Jakou polohovací židličku a chodítko doporučujete pro pětiměsíční dítě?
Ahoj holky, mám 5 měsíčního chlapečka, a tak se pomalu začínám koukat po nějaké polohovací židličce a nějakém chodítku, byla bych ráda kdyby jste mi někdo poradili z vlastní zkušenosti s čím jste spokojené ☺️
Souhlasím s výše uvedeným, chodítko je spíše na škodu. Židličku jsem taky kupovala až rostoucí, z Lidlu 🙂
Děkuji holky, jdu na tu rostoucí židlicku mrknout 🥰
@sanyy22 za me teda zidlicka ano …mame peg pegero a jsem spokojena☺️ Choditko jsme teda nemeli ,malej pak chodil se vsim conse dalo😂
My jsme spíše pořídili hrací stolek. Naučil se pak k němu stoupnout a obcházet ostatní nábytek. Tenhle je super i pro ještě nestojící děti: www.pilulka.cz/skip-hop-stolek-aktivni-explore-... . A jelikož mi syn neseděl sám asi do 8 měsíce tak jsme krmili v lehátku a pak měl židličku.
@sanyy22 Jak už bylo napsáno výše, chodítko určitě ne. Polohovací židlička za mě ano, moje dítě si zatím samo nesedlo a je mu 13 m, bez židličky je to krmení divý zvěře (u našich) 😁. Mám polohovací Kinderkraft, myslím, že je nejprodávanější podle Heureky. Jsem s ní spokojená 🙂.
@sanyy22 My jsme v tomhle věku kupovali polohovací židličku Kinderkraft a je super, i v 16 měsících v ní jí dítě rádo. Chodítko ani nic podobného jsme neměli. Pro vývoj je nejlepší, když dítě co nejdéle leze, ani nevodit za ruce, ale počkat, až se postaví sám, nejdřív u nábytku a časem to zvládne i sám v prostoru.
@sanyy22 Za me polohovaci zidlicku ano. Na dve predchozi jsem mela rostouci a pul roku jsem krmila na stridacku v autosedacce nebo na kline, protoze dlouho nesedely a zidle byla na nic. Dela se na ni sice "vsadka" pro miminko, ale je jen do 9 kg, coz nase deti mely na pul roce. 🙂 Ted mam Chicco Polly Magic Relax a pulrocni basti v ni, je super. Choditko bych nekupovala. Mladsi ho mel az v roce, kdyz uz sam zacinal chodit. Mame takovou drevenou jezdici kuchynku.
K rostoucí židli (např tripp trapp) lze pořídit lehátko a pak baby set, vznikne sedátko. Jedna pěkná židle, která nijak nezabírá prostor, tak vydrží léta.
Polohovací židličku určitě ano, rádi stolujeme kulturně a všichni spolecne, a nejmladsi dítě s námi tak mohlo už hodně brzy během obeda "sedet" taky u stolu. Měli jsme Chicco Polly.
Chodítka ne (jak už vysvětlily holky)
Židličku jsme měli polohovací Chicco, jako byla fajn od prvních přikrmů do cca 1roku. Pak už se jí v ní špatně sedělo - podkluzovala, nemá kolmý sed, nemohla se opřít. Přešli jsme na obyčejnou dětskou dřevěnou židličku (složí se židlička + stoleček)
Chodítko určitě ne, ale polohovací židlička je fajn, používáme i teď v roce a půl, zatím vyhovuje
Choditko taky urcite ne. Zidlicku mame rostouci z lidlu, nosnost ma podle me dostatecnou, nepotrebuju mit do 100 kg, mame i normalni zidle🙂 do te doby jedl v lehatku nebo na podlozce na zemi.

@sanyy22 ahoj chodítko bych nekupovala malý se naučí líp sám když ho dáš do choditka tak mu tím kazis chuzi. Ono je to pohodlné že nemusíš miminko neustále hlídat jak zkouší chodit aby nespadl a nebouchnul se ale za mě chodítko je spíš ke škodě než k užitku. Jinak židličku taky vybírám a zatím nevím kterou 🤷😊🍀