icon

Jaké plenky máte v plánu kupovat? Dada plenky?

pavlina1798
30. pro 2024

Ahoj, holky jaký plenky máte v plánu kupovat? Já přemýšlím o dada plenkách. ❤️
Jinak jak se všem daří. Vše v pořádku? ❤️

linducha90
30. pro 2024

@pavlina1798 taky plánuju kupovat Dada plenky, u první jsme začínali s Pampers, a pak Bella Happy, ale ty ceny jsou fakt šílený, takže asi vyhrajou opět Dada pleny

petulkadodo
30. pro 2024

@pavlina1798 Uvidíš co dítěti sedne, hlavně toho nekupuj velké zásoby. Každé dítě je jiné. Nám nakonec nejvíc sedly pleny z DM.

lti
30. pro 2024

Pouzivame pampers active baby, drive premium care.

pavlina1798
autor
30. pro 2024

@linducha90 já právě na ně slyšela velkou chválu.

pavlina1798
autor
30. pro 2024

@petulkadodo no jasný. Chci si je rovnou vzít do porodnice.

vlasta1981
30. pro 2024

@pavlina1798 u nás dm pleny . Vyzkoušený 2 roky na vnukovi tak vyhrály

linducha90
30. pro 2024

@pavlina1798 já jsem byla max spokojená, jak s plenkama tak později s plenkovyma kalhotkama, kupovala jsem přes net, a cenově fakt super...

ajdy01
30. pro 2024

@pavlina1798 v plánu máme DM plenky, používala jsem je už s první dcerou a nikdy nebyl problém 😊

fouskovi
30. pro 2024

@pavlina1798 my střídali Dada a top byli z DM Babylove

uzivatelkapetra
30. pro 2024

Na nejmenší prdelku jsem kupovala DM, teď kupuju plenky z alberta, jedna vyjde po tři koruny. Dady se mi osvědčily u staršího, teď u mladší už to nějak není ono, připadá mi, že šli dolu s kvalitou.

junetule
30. pro 2024

@uzivatelkapetra kamaradka mi rikala, ze ty z albertu jsou jedine, co ji neprotekali, kdyz mala lezela na boku, jinak vsechny i pampers. V porodnici jsme meli happy a byli super. Ted zkousime jak dada, tak jeste spousty jinych, co jsme dostali, jako darky, polovinu ani neznam. Ty z dm prosakovali? Zatim totiz porad prevlekame a pereme diky tomu, ze nedrzi zadne u nozicek

elesse
30. pro 2024

U obou babylove, pak albertacke. Pozor na zasoby, jednicky jsem spotrebovala asi jeden balik, rovnpu by stacily dvojky, ale to ma kazdy jinak. Do porodnice jsem se s tim neotravovala a pouzivala co meli.

kristynasam
30. pro 2024

Teď máme Dada Extra soft 3 a super. Cena taky dobrá. Zkoušeli jsme i zlaté Dada 1 - taky ok.
Jen myslím Bella se nám zdály tvrdé a nepružné, ty už bych je znovu nekupovala.
Lidl taky fajn. Malému asi sedne skoro vše, takže bereme dle ceny.

lenerka1
31. pro 2024

Každé dítě je jiné a sedne mu jiný střih, takže jsem si nakoupila vzorky po 5 ks a zkoušela, co nejlépe sedne. U nás vedly Naty (nejstarší se po čemkoliv jiném oprudil), Monperi eco a Bobila.

rezina96
1. led 2025

Hodně jsme používali Bobilo, Dada a Linteo.

viktorie586
10. led 2025

Ahoj, používám pampers a a na notinu mají značku T-Tomi, což jsou pratelný plavky, tak na tom se aspoň ušetří, místo těch jednorázových a mají i hezký motivy 🙂