Eoné medvídek, jak to funguje? Jak dlouho to vydrží?
Hodně narážim na tento název, tak bych měla pár otázek 🙂 prosím jak to funguje, jak dlouho to vydrží, vyjde to cenově lépe než vlhčené ubrousky, je to k sehnání jen na internetu nebo i v drogerce? Děkuji
holky, také používám medvídka a za mě také super. Akorát jsem se chtěla zeptat, jestli naředěný roztok děláte každý den nový? Protože my určitě za den nevypotřebujeme, ale na lahvince je doporučení, že se má dělat každý den. Děkuji
Holky a berete medvidka i kdyz nekde jedete nebo jdete? Nebo to pouzivate vlhcene ubrousky? Nebo ty nepouzivate vubec?🙂
@deniska_92 mívám vlhčené v zásobě, občas jsem lenoch 🙂
ahoj, mám doma medvídka i vlhčené ubrousky.. Synovi jsou 4 měsíce - z toho 3 měsíce používám medvídka - mám doma načatou 100ml lahvičku a je ještě téměř ze 2/3 plná.. cena 100ml lahvičky medvídka je 150Kč - já k tomu používám suché ubrousky perlička - též výrobek eone (cena: 37Kč - teď jsem začala používat druhé balení).. perlan mi rozmlouvali v lékárně - ale vlastně pořádně neuvedli důvody.. používám emulzi především po stolici - znečištěné od stolice vyhazuji a ty kterými pouze dočišťuji peru s plenkami na 60st.
vyzkoušela jsem vlhčené ubrousky johnsons - smrdí mi a několikrát mi při cestování vytekly do tašky - takže za mě tyhle určitě ne.. docela mi vyhovovali linteo na citlivou pokožku, mám jich doma několik balení na nějaké nehody - především ubrousky čistím něco v domácnosti atd.. na syna je používám opravdu málokdy - díky ředící láhvičce totiž sebou beru Medvídka i na cesty..
kalkulace - první měsíc jsem používala vlhčené ubrousky a vypotřebovala jsem za ten měsíc jedno celé balení = 39Kč, od doby co mám medvídka (3 měsíce) jsem vypotřebovala jedno další balení = 39Kč
- medvídek - vypotřebována 1/3 balení = 50Kč + 1,5 balení ubrousků perlička = 56Kč = 106Kč za tři měsíce
takže dejme tomu (je to opravdu odhad) ubrousky 39x3=117Kč versus medvídek 106Kč
velké šetření to dle mého tedy není (možná s perlanem ano - nevím), ale zadeček svého miminka šetřím naprosto určitě a to je pro mě důležité..
sháním na netu branakdetem společně s ekogelem na praní 🙂
@soda365 bezvadne popsano ✌ kazdopadne jdu do toho!!
A pouzivate i nejake dalsi vyrobky od Eone?🙂
@deniska_92 Já používám delfínek olej do koupele, je super, zmírňuje opruzení i ekzém. Ještě mám mandlový 100% olej, který jsem koupila jen jeden a používám ho už rok, pořád je ho dost (díky oleji do koupele malou nemusím moc promazávat)
@renabelly a ten mandlovy je taky Eone jo?🙂
A větříček na bříško? Nekdo nejakou zkusenost?🙂
@deniska_92 my taky Delfínka, Berušku na vlasy, Větříček na prdíky, když byl syn malý, Jasánka na čištění vzduchu a Lesní balzám,když měl syn kašel
Když použijete toho Delfínka, tak po koupeli už nemažete?
Je tam taky nějaký těl. balzám pro děti?
Medvídka určitě doporučuju!!! U nás teda ta kalkulace byla jiná - kupovala jsem ty šetré vlhčené ubrousky z DM Babylove, co stojí okolo 60 Kč a měla je zezačátku na týden... Potom jsem koupila Medvídka za 154 a lahvičku za 25 a to mi vydrželo cca 5 měsíců. Takže u nás úspora mega.
