad. Takže jak už tady bylo řečeno každé dítě je jiné některé jako třeba moje prospi klidně celou noc a jiné se třeba 2-3 za noc vzbudí
Holky moc děkuji já mu to nechala přečíst a je klid 😂 přesně jak jsem říkala každé dítě je jiné a myslím si že na tom nejsme špatně poslední krmení o půlnoci ... On zas muž lezl na dětské příručky nebo co to zas našel a byl zas chytrý jak rádio 😂😂🍀 díky holky

@peginka1999 co je jídlo? Já kojím na usnutí a pak po celou noc 🙂, pokud jde o příkrm dávám kolem sedmé, spát chodí kolem deváté, pak už to má se samoobsluhou, jestli to tak je správně ale netuším.