icon

Také vám v noci pleny protékají bokem?

nakad
22. črc 2015

Malý třeba plínku vůbec nepročůrá, jen malinko je tam načůráno, ale jak leží na boku, tak mu to nějak vyteče stranou a má jeden bok mokrej až na prostěradlo s fusakem i bodym. Také to znáte, nějaké tipy, nebo jiné plíny?

leilunka
•
22. črc 2015

určitě jiné plíny, stalo se mě to jen párkrát a při změně značky bez problémů a také pozor na velikost! nekupovat zbytečně velké plíny, často i to je problém, gumičky kolem nožek jsou pak volnější a proteče to.

bryndzovehalusky
•
22. črc 2015

stava bohuzial, som zvedava ake plienky Ti odporucia kocky

patrusa
•
22. črc 2015

Tak to se mi nikdy nestalo, Na noc pouzivam pampers, pres den latku. Dcera vypije vecer na ex 180 ml vody, takze ma v noci plenu uplne plnou a nekdy ji musim i prebalovat, ale neprotekla nikdy.

p3tulkaa
•
22. črc 2015

ano, pákrát se to stalo, ale měla jsem opačný problém, ty pleny byly malému už malé 🙂

zanri
•
22. črc 2015

Taky se nám stávalo, dala jsem o číslo větší plínky, aby se víc nad kyčlemi překrývali a tím líp obtáhly stehno - a problém byl vyřešen 🙂 . Používám zelené pampers (teda ne já, ale syn 😀 )

lilirose
•
22. črc 2015

Občas se mi to stávalo s Pampers, ale od té doby co používám Šmoulové plenky z Alberta, tak nikdy !! Jsou mnohem lepší než Pampers - a taky levnější 🙂

metallico_mondo
•
22. črc 2015

občas se nám to stávalo, hlavně s oranžovými pampers pak jsem koupila ty zeleno modrý a nejen že udržely víc tekutiny ale ani neprotýkaj, opravdu jí ta jedna plína vydrží na noc a to toho vypije mraky v noci kór teď ve vedrech.

kh
•
22. črc 2015

Vzdycky, když potřebuje vetsi velikost. Nezavisle na značce.

zo_ja
•
23. črc 2015

A kam má pindíka? U chlapečka je potřeba dbát na to, aby byl dolů. Někdy je trochu do boku a pak při větší dávce to plínka nestíhá absorbovat a prostě to proteče. Nebo ji má moc dlouho a jak v těch vedrech víc pije, tak ji prostě pročůrá.

pernile2003
•
23. črc 2015

Moje dcerce se to jeste za 4 mesice nestalo. Pouzivam na noc pampers premium care a dcerka spi i 11 hodin.

petit_grisu
•
23. črc 2015

Používám Pampers Premium Care, šmoulí plenky z Alberta nebo sovičkový z Tesca. Synovi je 10m a poprvé protekl před 2 týdny a to jenom když měl průjem při nemoci. Jinak ani jednou. 🙂

mandala
•
23. črc 2015

Stávalo, když jsem kloudně nesrovnala pindu, ted už to vím, tak si na to dávám pozor. Jinak kupuju plíny se šmoulíkama a zelený z Tesca a podle mne je to dobrá kvalita za rozumnou cenu. 😉

lunderin
•
23. črc 2015

Ano, znám to, zkoušela jsem větší, menší velikost Pampersek - zelený, premium bílý, oranžový, plenky z DM, Tesca, dávala jsem do plenky vložku kolem pasu, zkoušela jsem vložku do podprsenky jako suspenzor a stejně to dokázal pročůrat a počůral se až do podpaží. Jak to přišlo, tak to za pár týdnů odešlo, dodnes nevím, kde byla chyba, takže držím palce, ať to brzo přejde.

ydnevendy
•
23. črc 2015

Ahoj jo stalo se nám to asi dvakrát problémem byly větší plenky. Podle mě je jedno jaká je značka plenek. My používáme plenky z Tesca a jsme spokojeni. Taky dost snesou a nejsou tak drahé jako pampersky. Stejně je dítěti na zadku nemůžete nechat 24 hodin. Jo a jak čtu tak mi máme holčičku takže možná je to u kluků jiné. Zatím nevím třeba druhé bude kluk a budu tu psát o radu taky.

olusenka
•
23. črc 2015

stávalo se to synovi, dala jsem mu plíny č.4 místo č.3 a bylo po problému. U dcery se stane občas taky, ale ona hrozně "lábe" večer a v noci. Plíny větší jí dát nechci, jelikož má asi 10,5 kilo a nosí 4, které jsou do 18kg.