icon

Jakou lahvičku pro novorozence?

luciferek9
24. črc 2018

Ahoj, poradíte mi s jakou lahvičkou pro miminko jste byly spokojené a miminko také? Děkuji 🙂

jessical
24. črc 2018

Philips Avent, ale s těmi savickami Natural. Když jsem ještě kojila, používala jsem lahvičku od odsávačky Medela, ta přímo imituje prso, nejen tvarem, ale i barvou, samostatné jsou ty lahvičky ale docela drahé, proto jsme pak přešli na ty od aventu. Cenově jsou přístupnější a tvarem savickami taktéž napodobují prso.

kittyy17
24. črc 2018

@jessical souhlas, také jsem používala

35_a_budu_mamka
24. črc 2018

@luciferek9 Philips Avent. Medelu mi odmitala, jine jsem nezkousela.

vecerinka
24. črc 2018

Avent 🙂

kac9
24. črc 2018

My máme Tommee Tippee a byli jsme moc spokojení 🙂

majovasnazilka
24. črc 2018

Za mě Mimijumi, přikrmovala jsem s ní a nenarušila mi kojení.

pinkninja
24. črc 2018

Já jsem dceru kojila, ale cca od 6 tydnu byla obcas hlidana a “kojena” manzelem a to lahvickou Tommee Tippee. Vubec ji nevadil prechod... Jsou docela levne...😉

texetka
25. črc 2018

Pokud chcete kojit, tak lahvička není potřeba vůbec. Já kojím dceru 21 měsíců a lahvičku neměla nikdy. Stejně tak dudlík. Když hlídal dceru manžel - zubař, kadeřník - tak měla moje mm v kelíšku a manžel nakrmil lžičkou. Opravdu lahvičky jsou vyhozené peníze a navíc pomohou způsobit potíže s kojením

simona_33
25. črc 2018

@luciferek9 ja jsem tedy malinkeho dokrmovala strikackou a pak uz se rozjelo kojeni... pokud kojit nechcete tak je to mozna jedno, dobre jsou avent, maji i sklenene... osobne ty plastove nesnasim. ted davam synovi z dm sklenenou lahev babylove a pasuje dp ni savicka mam.

badyr
25. črc 2018

@luciferek9 u nás se bohužel po předčasném porodu kojení nekonalo. Na doporučení jsem koupila MAM lahvičky, i s dudlíkem a spokojenost. Doma jsem měla láhev NUK a tu nechtěl.

barumat
25. črc 2018

Taky můžu doporučit MAM. I dudlíky dceři sedly, na rozdíl od aventu, nuku... A z antikolikové lahvičky od MAM začala hned pít mnohem ochotněji než z nějaké erární v porodnici. Byla jsem šťastná za každý ml, protože byla dcera spavá a odmítala nejen sát, ale i polykat. S MAM se to fakt od první chvíle začalo viditelně lepšit. A jak říkám, savička je dělaná jako dudlík (lehké zdrsnění) a dcera třeba hladké dudlíky od konkurence vůbec nechtěla, proto nevím, jak by akceptovala láhev s hladkou savičkou.

luciferek9
autor
25. črc 2018

@simona_33 no já doufám, že kojit budu, ale to nikdo dopředu neví tak něco chci mít doma.