icon

Koš na pleny, je potřebný?

mala_claire
20. zář 2016

je kos na plienky potrebny? ma to nejake vyhody? ake mate skusenosti?

astyna
•
20. zář 2016

Já mám obyčejný kybl, ale skladuju plenky na mokro. Na sucho byl neskutečný smrad po celým bytě.

andryyysssek
•
20. zář 2016

Na jednorázovky stačí igelitka na balkoně,na látkové kybl.

ladylass
•
20. zář 2016

doporučuju sangenic dětem děsně hovínka smrdí hlavně když začnou zkoušet příkrmy

gepe
•
20. zář 2016

Diaper Champ, vyssi porizovaci cena, avsak zadne naplne (napr Sangenic apod.) vune aj. Staci obyc odpadkove pytle, neni nic citit. Maji 3 velikosti, my mame medium, postaci i regular. Meli jsme pro prvorozenou a za chvili i pro druhorozeneho.

pavlina212
•
20. zář 2016

Za mě zbytečnost. Stačí nádoba, která má dobře přiléhavé víko.

olga_
•
20. zář 2016

Máme na látkové pleny z globusu vyšší kýbl s víkem (asi za 200 Kč?). Skladovali jsme nejdříve na mokro. Přešli jsme ke skladování na sucho. Na dno kýble trocha vody a pár kapek tea tree nebo levandule. Speciální koš na pleny je nesmysl.

luscinnia
•
20. zář 2016

Nejdriv jsme nepouzivali a rok se na Korbell prasilo. Pak jsem na nej nejak dosla a dnes pouzivam. Eko pytle, docela dobry. Ale nepovazuju za nutnost. Da se zit i bez nej.

lucka662006
•
20. zář 2016

Samizrejme ze je to bytecnost.

magdanaty
•
20. zář 2016

Taky si myslim, ze to je zbytecnost 🙂

meta123456789
•
20. zář 2016

My měli třeba přebalovák v ložnici, tak jsem koš napleny uvítala. Ale byly do toho celkem drahé náplně, tak jsem pak balila jednotlivé pleny samostatně a dávala do normal odpadu. Btw, pokud seš z Prahy, mám koš na pleny nevyužitý - ráda věnuji 🙂