Co místo klasické postýlky do mini ložnice?
Zdravím maminky... Potřebovala bych poradit, nějaký typ či vlastní zkušenost 😊 Jedná se o naši mini ložnici, kde je tak akorát prostor na to abych tam narvala postýlku o rozměru 120 na 60, jinak se tam už nehnem 😂 Přemýšlela jsem o nějaké jiné menší variantě, něco jako takový ten košík, kolébka, nevím co je uplně ideální. S tím že postýlka ta klasická bu byla normálně v dětském pokojíčku a sloužila k hajání přez den 😊 Prosím tedy ty co mají podobný problém a zkušenost o nějaké doporčení případné alternativy 😁 Děkuji a hezký den všem 🍀
@kachiiina já vás chápu . Já bych se taky nevyspala . Když měla dcera v roce a půl období kdy se začala v noci budit a brala jsem ji k nám tak jsme se nevyspali nikdo .ale samotnou bych ji nenechala . Nic méně . U nás to bylo od zácatku tak , ze malá s nama nepsala v ložnici ale já jsem s ni spala v pokojicku . Moc nám to vyhovovalo . Manžel v tu dobu vstaval ve 4 ráno tak se potřeboval vyspat. Večer jsem byla s manželem v obýváku nebo v ložnici a když jsme šli spát tak jsem se přesunula . Měly jsme s holkou klid a manžel taky . O to víc bylo pro dceru pak snazší ze se vlastně nikam nastěhovala ale zůstala pořad ve svém jen já se vrátila do ložnice . Začala spát sama v pokojicku od 4 měs . Zjistila jsem ze už ji rusim a od te doby spala celou noc ač byla kojena. Teď ji jsou dva s když má zlý sen tak přijde . A ráno si za nama přijde a to lezime všichni tři v posteli a máme takovou krásnou ranní mazlíci chvilku .

@monny3 já vim, že je to normální a že se to může stát, že to tak spoustu maminek praktikuje ať už dobrovolně či ne 😃 a že to prostě může vyplinout ze situace a nejde to jinak ... Ale pokud to nebude nutné - z důvodu že miminko mi prostě v postýlku nebude - tak za mě ne 🙂