icon

Jak nakupujete oblečení pro miminko?

dockysbazar
9. dub 2017

Postupně nakupuji oblečení pro miminko. Nechci utrácet majlant a nemám nic proti pěknému, ale už nošenému oblečení. Když si to ale člověk propočte, tak člověka skoro vyjde levněji nakoupit třeba v HM než na internetovém bazárku. Jak co samozřejmě, ale člověk zaplatí jen jedno (někdy žádné) poštovné a ještě to pak často aspoň za polovičku prodá. Kdežto věci z bazárku už ne plus to poštovné za všechno. Jak jste nakupovaly vy, když jste věci neměly šanci podědit.

Strana
z4
luckyne
13. dub 2017

Já jsem výbavu na děti kupovala převážně v kamenných sekáčích (z části mi pomohla i mamka, která má hrabošení v sekáčích v podstatě jako koníček a sehnala mi třeba krásné spací overálky za 10,-/kus), vždycky šlo o parádní kousky, žádné zapraniny se žmolkama, ale značkové věci z Nextu, George apod. Něco jsem pak kupovala v akcích v HM, CA, Lindexu, v Tescu a nějaká bodýčka i v Lidlu. Protože jsem na syna používala látkové plínky, tak mu často tepláčky byly malé přes zadek, takže jsme začaly šít doma úpletové nasrávajdy nebo tepláčky a k tomu vždycky ve stejném vzoru i čepičky. Teď mám děti 4 roky a necelé 2 roky a dá se říct, že nakupuji pořád ze stejných zdrojů - většinou sekáč, pak něco málo nového ve výše zmíněných obchodech, ale třeba softshellové kalhoty a bundy, tepláčky a čepice šijeme doma.

scruffy
13. dub 2017

@dockysbazar Já jsem je kupovala z druhé ruky a mně se vytáhly děsně kolem krku, takže nějakou dobu posloužily, ale pak už jsem je dávat nemohla, ptž třeba body vel.86 naší malé vydrží děsně dlouho, přijde mi, že z nich skoro neroste.

lenouss
14. dub 2017

@luckyne to je úžasné! Ja na to šití sbírám odvahu 😀 a ne a ne se k tomu odhodlat. Teoreticky je teorie "zmáknutá", ale do reality to má dost daleko. Aspoň ty kalhotky a čepky pokořit 🙂 takže velký obdiv a uznání!

zuzineckah
14. dub 2017

@jujatko poštovné zdarma je vždycky, když nakoupis nad 50 euro 😉

jujatko
14. dub 2017

@zuzineckah Děkuji. To vím. Já myslela, zda nemají nějaké akce, že by bylo poštovné zdarma bez ohledu na výši objednávky. Ale je mi jasné, že to by se jim moc nevyplatilo 🙂

zuzineckah
15. dub 2017

@jujatko nakupuji docela pravidelně, ale takovou akci jsem ještě neviděla u nich 🙂 vyplatí se třeba s někým podělit o poštovné🙂

elena887
21. lis 2017
Uživatel elena887 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od elena887.

Ja jsem vždycky nejradši nakupovala přes internet.. většinou jsme neměla čas chodit po obchodech. Kamarádka mi doporučila vyzkoušet Plnou peněženku, pres kterou mohu nakupovat z různých eshopů a oni mi potom část peněz vrátí zpět..takže jsem na tom i něco ušetřila 🙂 kdyžtak vyzkoušejte, je to jednoduché..

wemte
Odpověď byla odstraněná
martinanollova
16. led 2018

@dockysbazar ja nakupuji na bazarku v mem meste bazarek osobni predani nebudeme utracet za postovne,vse jsem si prohledla a co nechctela proste nekoupila, sehnala jsem celou vybavicku a uprimne nesmysl je porozovat vse nove na tech par mesicu trh je tak plny ze se pak opravdu spatne prodava. Takze vetsimu daruji tak me pak neboli ze jsem za to dala par korun ci neco z pytle veci vyhodila.

bayt
16. led 2018

@dockysbazar My jsme kupovali vše nové (zatím jako výbavičku) a hodně jsme toho dostali. Já jsem to kupovala v HM a Lidl a mamča to měla z jednoho obchůdku, různé značky. Hodně kupovala bambusové hadříky. Bazary mi moc nevyhovovaly. Z toho HM a Lidlu je to třeba nové, čisté a levné, tak proč bazar. Možná bych ušetřila pár korun, moc ne. Ale zase bych to sháněla všude možně. Tamhle jeden overal, tuhle bodýčko, tak to jsem raději šla jednou do krámu a nakoupila to najednou 🙂) Balíčky oblečení mi taky nevyhovovaly, vždycky tam bylo něco navíc...

bayt
16. led 2018

Ještě mi hodně vyhovovalo nakoupit si věci online z Anglie, poštovné mě vyšlo prakticky jak tady v Česku 🙂 Mají tam super sady základních hadříků (třeba set šesti overálků) z bio bavlny za úplně směšné peníze. Vychází to snad i levněji jak ten Lidl 🙂

Jinak jsem ráda za nové i proto, že to pak poslouží sestrám nebo kamarádkám.

normalnimatka
16. led 2018

tyjo tak to mně teda HM vůbec levný nepřijde....
ono taky záleží, jaký kdo má možnosti no. já mám kousek od bydliště sekáče, kde je hrozně moc věcí právě z HM a jiný fajn značky a ten rozdíl oproti koupi novýho je obrovskej....jestli dám za overal 20,, nebo 200 🙂)) a většinou ty úplně miminský věci jsou obzvlášť v krásným stavu.

normalnimatka
16. led 2018

a za aspoň půlku to opravdu neprodáš🙂)) trh je tan přesycenej, včetně toho bazarovýho, že overeal za kilo ti skoro nikdo obnošenej nekoupí.

bayt
16. led 2018

@normalnimatka Já to nechci prodávat, ale normálně dát sestrám /obě jsou mladší/ k užívání. Případně kdyby projevily zájem ty kámošky. Já myslím že zrovna měli akce v tom HM a nový hadřík byl za stovku. Tak do začátku nepotřebuju určitě víc jak třeba čtyři bodýčka 56, tak to mě fakt nezabije. Je fakt že to je rozdíl i tak 20 nebo 100 Kč, ale asi jsem neměla štěstí na ty obnošené věci. Přišlo mi to žmolkaté nebo seprané. A taky je to o zvyku, třeba sama sobě taky nakupuji v tom HM, takže mi nepřišlo nic divné tam koupit i malýmu. Přijde mi to jako normální krám, ne fajnový.

sunflowerr
Autor odpověď smazal
normalnimatka
16. led 2018

@bayt to psala zakladatelka v tom úvodním;)

bayt
16. led 2018

@normalnimatka jo tak, přehlédla jsem 🙂

emilkamilka
15. říj 2018

je tu někdo kdo chodí dětské oblečení nakupovat do Freeportu?

Strana
z4