Jinak na ven mám látkovou taštišku, v ní Medvídka a nastříhaný Perlan a používám i venku... Není to žádný problém...🙂
@deniska_92 ještě bych dodala,že si ty ubrousky stříhám některé na polovinu (ty používám na čištění po stoličce) a část si jich stříhám na čtvrtiny - ty používám na dočištění - takže možná i proto jsem jich zatím tolik nespotřebovala.. jsem ráda, že jsem Ti pomohla 🙂
Používám Delfínka a po koupeli už není nutno mazat.
@deniska_92 Ano, ten mandlový je taky eone 🙂
@terinda Po delfínkovi už není třeba mazat, tělový olej jsem použila spíš v den, kdy jsem malou místo koupele promasírovala.
a pouzivate teda na utirani bud ty jejich ubrousky nebo perlan.musim kouknout kolik perlan stoji.
jo a kupujete v obchode nebo je tady nekdo zaregistrovan a ma to levnejsi
U nás je Medvídek taky nepostradatelný, nedám na něj dopustit. Rozhodně je to to nejšetrnější na zadeček, co jsme za těch 19 měsíců našli. Krásně mírní opruzeniny, které nám teď naskočily při prořezávání špičáků, do té doby jsme byli bez opruzení. Zkoušela jsem i Lalium mast na opruzeniny (Eoné), ale to mi nepřišlo, že by to až tak účinkovalo. Medvídek je ve spreji i mnohem skladnější, než vlhčené ubrousky a dá se použít na jakoukoli část těla, takže pusinka, ručičky, žádný problém. Doma k němu používám ubrousky Perlička, které peru na 60 a na cesty si nastříhám separačky a po použití je rovnou vyhazuji. 100% mandlový olej je taky super. Kupuji to přímo v eshopu Eoné, vždycky poslali i nějaký malý bonus navíc.
@psya složení medvídka: Sójový olej, silice levandule mailette BIO, silice lavandin, sezamový olej BIO LZS, olej z kukuřičných klíčků BIO LZS, mandlový olej LZS, emulgátor z olivového oleje
zrovna medvídka neznám, ale doporučuju jak pro děti tak pro sebe používat přírodní prostředky, opravdu to je velký rozdíl po nějaké době.... používáme od Eoné nebo Saloos vícero výrobků a spokojenost veliká 😎 bezvadný je např. olej pod nos při rýmě, krásně se hojí při častém smrkání, kápnu i dovnitř apod.... míchám do oleje i Bachovy esence a tím se účinek podpoří a zklidňuje to pokožku i psychiku 🙂
@bachovy_esence_poradna děkuji
@psya Složení Medvídka je: SOYBEAN OIL, OLIVE OIL PEG-7ESTERS, ZEA MAYS OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, SESAMUM INDICUM SEED OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL
Nevím, jestli ti ty latinské názvy pomůžou, prostě je to samý olej, Beru ho sebou i na cesty kvůli skladnosti a použitelnosti i na pusinku i ručičky. A Perlička ubrousky jsou jemňoučké jako vlhčené ubrousky a snesou x praní na 60 st. Jolanka je chce vždycky nastříkat a umyje si s nima pusinku sama, pak si pro jistotu přetře motorku a kde co jí přejde pod ruku 😉
Nebo zkus jen vzorečky, mají na Eoné myslím i miniaturní sady na ozkoušení.
Tak šťastnou ruku při výběru 🙂
@deniska_92 Ahojky, já jsem ze začátku používala vlhčené ubrousky, ale jakmile jsem objevila Medvídka, používám jen Medvídka (s těmi pratelnými ubrousky) a super! Na druhé mimčo už jen tohle. Delfínka máme taky. Ten je skvělý v tom, že pak už není třeba mazat pokožku tělovým mlékem. Objednávám přímo z www.eone.cz , doručení je bleskové. 🙂
@hz Ahojky, chtěla bych se tě zeptat, protože plánuju používat taky látkové pleny a četla jsem, že pokud nepoužíváš separačky, tak se plenky díky olejíčkům ničí. Takže separačky - stejně tak jako ty - používat budu. Když jsou nasáknuté tím Medvídkem a hodíš je do pračky společně s plínama, nesnižuje to jejich savost? Nevadí to? Omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale pořád bádám nad tím, jak to vše zkombinovat. Děkuji, K

@terinda Děkuju! 🙂