icon

Jaké používáte plenky na noc u starších dětí?

petra49
12. pro 2012

Můj syn má 2roky a 4měsíce, dávám mu pemprs 5ky a ráno je vždy pročůranej. Večer už moc nepije a v noci vůbec. Prosím poraďte, děkuji.

glimmer
12. pro 2012

Naší Aničce ja taky kousek přes 2 roky, na noc jí ještě taky dáváme pleny, i když občas vydrží už suchá. Já používám pleny s Tesca (modrozelený balík) nebo Kauflandu, velikost č.4. Jsem s nimi spokojená a hlavně vyhovují i Aničce.

garfie
12. pro 2012

souhlas s @glimmer, starší dceři jsem taky dávala Tesco, ev. pleny z Lidlu, na Pampers měla alergii, takže moc vlastních zkušeností nemám, ale kamarádky si na ně taky stěžovaly.....

pehaka
12. pro 2012

babylove z DM 😉

pablinka
12. pro 2012

když začal malý pleny pročůrávat, museli jsme dát vyšší číslo, tak bych u vašeho malého zkusila 6ky, případně jinou značku. Jinak jsem dávala i babylove z DM nebo babydream z Rossmanna, případně Huggies. Důležité bylo zvolit správnou velikost, jakmile začly protékat, brala jsem velikost větší.

maxiiim
12. pro 2012

Dcera má 2,5roku,plenky na noc dávám,protože ráno je plenka opravdu hodně počuraná,pije i v noci.
Dávám pampers active baby 5,nebo plenkové kalhotky babydream z rossmannu...

elana
12. pro 2012

Babydream z Rossmanna.

gilotek
12. pro 2012

Děti - skoro 2 roky - plenu na noc již nemají, ale používali jsme zelené Tesco nebo Babylove z DM a v pohodě.

hansed
12. pro 2012

Dcera má 2 roky a 5 měsíců a používáme plenky z Tesca, zelené, nebo Babylove z DM a pročůraná nebyla snad nikdy. Někdy ještě v noci pije mlíko, většinou jen pije vodu se šťávou 😉 pročůrá se ve chvíli, kdy jí ráno dám mlíko a nepřebalím... jinak plína vydrží 🙂

dana3262
12. pro 2012

Nás nechtěl plenku na noc kratce po 2.roce, dáváme ho 1-2x curat podle toho, kolik vypije. Ja bych ale urcite zkusila 6 a Kdyztak jednou prebalit 😒

lucinka_jirackova
12. pro 2012

Ahoj, malému je 2 roky a 2 měsíce...a na noc používáme Baby Time z Penny 🙂 jsou silnější takže nám nepropustí...v pamperskách byl ráno taky celej mokrej ☹

llluckaaa
12. pro 2012

Řešíme stejný problém a zatím jsme ho nevyřešili ☹ Protékají nám babylove i huggies a jediné, co zabírá, je přebalit, než jdu spát. Ale i tak byla dcera např. včera v noci celá pročůraná 😠

beruska24.9.
12. pro 2012

Huggies premium (teď snad super dry)
Jenže já s jinými zkušenosti moc nemám, i když jsem párkrát zkusila i jiné, tak vždy jsem se k těmto vrátila. Po několika vyzkoušení jiných značek jsem zkoušení vzdala úplně a zůstala u Huggies.

gletnulka
12. pro 2012

Od narození Babylove a ani jednou se mi nestalo, že by někudy protekly..A to je v nich ráno pěkná nálož..🙂

filipatereza
12. pro 2012

My používáme látkové plenky Anavy noční http://ekopleny.cz/kalhotkove-pleny/1653-anavy-... . Dcera má 14 měsíců. Ona už ale docela zvládá nočník. Takže bud je ráno suchá, nebo trochu mokrá a nebo v noci kvíkne, dáme jí na nočníček, vyčůrá se a spí dál. Spí celkem asi 12 hodin, takže z mé strany spokojenost🙂

aneta0707
12. pro 2012

maly je 22 mesicu a uz mesic mame plinky jenom jako pojistku. od pul roku jsem ji davala v noci vycurat na nocnicek a ted uz je na to zvykla. rano musime hodne pospichat aby sme to stihly, ale myslim ze to za to stoji. vim ze je asi pohodlny dat spat dite v 8 a prebalovat az rano, ale prijde mi to docela dlouha doba a myslim ze i bakteriim se tam musi libit. nikdy sem malou v pline nenechala v noci dele jak 6 hodin.

petkula
12. pro 2012

Babylove XXL (největší velikost 🙂

levata
12. pro 2012

babylove nebo essentials z tesca