icon

Jaké plínky koupit pro novorozence?

aaabbbc
28. říj 2009

ahoj maminy, jaké plínky se vám osvědčili u novorozenců?Pempers jsou skvělé, ale přijdou mi dost drahé.... Myslím plínky už do porodnice... moc děkuji, poradte....

Strana
z2
tymothy
29. říj 2009

martulikk - my už jednorázovky moc nekupujeme, takže moc přehled nemám. Ale napadá mě, že jsem asi ty fixies nedávno viděla v lékárně.

martulikk
29. říj 2009

tymothy: díky za tip 😉 vyzkoušela jsem už Tesco, Kaufland, Albert, Interspar, ale kde nic, tu nic... zkusím lékárnu 🙂

kadlecova.misa
29. říj 2009

My jsme věrní Pamperskám..už od porodnice.. 😝 😀 , Huggies byly takový jakoby tvrdý a škrábaly 🤐

smardik
29. říj 2009

martulikk u nás mají fixies v lékarně, pak jsem je viděla v drogerii teta a v hypernově nebo jak se to ted jmenuje

martulikk
29. říj 2009

smardik: no jo, tetu jsem taky ještě nezkusila 🙂 a v teplické hypernově je taky albert 😀 ale mrknu, díky 😉

tygrous
30. říj 2009

martulikk: My jsme Fixies prodavali u nas v lekarne a ted jsem je videla i v "no name"drogerce u nas na sidlisti. Ale ta lekarna je jista, kdyztak ti je muzou objednat, pokud je nemaji bezne skladem...

martulikk
30. říj 2009

tygrous: děkuju 😀 zkusím se dneska mrknout v té lékárně, jak už mi radily holky... nutně je samozřejmš nepotřebuju, protože jsem spokojená s plenkami, které už používáme, ale tahle značka mi prostě uvízla v paměti a tak bych je ráda aspoň jednou vyzkoušela 🙂

lienka43
30. říj 2009

Ahojte my mame Pampers, Huggies sme skusali ale to sme prebalovali co 2 hodiny. Je to individualne kazdemu dietatu vyhovuje nieco ine preto treba skusat...

joa.n
30. říj 2009

ahojky,
ja pouzivam latkove vicevrstve popolini, ale i sem tam a hlavne v noci davam papirove. Vyzkousela jsem Pampers - protekaly, Huggies Classic - celkem dobre, ale Kacka je zizalka a pripadaly mi na ni strasne velke, Huggies Premium - super, ale drazsi, Pampers Sleep and Play - dobre, krasne jemne a vonave - ted byly v Globusu v akci, takze mam nakoupeno 😀 a kdyz nejsou zadne v akci, tak kupuju ty nove zelene Tesco - jsou trosku tvrdsi, ale neprotykaji a plne vyhovuji zadna opruzeninka - cena super - 72 ks za 240 Kc 😀

zedra1
31. říj 2009

Od narození používáme pampersky a jsme spokojený-kupuju je v akci- 😉 ale je fakt, že když byl mimi tak mi občas protekla 😒 Dneska už bez nehod 😀

corona
4. dub 2010

ahoj holky,našla jsem stránku raj-plinek (jestli mi to nevymažou?)Zdají se mi tam dobré ceny plínek,co na to říkate vy?

lucenek
4. dub 2010
anysekk04
8. dub 2013

My používáme od narození tyto plenky a jsme s nimi spokojení: http://www.feedo.cz/shop/pampers-active-baby-5-... jsou kvalitní, neprosakují ani se nijak netrhají. Takže spokojenost a doporučuji

ratatooy
8. dub 2013

každymu vyhovuje neco jineho mi mely na mimi hugies a pampers activ no když už byl vetší stači nam obyč nejlíp hyperalbertácky ty vyjdou nejlevnejc a super plínky su ještě z tesca esentials ale ty už vyjdou pomale jak pamperska

2hanah
8. dub 2013

@aaabbbc My byli později jen na Häppy a ty novorozenecké prý mají i výřez na pupečník pro novorozence, ty mi přijdou kvalitní, nikdy se nám nepročůraly, celkem i měkké a přijatelná cena, v akci hodně dobrá - za balík tuším 199,-Kč, ale už fakt nevím, kolik tam bylo plínek, ale balík velkej. Kupovala jsem je v Globusu za tu cenu.

barcca5
1. kvě 2013

My jsme měli do porodnice Pampers premium - ty byly opravdu vynikající a pak jsme používali na střídačku ty oranžové a modré Pampersky.

Strana
z2