icon

Bačkůrky na doma. Jaké doporučíte?

nonfood
14. srp 2019

Prosím jaké mi doporučíte bačkůrky na doma na říjen cca pro mimi přes rok? Nebo jak začne chodit.. ? Díky za odpověďi 😘ty kožené capáčky se mi špatně obouvají.

jane46
•
14. srp 2019

Mam bavlnene capacky od jedne pani z fleru. Maji pogumovanou podrazku. Super

jane46
•
14. srp 2019
nonfood
autor
•
14. srp 2019

@jane46 juknu na to. A dobře se nazouvaji? Mě ty kožené teď nejdou vůbec nazout a to jsou na gumu, tyhle ne že?

jane46
•
14. srp 2019

@nonfood Kozene taptapi jsme meli taky a taky nam to neslo, nosil je ven. Malej ma vysoky nart. Ale tyhle jdou krasne, nepoti se mu v tom noha a nekolikrat jsem je prohnala i prackou 😀

jane46
•
14. srp 2019

Jo a maji mnohem lepsi spicku - vic BF

nonfood
autor
•
14. srp 2019

Děkuji, podívám se na stránku 🙂

kejt29
•
14. srp 2019

Mi se nejlip osvedcily ponozky s protiskluzem, dobre se oblikaji, nikde netlaci. V zime i puncochy s protiskluzem...

jirovapa
•
14. srp 2019

@nonfood oblíbila jsem si botky Attipas, prcek si je neskopne a ani sám nesundá (zároveň se dobře nandavají). Prvně měla dcera protiskluzové ponožky, ale jelikož máme doma schody, tak jsem potřebovala něco bezpečnějšího.

meronym
•
14. srp 2019

@jane46 U nas na doma na cele care vyhraly “ponozkoboty” - nahoru jakoby hruba ponozka, podrazka brousena kuze. Prikladam obrazek pro predstavu.

jipe
•
14. srp 2019

capáčky dadoos - 19měsíční už si je nacpe na nohu i sama s trochou úsilí

kafr
•
14. srp 2019

A je potřeba mít bačkůrky? My máme koberec, pod námi je kotelna, takže teplo... Dcera chodí bosky.

lovemusicsun
•
29. srp 2019

Ja dcerku nechavala naboso, mame doma od podlahy teplo. Kdyz bylo chladneji, tak jsem ji davala ponozky nebo puncochace s protiskluzem. Na chalupu jsem ji poridila Attipasky, ty jsou fakt super.