Co všechno máte na přebalovacím pultu?

sim007
15. bře 2015

Dneska jsme uz dali na misto prebalovak....na neho podlozku, vedle ni vlhcene ubrousky a bepanthen....a co tam mate dal? 🙂

achjonetusim
15. bře 2015

Uchošťoury, vatové tamponky, jojobový olej.

elielizabeth
15. bře 2015

Na vrchní poličce náhradní body, dupačky, ... Kdyby bylo miminko pročůrané nebo se poblinkalo, tak ať to je po ruce. V další poličce ubrousky, tamponky, uchošťoury, mast na opruzeniny, dětský krém, plenky. A vespod náhradní plenky, ubrousky, koš na špinavé plenky a ještě ručníky, věci ke koupání a pyžamka, protože ho máme v koupelně.

cabo
15. bře 2015

V otevrene prihradce mam vat.tamponky, krem na zadecek, olejicek, hrebinek, sacek na pliny. V 1.supliku nam plinky a bodicka, v 2.overaly na spani,dupacky, kalhoty a ve 3.rucnik, ponozky, puncochace, cepice,rukavice.....

alboo
15. bře 2015

Klasickej přebalovák nemáme, mám na postýlce takovou podložku, vedle postýlky stolek a na tom volně - pleny, ubrousky, bepanthen a pak krabici, kde máme jednorázový žínky, čtverečky na zoubky, olejíček, uchoštoury, nějakou látkovu plenu, Vigantol. Dřív sem měla i náhradní oblečení, abych měla po ruce.

mon_88017
15. bře 2015

Na přebalovacím pultu mám krom potřeb k přebalování především kočku 😎

vercik83
15. bře 2015

Misto prebalovaciho pultu mam stul, na nem prebalovak z ikey, lampicku, krabici s plenkami, medvidka od eone, baterku na hledani dudliku, ubrousky, knizku na brouzdani pri kojeni.

anetka1701
15. bře 2015

nemám přebalovák. Ale u vás to nějak dojde samo :o) pořídila jsem si takovou otevřenou plastovou krabici a v ní mám pleny, ubrousky, náhradní oblečení, mastičky a věci na mytí - a tahám to jak kočka koťata po bytě jak je třeba :o)

olusenka
15. bře 2015

na přebalovacím pultu omyvatelnou podložku, na ní potah na přebal. podložku, ten s gumičkou (jako malé prostěradlo to vypadá), aby to neklouzalo a na tom pratelnou nebo jednorázovou přebal.podložku. Vedle ubrousky, nastříhaný Perlan a mycí olej Medvídek, už naředěný, mast na zadek. Dřív u malého mimča tam byl ještě olej na tělo z lékárny... Nahoře v polici ty tahací kapesníky v krabici, plíny, všechny načnuté flašky kromě sprch.gelu (těl.mléko, šampon, opal.krém atd.) a spousta věcí byla v šuplíčkách v pultu jako Vigantol, buničin.čtverečky, uchošťoury, nůžky, kartáček na vlásky, nahřívací polštářek, Bepanthen, další mast na zadek, náhradní dudlíky, teploměry, odsavačku hlenů, všelijaké různé jiné mastičky a kapky, ke kterým jsme se pak později dopracovali, a kdovíco všecko, na co jsem asi zapomněla.
Dole v pultu nenačnutá balení podložek, další Perlan, další ubrousky, plíny na plavání...

anetadr
15. bře 2015

Já si pořídila super přebalovák, místo na vše potřebné, prostě paráda. A realita? Přebaluji v obýváku, kde mám v jedné krabici vše potřebné a přebalovák v pokojíčku jsem použila tak možná třikrát 😲 zrovna uvažuji, že ho zruším 😎