Boty pro mohutnější nožičku
Zdravím, chtěla bych se zeptat, kde nakupujete botky pro batolata s širší nožičkou a vyšším nartem, prostě taková ta mohutnější nožička 🙂 nemůžeme vůbec nikde sehnat :-/
Mně osobně Superfity přijdou extrémně úzké, my máme dobrou zkušenost s Primigi. A nakupujeme ve speciálních obchodech s botami pro děti.
Nám nesedělo snad nic, prostě jsem ty první botičky nedokázala nazout, protože mi přišlo, že má obrovský nárt.. Po vyzkoušení asi 5 (mezi nimi i Fare a Superfit) značek v obchodě vyhrála slovenská značka Rak.
Obkresli malému nožičku a změř šířku v nejsirsim místě. 🙂 Potom můžu něco poradit. Filii v w šířce, kidofit, froddo...
Určíte kidofit,shoeshoes,little blue lamb,tikky,z bezne konfekce nic,vse tvrde a uzke, v barefoot botách se dá dobře vybrat
Superfity jsou fakt úzký, ty jsem tedka náhodou sehnala jedinej kus pro mladší 🙂 Jinak jsem jí kupovala léta Fare, má ty nožky široký hodně.
Superfity jsou opravdu úzké a geoxy mi později přišly taky užší. Malá má nožku taky takovou naducanou a jako první botky jsme měli Fare a Little blue lamb a teď jsme přešli na Essi.
santé sandály, celoročky RAK, a pak některé primigi...ale taky nožka jak medvědí tlapka, tak jsme hledali dlouho, než něco sedlo...

Elephant,superfit , nejlíp odzkoušet, praktické jsou s 1 širokým suchým zipem - člověk rozepne "nasune na kopýtko", přikreje jazykem a zalepí, než šněrovačky a pod.. Záleží i na věku z botasek jsou pak širší nike,než adidas, kotníkové botasky na obouvání peklo ..toť můj postřeh, jinak asi co noha, to originál. Já mám doma 2.děcka s " kopýtkama"...